Dur kizzz yeni basladik daha, hemen yoruldum falannHoşgeldiniz başkanımben sanki biraz yoruldum
Canımın isteğini yemiyorum ama kilo vermem azaldı sanki dün lahmacun yaptım yemedim bu gün yine yemek var ben yemiyorum şaşırdım artık
Seçenek olarak hangisi uygunsa onu seçin benim düşüncem siz ne derseniz o olur :)
Sen de hosgeldin biz karsilasmadik galiba. Kendini tanitsana biraz. Belki tanittin ama aradaki sayfalari daha okumadim.Hoşgeldiniz başkanımben sanki biraz yoruldum
Canımın isteğini yemiyorum ama kilo vermem azaldı sanki dün lahmacun yaptım yemedim bu gün yine yemek var ben yemiyorum şaşırdım artık
Seçenek olarak hangisi uygunsa onu seçin benim düşüncem siz ne derseniz o olur :)
Aslinda ben ara vermeden yarismanin bitmesinden yanayim ama tabi ki sizin karariniz.Tesekkur ederim kaptanCok fazla veremesem de yolum uzun daha verilecek cok kilo var, yilmadan devam ediyorum diyeyim. Bana kalirsa ara vermek bize pek yaramiyor, bir bayram arasi verdik grupca daha toparlayamadik
Sennaaaa. Hosbulduk canim .Geçmiş yapıp geldim ne çok konuşmuşsunuz kaptan gelmiş hoşgelmiş A AklinYolu1 ne iyi ettin darısı külyutmazın başınakokulusabun .
Koruma hikayemi anlatayim da gor bakalim. Seker mi yemisim ne yemisim.
Cnm çok güldümDur kizzz yeni basladik daha, hemen yoruldum falannForever07 o kadar dedim sana bu kadar yuklenme kiza diye Iki haftada diyetten bezdirdin
31 yaşındayım 3 çocuk annesiyim 1.60 boyunda 59.0 kiloyum en son geçen carşamba tartıldım hedefim 50Sen de hosgeldin biz karsilasmadik galiba. Kendini tanitsana biraz. Belki tanittin ama aradaki sayfalari daha okumadim.
Isin asli bugun ucak yolculugum cok kotu gecti kendime hala gelemedim.
Aslinda ben ara vermeden yarismanin bitmesinden yanayim ama tabi ki sizin karariniz.
Ayin 19 u daha iyi olur cunku yeni yarismaya daha fazla adapte olunur. Bu carsamba biterse hoooppp ne oluyor deme ihtimaliniz var.Hem belki ayrilan arkadaslar da gelir.
Yeme stilini bilmiyorum henuz ama hedefe az kalmis.31 yaşındayım 3 çocuk annesiyim 1.60 boyunda 59.0 en son geçen carşamba tartıldım hedefim 50
İnan’ yaptı korktum gruptan Atıcak diye resmen aç geziyorum işallah yansır tartıyaYeme stilini bilmiyorum henuz ama hedefe az kalmis.Forever calkaladi mi seni biraz.
Carsamba gununu merakla bekliyoruz o zaman.İnan’ yaptı korktum gruptan Atıcak diye resmen aç geziyorum işallah yansır tartıya
Carsamba gununu merakla bekliyoruz o zaman.
Burcun neydi.
Az kaldı başlanım şimdi daha da heyecanlandım
Canim aslinda ben sana bi destek cikayim diye ugrastim bi ara baktim bu sefer Forever07 bana donecek hayirdir pilav falan noluyoruz diye, hemen yan cizdimCnm çok güldümbu aralar çocuklar için yemek yapmak zorundayım nohutlu tavuklu pilav yiyemedüm
lahmacun yeyemedim börek peynirli tadına bile bakmadım ve evde lokum cikolata var gözüm görüyor yeyemeyorum
Yarın çocuklar için güzel menü yapıcam kahvaltıyada katmer yapıcamoff
Akrep cnmBurcun neydi.
Akrep cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?