ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hoşgeldiniz başkanım :KK66: ben sanki biraz yoruldum
Canımın isteğini yemiyorum ama kilo vermem azaldı sanki dün lahmacun yaptım yemedim bu gün yine yemek var ben yemiyorum şaşırdım artık

Seçenek olarak hangisi uygunsa onu seçin benim düşüncem siz ne derseniz o olur :)
Dur kizzz yeni basladik daha, hemen yoruldum falann:KK12: Forever07 Forever07 o kadar dedim sana bu kadar yuklenme kiza diye:KK45: Iki haftada diyetten bezdirdin:KK70:

Hoşgeldiniz başkanım :KK66: ben sanki biraz yoruldum
Canımın isteğini yemiyorum ama kilo vermem azaldı sanki dün lahmacun yaptım yemedim bu gün yine yemek var ben yemiyorum şaşırdım artık

Seçenek olarak hangisi uygunsa onu seçin benim düşüncem siz ne derseniz o olur :)
Sen de hosgeldin biz karsilasmadik galiba. Kendini tanitsana biraz. Belki tanittin ama aradaki sayfalari daha okumadim. :KK53:

Isin asli bugun ucak yolculugum cok kotu gecti kendime hala gelemedim.:deli:

Tesekkur ederim kaptan:oops: Cok fazla veremesem de yolum uzun daha verilecek cok kilo var, yilmadan devam ediyorum diyeyim. Bana kalirsa ara vermek bize pek yaramiyor, bir bayram arasi verdik grupca daha toparlayamadik:KK53:
Aslinda ben ara vermeden yarismanin bitmesinden yanayim ama tabi ki sizin karariniz.

Ayin 19 u daha iyi olur cunku yeni yarismaya daha fazla adapte olunur. Bu carsamba biterse hoooppp ne oluyor deme ihtimaliniz var. :KK53: Hem belki ayrilan arkadaslar da gelir. :kahve:

Screenshot_2018-08-06-14-22-42-883.jpeg

Dur kizzz yeni basladik daha, hemen yoruldum falann:KK12: Forever07 Forever07 o kadar dedim sana bu kadar yuklenme kiza diye:KK45: Iki haftada diyetten bezdirdin:KK70:
Cnm çok güldüm :KK70:bu aralar çocuklar için yemek yapmak zorundayım nohutlu tavuklu pilav yiyemedüm
:( lahmacun yeyemedim börek peynirli tadına bile bakmadım ve evde lokum cikolata var gözüm görüyor yeyemeyorum
Yarın çocuklar için güzel menü yapıcam kahvaltıyada katmer yapıcam :( off

Sen de hosgeldin biz karsilasmadik galiba. Kendini tanitsana biraz. Belki tanittin ama aradaki sayfalari daha okumadim. :KK53:

Isin asli bugun ucak yolculugum cok kotu gecti kendime hala gelemedim.:deli:

Aslinda ben ara vermeden yarismanin bitmesinden yanayim ama tabi ki sizin karariniz.

Ayin 19 u daha iyi olur cunku yeni yarismaya daha fazla adapte olunur. Bu carsamba biterse hoooppp ne oluyor deme ihtimaliniz var. :KK53: Hem belki ayrilan arkadaslar da gelir. :kahve:
31 yaşındayım 3 çocuk annesiyim 1.60 boyunda 59.0 kiloyum en son geçen carşamba tartıldım hedefim 50 :KK66:

Cnm çok güldüm :KK70:bu aralar çocuklar için yemek yapmak zorundayım nohutlu tavuklu pilav yiyemedüm
:KK43: lahmacun yeyemedim börek peynirli tadına bile bakmadım ve evde lokum cikolata var gözüm görüyor yeyemeyorum
Yarın çocuklar için güzel menü yapıcam kahvaltıyada katmer yapıcam :KK43: off
Canim aslinda ben sana bi destek cikayim diye ugrastim bi ara baktim bu sefer Forever07 bana donecek hayirdir pilav falan noluyoruz diye, hemen yan cizdim:KK53: Sen kendini o kadar da cok kasma bence, yaptiklarindan birer ikiser kasik yesen al sana menu, hem aklin kalmaz. Korkma Forever07 Forever07 ye soylemeyiz aramizda kalir:KK70:

Back