ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Haftasonu görümcem geldi kızlar ev kalabalık gezmeler falan derken malesef uğrayamadım :işsiz:
Görümcecimmmmm beni en son bayramda görmüştü dedi ki noldu sana böyle kaç kg verdin :KK48: bayram beri 2 falan dedim şuan 70 lerdeyim ama 65 hissediyorum dedim yok yok sen 60 duruyorsun dedi :KK6::KK6: laf aramızda kendisini pek sevmem ama ay sarılıp öpesim geldi falan :KK70: mersi canım dedim :KK30:
Kendimi daha mutlu daha güzel hissediyorum ve bu bütün hayatıma yansıyor :21:
Hep birlikte, birbirimize verdiğimiz destek ile burada 60 lara da geleceğime inanıyorum :KK25: Sağlıcakla inşallah.
iyiki varsınız :KK200::KK19:

İyiki sende varsın Cnm senin sayende bizler varız işallah hepimiz hedefimize ulaşırız ;)
Cnm okuldaydım bir türlü benim oğlanın sınıfını bulamadık yarın belli olcakmış sorun yaşamışlar okulda oyalandım geldim evet kahvaltı hazırladım evi topladım
Bişeyler yedim yeni yazabildim birazdan menümü yazıcağım Cnm bu hafta yorulucam şu okul işini düzene koysaydık süper olurdu anca 2 haftada düzelir ;(

Günaydınnn ballarım geldim geldimmmm :KK200:
Geçmişi bi okuyayayım tam gelcem yine o ne demekse:KK53::spor: bu çöreklerrrrrrrrrrrrrrr:sopa: N naz5403 sen mi yaptın kızzzzzzzzz sen bana söz vermiştinnnnnnnnnn bizeeeeeeeee:işsiz:
Nana929 Nana929 sanki aç kalmış hiç bişey yememiş mi:dondurma:
Ya bir gün önce köfte yedim fazla olunca onun pişmanlığı Cnm mecbur toparlanmam için ekmeksiz yememe rağmen 2 kilo aldım Cnm

Kizlar ben geldim. Ara vereli beş hafta oldu. Tartilmaya korkuyorum :)

Kilom feci bir senelik yemişimdir. Nedense pişman değilim .:))o süreci you kısa bi özet geçeceğim. Bu hafta detox zamanı. Bir insan bir haftada ne kadar kilo verirse o kadar vermeye çalışacağım.

Sizi özledim. Kimler kilo almış kimler kilo vermiş hesabınızi akşama alacağım:)

Bir arkadaş sevabına özet geçebilir mi. Kimler burada. Kimler ayrıldı.

Kilom feci bir senelik yemişimdir. Nedense pişman değilim .:))o süreci you kısa bi özet geçeceğim. Bu hafta detox zamanı. Bir insan bir haftada ne kadar kilo verirse o kadar vermeye çalışacağım.

Ayyyyyyy gözüm gönlüm açıldı, hoşgeldinnn canım:KK15::KK200: :KK19:
Alınan kilo olsun beya sen iyi ol :nazar:

Ben sana atarım canım özelden :KK28:

yaaaaa başkan gelmiş yaşasınnnn hoş geldin başkannnnn:halay: halay başı benim kimseye vermem başkan geldi halay çekiyoruzz:halay:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd bugün geldi aramıza yeni anne yeni arkadaş
Son listemizde bu canım A AklinYolu1
S salinger29 tatilde yakında gelir umuyorum :KK51:
@ebrar1980 bazı özel sıkıntıları var daha sonra yine geleceğim dedi.
Yeni olarak nanacım var Nana929 Nana929
@_LA_PATYA_ spor bakanı olarak seçtik grupça:KK19:
C cizen_bayan ve I IRMAKK70 menü bakanı olarak görevlerinde gayet başarılı oldular, takipteler aktifler sağolsunlar
N naz5403 kaçamak bakanı kaçamak ile meşgul bıraktığın gibi :KK48::olamaz:

Adsız.jpg

Hoşgeldin canım

Ayyyyyyy gözüm gönlüm açıldı, hoşgeldinnn canım:KK15::KK200: :KK19:
Alınan kilo olsun beya sen iyi ol :nazar:
Hosbulduk forever cim. Aynen oyle aldigimiz gibi veririz. :dondurma:

Yarin ac karnina tartilicam. Bir hafta icinde aldigim kiloyu veririm gibime geliyor ya da zorlarim ben. :deli:Nerdeyse 6 hafta olmus . :KK51:
Ben sana atarım canım özelden :KK28:
Tamam canim. :KK76:

yaaaaa başkan gelmiş yaşasınnnn hoş geldin başkannnnn:halay: halay başı benim kimseye vermem başkan geldi halay çekiyoruzz:halay:

