ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Şaka gibi konu kim kime 30 bin gibi bi para hibe eder 1000 bile etmez oha yani harbiden hangi kafyı yaşıyo bunlar yaa
Kadin ayri alem, esi ayri alem.. Bir de demis ya en son siz olsaniz oder misiniz diye, adamlar agziyla istemis daha da odeyesileri yok:confused: Parayla borclarini kapatcaklarina bu parayi da yemisler sanki, kac uye sormus bu parayi borcu kapatmak icin kullanmadiniz mi diye cevap vermemis:deli:

Kadin ayri alem, esi ayri alem.. Bir de demis ya en son siz olsaniz oder misiniz diye, adamlar agziyla istemis daha da odeyesileri yok:confused: Parayla borclarini kapatcaklarina bu parayi da yemisler sanki, kac uye sormus bu parayi borcu kapatmak icin kullanmadiniz mi diye cevap vermemis:deli:
:KK70:

Ah. E nazım ne yaptın bari sabah yeseydin hiç olmazsa yakardı bünye akşam nasıl vijdanın el verdi yakamıcanı bile bile yemeye :KK43:
Yok canım dün akşam istedi kahvaltıya yaptım yedim;)
Forever07 Forever07 Kaptan kaptan didik bağrımıza bastık bizi başı boş bıraktı bak N naz5403 götürmüş akşam haşhaşlı çörekleri kız naz kafa yapmasın çok yemiyeydin:KK70:
Kız ben afyonluyum ne kafa yapması yemezsek kriz geçiririz:KK70::KK70:
Ohooo:işsiz: bu kızlar gelicektee biz sohşpet edicez herkes nerde kuzum
Pazar gezmesindeydim ben canım :ıslık:
Bu akşam kocam gelince daha bi sarılıcam ona eve geldiği için şükredicem:KK42::KK42::KK42:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/olumun-arkasindan.1086366/[/QUOTE

Dağıttın beni canım yaaa hiç okumasaydım diyorum bazende iyi oluyor farkına varmadan yaşıyoruz en güzel zamanlarımızı :KK42:

Kızlar pro olsammı yoksa gereksizmi ??? Çok kararsızım istiyorum ama bi yandan da okul açılıyo git o parayla çocuklara bişey al diyorum ama sonra zaten para kazanıyosun diyorum yani bunu düşüne düşüne kafayı yiyorum :( haa çok gereksiz kafaya takılcak bişey değil ama ne biliyim istiyorum

Kızlar pro olsammı yoksa gereksizmi ??? Çok kararsızım istiyorum ama bi yandan da okul açılıyo git o parayla çocuklara bişey al diyorum ama sonra zaten para kazanıyosun diyorum yani bunu düşüne düşüne kafayı yiyorum :KK43: haa çok gereksiz kafaya takılcak bişey değil ama ne biliyim istiyorum
Pro olmak için bide para mı vercem onlar bana versinnn :KK70::KK70:

Back