ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gel gel bekliyorum

Pro olmak için para vermek ne saçma. Pro olunca noluyor ki

selam kızlar ben burdayım iler çok yoğun okuyana kadar işe geri dönmem gerekiyor okuyamıyorum falan filan neyse tartı gününe 2 gün kaldı ve ben iyice streslendim evdeki tartı 1,5 kilo fazla tartıyomuş meğersem ve ben bunu dün öğrendim ağlamak istiyorum ya yeni aldım bide şimdi ne yapam ben kafamda deli sorular

Bi de size dünkü spor deneyimimden bahsedeyim o kadar iyi geldi ki size anlatamam daha dinç ve enerjik hissediyorum kendimi normalde yığılır kalırım diyodum eve gelince hiçte öyle olmadı aksine daha iyiydim. Benden size küçük bi tavsiye imkanınız varsa spora gidin

Forever07 gel bakim buraya sen nerdesin akşamdan beri kaçamak yapıyosun utançtan gelemiyosun dimi
ayyy resmen ptesi sendromundayım açılamıyorum
bunlar hep bal kızımdan
Kaçamak yaptım ama abartmadım tartıma yansıtmadım çünkü ben kaptanım

Kaptan kacamak yapiyosa ben de aksama pilav yerim demedi demeyin, kimse durduramaz beni
Dediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayın dün akşam bulgur yedim 3/4 kaşık

Kaptan dedigin kacamak yapmaz, kaptan dedigin hergun duzenli en az 1 saat spor yaparKaptan dedigin yemez icmez, uyumaz

Hayatımın koşturmacısı bana spor ırmak uyku en güzel spor bence

Forever07 Kaptan kaptan didik bağrımıza bastık bizi başı boş bıraktı bak N naz5403 götürmüş akşam haşhaşlı çörekleri kız naz kafa yapmasın çok yemiyeydin
Çörek var çöööööööreeeeeeeeeeek var umarım miniktir boyutlar tartıya 2 gün var ve bize sözün var tekrar tekrar hatırlatıyorum nazcımmmm

Hoşgeldin taze anne ay ben sana kıyamam ki şimdi ama destek için her zaman burdayız

Süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu hafta tartın fazla bile tartsa çok güzel sonuç bekliyorum senden kuzucumm

iskenderin eti varken pidesinden yemen
yedinnnn beni nazzzzzz nena senden daha kolay yola geldi beya
tartı günü yüzümü kızartma sana güveniyorum

Haftasonu görümcem geldi kızlar ev kalabalık gezmeler falan derken malesef uğrayamadım
Görümcecimmmmm beni en son bayramda görmüştü dedi ki noldu sana böyle kaç kg verdin bayram beri 2 falan dedim şuan 70 lerdeyim ama 65 hissediyorum dedim yok yok sen 60 duruyorsun dedi laf aramızda kendisini pek sevmem ama ay sarılıp öpesim geldi falan mersi canım dedim
Kendimi daha mutlu daha güzel hissediyorum ve bu bütün hayatıma yansıyor
Hep birlikte, birbirimize verdiğimiz destek ile burada 60 lara da geleceğime inanıyorum Sağlıcakla inşallah.
iyiki varsınız

Hadi caydırın beni yada amaaan git yatır parayı diyin
Pek anlamamıştım ama okuyunca anladım bencede gereksiz canım tabi sen bilirsin
Galiba sözüm hedeflediğim tahmin olmayacak gibi canım ama gerçekten zor bir hafta geçirdim hala rahatsızlığım düzelmedi inşallah - olacak ama
Çörek var çöööööööreeeeeeeeeeek var umarım miniktir boyutlar tartıya 2 gün var ve bize sözün var tekrar tekrar hatırlatıyorum nazcımmmm

Ah bu görümceler ah benimkide aynı beni görünce 10 kg vermiş gibi duruyosun dedi ben havaya uçtummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…