Hosbulduk canim. :KK19:
Halay iyidir kilo veririz. :rapci:

C cizen_bayan ve I IRMAKK70 menü bakanı olarak görevlerinde gayet başarılı oldular, takipteler aktifler sağolsunlar

Eki Görüntüle 2187899

Duzenli spor yapana da kupa verelim diyorum.:süslü:
Pg iyi olmus bakanlik icin. ebrari da en kisa zamanda bekliyoruz. Ben de spor salonuna yaziliyorum zaten. :süslü:

irmak ve sizen menuler icin yaratilmis.
naz ne yapiyorsun ayol . Biraktigim gibi degilsin galibam. :KK45:

Hoşgeldin canım

Hosbulduk sarem. Nasil gidiyor.:cool:

Eki Görüntüle 2187899
Biz bu yuzdeyi 0.8 lerden 1.5 lara 2 lere yukseltiriz. :KK76:

A AklinYolu1 hos geldin, gozumuz yollarda kaldi.

Ara verdim biraz iyi oldu . Kendime geldim, kendimi tanidim.:kahve: Korumak gercekten kilo vermekten zor. Ona gore degisiklikler yapacagim. Hatalarimdan ders alirsiniz . Gordugume gore kilo verme hizin devam ediyor. :rapci:

Arkadaslar basta bakanlarimiz olmak uzere hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Genel olarak kilo verme hiziniz devam etmis. 12Eylulde bir analiz seedelim. :KK49:Kurban bayrami derken sendelemek normal ama bu takimin yuzdesinin 1.5 ustu oldugunu biliyorum. O yuzden eski yarismayi bitirip yeni yarismaya basliyoruz kizlar. Sizden tek istenen gerektigi kadar aktif olmaniz.

Sormak istedigim diyetten bikan var mi? Asagidaki maddelerle ilgili , oylamaya acigiz, gorusleriniz bekleniyor.

1. Eski yarisma 12 Eylulde bitsin , yenisi 12 Eylulde baslasin.
  2. Eski yarisma 12 Eylulde bitsin,bir hafta ara verilip yenisi 19 Eylulde baslasin.
  3. Eski yarisma 19 Eylulde bitsin,yenisi 19 Eylulde baslasin.

Tabi ki kilo alip gelen listeye giremez.Ayni benim giremedigim gibi. 56.8 olana kadar bana liste yuzu yok yani. :KK70:

Son düzenleme:
Arkadaslar basta bakanlarimiz olmak uzere hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Genel olarak kilo verme hiziniz devam etmis. 12Eylulde bir analiz seedelim. :KK49:Kurban bayrami derken sendelemek normal ama bu takimin yuzdesinin 1.5 ustu oldugunu biliyorum. O yuzden eski yarismayi bitirip yeni yarismaya basliyoruz kizlar. Sizden tek istenen gerektigi kadar aktif olmaniz.

Sormak istedigim diyetten bikan var mi? Asagidaki maddelerle ilgili , oylamaya acigiz, gorusleriniz bekleniyor.

1. Eski yarisma 12 Eylulde bitsin , yenisi 12 Eylulde baslasin.
  2. Eski yarisma 12 Eylulde bitsin,bir hafta ara verilip yenisi 19 Eylulde baslasin.
  3. Eski yarisma 19 Eylulde bitsin,yenisi 19 Eylulde baslasin.

Tabi ki kilo alip gelen listeye giremez.Ayni benim giremedigim gibi. 56.8 olana kadar bana liste yuzu yok yani. :KK70:
Hoşgeldiniz başkanım ;) ben sanki biraz yoruldum
Canımın isteğini yemiyorum ama kilo vermem azaldı sanki dün lahmacun yaptım yemedim bu gün yine yemek var ben yemiyorum şaşırdım artık

Seçenek olarak hangisi uygunsa onu seçin benim düşüncem siz ne derseniz o olur :)

Biz bu yuzdeyi 0.8 lerden 1.5 lara 2 lere yukseltiriz. :KK76:

Ara verdim biraz iyi oldu . Kendime geldim, kendimi tanidim.:kahve: Korumak gercekten kilo vermekten zor. Ona gore degisiklikler yapacagim. Hatalarimdan ders alirsiniz . Gordugume gore kilo verme hizin devam ediyor. :rapci:
Tesekkur ederim kaptan:oops: Cok fazla veremesem de yolum uzun daha verilecek cok kilo var, yilmadan devam ediyorum diyeyim. Bana kalirsa ara vermek bize pek yaramiyor, bir bayram arasi verdik grupca daha toparlayamadik:KK53:

Back