- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan kacamak yapiyosa ben de aksama pilav yerim demedi demeyin, kimse durduramaz beni
BencedeKaptan kacamak yapiyosa ben de aksama pilav yerim demedi demeyin, kimse durduramaz beni![]()
İşte buna çok güldümKaptan dedigin arkasindan yazdiklarimi okuyunca beni civili sopayla kovalamaz![]()
Tünaydın diyeyim canım ama sabah 8de uyandım ben
Kaptan dedigin kacamak yapmaz, kaptan dedigin hergun duzenli en az 1 saat spor yaparKaptan dedigin yemez icmez, uyumaz
![]()
Kaptan dedigin arkasindan yazdiklarimi okuyunca beni civili sopayla kovalamaz![]()
Desene senin yaptigin sabah sporu corege gittiYalnızzz sabah sabah biraz spor yaptım iyide kızım akşamdan haşhaşlı çörek istedi onu yaptı
Ve malasef 2tane yedim![]()
Ah. E nazım ne yaptın bari sabah yeseydin hiç olmazsa yakardı bünye akşam nasıl vijdanın el verdi yakamıcanı bile bile yemeyeYalnızzz sabah sabah biraz spor yaptım iyide kızım akşamdan haşhaşlı çörek istedi onu yaptı
Ve malasef 2tane yedim![]()
Önce hoş geldin@_LA_PATYA_ canım geldim burdayım ama ben emzirdiğim için çok katı diyetler yapamam Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gitmiştim şuanda 71.200 oldum boyum 1.72 29 yaşındayım 55 kilo olmak istiyorum ama tabiki yavaş yavaş sütümü etkilemeden