Haftasonu görümcem geldi kızlar ev kalabalık gezmeler falan derken malesef uğrayamadım
Görümcecimmmmm beni en son bayramda görmüştü dedi ki noldu sana böyle kaç kg verdinbayram beri 2 falan dedim şuan 70 lerdeyim ama 65 hissediyorum dedim yok yok sen 60 duruyorsun dedi laf aramızda kendisini pek sevmem ama ay sarılıp öpesim geldi falan mersi canım dedim
Kendimi daha mutlu daha güzel hissediyorum ve bu bütün hayatıma yansıyor
Hep birlikte, birbirimize verdiğimiz destek ile burada 60 lara da geleceğime inanıyorumSağlıcakla inşallah.
iyiki varsınız
Cnm okuldaydım bir türlü benim oğlanın sınıfını bulamadık yarın belli olcakmış sorun yaşamışlar okulda oyalandım geldim evet kahvaltı hazırladım evi topladım
Ya bir gün önce köfte yedim fazla olunca onun pişmanlığı Cnm mecbur toparlanmam için ekmeksiz yememe rağmen 2 kilo aldım Cnm
Kizlar ben geldim. Ara vereli beş hafta oldu. Tartilmaya korkuyorum :)
Kilom feci bir senelik yemişimdir. Nedense pişman değilim .:))o süreci you kısa bi özet geçeceğim. Bu hafta detox zamanı. Bir insan bir haftada ne kadar kilo verirse o kadar vermeye çalışacağım.
Sizi özledim. Kimler kilo almış kimler kilo vermiş hesabınızi akşama alacağım:)
Bir arkadaş sevabına özet geçebilir mi. Kimler burada. Kimler ayrıldı.
Ben sana atarım canım özeldenKizlar ben geldim. Ara vereli beş hafta oldu. Tartilmaya korkuyorum :)
Kilom feci bir senelik yemişimdir. Nedense pişman değilim .:))o süreci you kısa bi özet geçeceğim. Bu hafta detox zamanı. Bir insan bir haftada ne kadar kilo verirse o kadar vermeye çalışacağım.
yaaaaa başkan gelmiş yaşasınnnn hoş geldin başkannnnnKizlar ben geldim. Ara vereli beş hafta oldu. Tartilmaya korkuyorum :)
tey tey teyyaaaaa başkan gelmiş yaşasınnnn hoş geldin başkannnnnhalay başı benim kimseye vermem başkan geldi halay çekiyoruzz
Hoşgeldin canımKizlar ben geldim. Ara vereli beş hafta oldu. Tartilmaya korkuyorum :)
Hosbulduk forever cim. Aynen oyle aldigimiz gibi veririz.Ayyyyyyy gözüm gönlüm açıldı, hoşgeldinnn canım
Alınan kilo olsun beya sen iyi ol
Tamam canim.Ben sana atarım canım özelden
yaaaaa başkan gelmiş yaşasınnnn hoş geldin başkannnnnhalay başı benim kimseye vermem başkan geldi halay çekiyoruzz
Kmsl Hnd bugün geldi aramıza yeni anne yeni arkadaş
Son listemizde bu canım A AklinYolu1
S salinger29 tatilde yakında gelir umuyorum
@ebrar1980 bazı özel sıkıntıları var daha sonra yine geleceğim dedi.
Yeni olarak nanacım varNana929
@_LA_PATYA_ spor bakanı olarak seçtik grupça
C cizen_bayan ve I IRMAKK70 menü bakanı olarak görevlerinde gayet başarılı oldular, takipteler aktifler sağolsunlar
N naz5403 kaçamak bakanı kaçamak ile meşgul bıraktığın gibi
Eki Görüntüle 2187899
Hoşgeldin canım
Biz bu yuzdeyi 0.8 lerden 1.5 lara 2 lere yukseltiriz.Kmsl Hnd bugün geldi aramıza yeni anne yeni arkadaş
Son listemizde bu canım A AklinYolu1
S salinger29 tatilde yakında gelir umuyorum
@ebrar1980 bazı özel sıkıntıları var daha sonra yine geleceğim dedi.
Yeni olarak nanacım varNana929
@_LA_PATYA_ spor bakanı olarak seçtik grupça
C cizen_bayan ve I IRMAKK70 menü bakanı olarak görevlerinde gayet başarılı oldular, takipteler aktifler sağolsunlar
N naz5403 kaçamak bakanı kaçamak ile meşgul bıraktığın gibi
Eki Görüntüle 2187899
A AklinYolu1 hos geldin, gozumuz yollarda kaldi.
Hoşgeldiniz başkanımArkadaslar basta bakanlarimiz olmak uzere hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Genel olarak kilo verme hiziniz devam etmis. 12Eylulde bir analiz seedelim.Kurban bayrami derken sendelemek normal ama bu takimin yuzdesinin 1.5 ustu oldugunu biliyorum. O yuzden eski yarismayi bitirip yeni yarismaya basliyoruz kizlar. Sizden tek istenen gerektigi kadar aktif olmaniz.
Sormak istedigim diyetten bikan var mi? Asagidaki maddelerle ilgili , oylamaya acigiz, gorusleriniz bekleniyor.
- Eski yarisma 12 Eylulde bitsin , yenisi 12 Eylulde baslasin.
- Eski yarisma 12 Eylulde bitsin,bir hafta ara verilip yenisi 19 Eylulde baslasin.
- Eski yarisma 19 Eylulde bitsin,yenisi 19 Eylulde baslasin.
Tabi ki kilo alip gelen listeye giremez.Ayni benim giremedigim gibi. 56.8 olana kadar bana liste yuzu yok yani.
Tesekkur ederim kaptanBiz bu yuzdeyi 0.8 lerden 1.5 lara 2 lere yukseltiriz.
Ara verdim biraz iyi oldu . Kendime geldim, kendimi tanidim.Korumak gercekten kilo vermekten zor. Ona gore degisiklikler yapacagim. Hatalarimdan ders alirsiniz . Gordugume gore kilo verme hizin devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?