Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pro olmak için para vermek ne saçma. Pro olunca noluyor kiKızlar pro olsammı yoksa gereksizmi ??? Çok kararsızım istiyorum ama bi yandan da okul açılıyo git o parayla çocuklara bişey al diyorum ama sonra zaten para kazanıyosun diyorum yani bunu düşüne düşüne kafayı yiyorumhaa çok gereksiz kafaya takılcak bişey değil ama ne biliyim istiyorum
ayyy resmen ptesi sendromundayım açılamıyorum
Dediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayınKaptan kacamak yapiyosa ben de aksama pilav yerim demedi demeyin, kimse durduramaz beni![]()
Kaptan dedigin kacamak yapmaz, kaptan dedigin hergun duzenli en az 1 saat spor yaparKaptan dedigin yemez icmez, uyumaz
![]()
Hoşgeldin taze anne@_LA_PATYA_ canım geldim burdayım ama ben emzirdiğim için çok katı diyetler yapamam Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gitmiştim şuanda 71.200 oldum boyum 1.72 29 yaşındayım 55 kilo olmak istiyorum ama tabiki yavaş yavaş sütümü etkilemeden
SüpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSelam kızlar @_LA_PATYA_ Ben geldim gittim bi ara hiç onu bile görmemişsinspor yapıp geldim menü de düzeltme yapıyorum akşam salata demistin bi ayran yetti bana
sporumu da yaptım yarim saaten fazla koşu ip atladım eliptik var birde toplamda 1saat 15 dk ilk günden kendimi paralamayayım dedim
bunlar haricinde de gün içinde toplam 11000 adım attım bugünlük benden bu kadar
ayrıca benim yattım fazla tartıyormuş onu anladım bundan sonra salonda tartımda
![]()
sen maşaAllah ya gelen bildirim olarak düşüyor galibaVe sena gelir @Sena616
ayyy bende bakıcam@_LA_PATYA_ bdv ye takilacaksan hibe konusuna da bir bak, insanlarda ne kafalar var![]()
iskenderin eti varken pidesinden yemenSelam kızlar ben geldim malum pazar ve pazar gezmesi
C cizen_bayan @IRMAKK70
Kahvaltı
2haşhaşlı
Peynir zeytin
Domates salatalık
Çay
Öğlen kahve
2badem şekeri
Akşam
İskender (az pidesinden yedim)
Çay
Bol bol su içildi ve yüründü![]()
Pek anlamamıştım ama okuyunca anladım bencede gereksiz canım tabi sen bilirsinHadi caydırın beni yada amaaan git yatır parayı diyin
Galiba sözüm hedeflediğim tahmin olmayacak gibi canım ama gerçekten zor bir hafta geçirdim hala rahatsızlığım düzelmedi inşallah - olacak ama
Çörek var çöööööööreeeeeeeeeeek var umarım miniktir boyutlartartıya 2 gün var ve bize sözün var tekrar tekrar hatırlatıyorum nazcımmmm
Daha hızlı yazıyon mesela beklemiyosun mesaj geçişleriniPro olmak için para vermek ne saçma. Pro olunca noluyor ki
Ah bu görümceler ah benimkide aynı beni görünce 10 kg vermiş gibi duruyosun dedi ben havaya uçtummmHaftasonu görümcem geldi kızlar ev kalabalık gezmeler falan derken malesef uğrayamadım
Görümcecimmmmm beni en son bayramda görmüştü dedi ki noldu sana böyle kaç kg verdinbayram beri 2 falan dedim şuan 70 lerdeyim ama 65 hissediyorum dedim yok yok sen 60 duruyorsun dedi
laf aramızda kendisini pek sevmem ama ay sarılıp öpesim geldi falan
mersi canım dedim
Kendimi daha mutlu daha güzel hissediyorum ve bu bütün hayatıma yansıyor
Hep birlikte, birbirimize verdiğimiz destek ile burada 60 lara da geleceğime inanıyorumSağlıcakla inşallah.
iyiki varsınız![]()
Senin olasın var belliDaha hızlı yazıyon mesela beklemiyosun mesaj geçişlerini
He yaa var vallahSenin olasın var belli![]()