Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy çokk tatlılar iyiki varlarAh bu görümceler ah benimkide aynı beni görünce 10 kg vermiş gibi duruyosun dedi ben havaya uçtummm![]()
@_LA_PATYA_ kaptan bugun 8 saat uyudum seklinde spor bildirimi yaparsa sasirmaayyy resmen ptesi sendromundayım açılamıyorum
bunlar hep bal kızımdan
Kaçamak yaptım ama abartmadım tartıma yansıtmadım çünkü ben kaptanım
Dediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayındün akşam bulgur yedim 3/4 kaşık
Hayatımın koşturmacısı bana spor ırmakuyku en güzel spor bence
![]()
yaramaz çocuksun çünküBu bekleme beni sinir ediyo geçen sene proydum rahattı ama aldılar bende![]()
@_LA_PATYA_ kaptan bugun 8 saat uyudum seklinde spor bildirimi yaparsa sasirma![]()
yaramaz çocuksun çünkü![]()
ŞaşkınlıklarındannAyyyy çokk tatlılar iyiki varlar
Biz diyeti bırakalım diye mi böyle diyorlar acaba![]()
Bu hesaba gore ben yarin 16 saat uyusam carsambaya kadar bi -800 daha veririm tutmayinn beniii ben yatagima gidiyorum
8 saat uyuyunca sabah -400 görmüştüm evettt![]()
Vallahi canım çörek çekti ayyy bir çörek dolaşıyor ortada hashasli vsÇörek var çöööööööreeeeeeeeeeek var umarım miniktir boyutlartartıya 2 gün var ve bize sözün var tekrar tekrar hatırlatıyorum nazcımmmm
Aman boşver beDaha hızlı yazıyon mesela beklemiyosun mesaj geçişlerini
Umitini kaybetme. Vücudunu sasirtmayi dene. Işe yarar bence canım
Evet bu akşam bir tabak spagetti yiyimUmitini kaybetme. Vücudunu sasirtmayi dene. Işe yarar bence canım
Bu hesaba gore ben yarin 16 saat uyusam carsambaya kadar bi -800 daha veririm tutmayinn beniii ben yatagima gidiyorum![]()
Duygu zor kilolara geldin biliyorsun. Spor ile katkı yaparsan eminim onlarda gidecek yavaş yavaş gitsin yeter ki gitsin kuzum dimiBenim ümitlerim tükendi hedefimi bu haftada tutturamıcam galiba eskisi gibi kg verdmiyorum
Salı akşamı yeEvet bu akşam bir tabak spagetti yiyimtam tartı öncesi ohh mis
Bu haftada bi bitsin bakalım ne olucak
Şaka bi yanada bende düşünmüyo değilim onu yapmayı
Çok sağol canım benimHoşgeldin taze anneay ben sana kıyamam ki şimdi ama destek için her zaman burdayız
![]()