Ah nana ahhhMenüme ek Cnm
Çocuklara pilav yaptım dayanamadım ;(
2 yemek kaşığı yedim tavuklu nohutlu pilav
2 kaşıkta domates sosu
C cizen_bayan
I IRMAKK70
Canım 29 yaşındayım 1.72 boyundayım 2 kız annesiyim şuanda 71.200 kilom bu kadar şimdilikÖnce hoş geldin
Sütünü etkilemez kuzum sadece sağlıklı beslenip kilo vericeksin biz sana yardımcı oluruzgüle güle büyüt bebeğini şimdi bize kendini tanıt seni tanıyalım Forever07 yeni yarışmacı şey paddon takım arkadaşı yakaladım
Hoş geldin canım. Güle güle buyut bebisini.@_LA_PATYA_ canım geldim burdayım ama ben emzirdiğim için çok katı diyetler yapamam Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gitmiştim şuanda 71.200 oldum boyum 1.72 29 yaşındayım 55 kilo olmak istiyorum ama tabiki yavaş yavaş sütümü etkilemeden
Kacmaz diyosun yani, kiz hangi denizlerden tuttun bu baligiÖnce hoş geldin
Sütünü etkilemez kuzum sadece sağlıklı beslenip kilo vericeksin biz sana yardımcı oluruzgüle güle büyüt bebeğini şimdi bize kendini tanıt seni tanıyalım Forever07 yeni yarışmacı şey paddon takım arkadaşı yakaladım
Sağol canımHoş geldin canım. Güle güle buyut bebisini.
Kacmaz diyosun yani, kiz hangi denizlerden tuttun bu baligiSen biraz daha ava cik bakalim topiklerde ama yanlislikla bdv ye gitme haa
Yetmez biraz daha bilgi ver bize neden kg aldın daha önce kaç kiloydun hiç diyet yaptınmı ????Canım 29 yaşındayım 1.72 boyundayım 2 kız annesiyim şuanda 71.200 kilom bu kadar şimdilik
Oooo@_LA_PATYA_ 10 bin adim attim.
Canım 60 kilo ile hamile kaldım 81 kilo ile Doğuma girdim Doğum kilolarımı vermek istiyorum çok yeni Doğum yaptım zatenYetmez biraz daha bilgi ver bize neden kg aldın daha önce kaç kiloydun hiç diyet yaptınmı ????
Hoş geldin canım. Güle güle buyut bebisini.
Kacmaz diyosun yani, kiz hangi denizlerden tuttun bu baligiSen biraz daha ava cik bakalim topiklerde ama yanlislikla bdv ye gitme haa
Tmm canım bakıyorum hemenKmsl Hnd canım gebelik takvimini kapatma şansın varmı
Hoşgeldin Cnm@_LA_PATYA_ canım geldim burdayım ama ben emzirdiğim için çok katı diyetler yapamam Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gitmiştim şuanda 71.200 oldum boyum 1.72 29 yaşındayım 55 kilo olmak istiyorum ama tabiki yavaş yavaş sütümü etkilemeden
TeşekkürlerTmm canım bakıyorum hemen
Cnm yarın benim kuzunun okulu varOhooobu kızlar gelicektee biz sohşpet edicez herkes nerde kuzum
Maşallah maşallah100 ip atladım
Sağol canım teşekkürlerHoşgeldin Cnmhayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?