Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kuzu biz çalışıyoruz pazar kapanmaz kuaförler@_LA_PATYA_ cano pazar günü kuaförler açık olur mu sence kestane kebap acele cevap çarşamba burada tatil günü aynı zamanda pazar da mı tatil
Al bendende okadar sonbahar yüzünü gösterdiGunaydin arkadaslar. Kahvaltimi yaptim, sabah yuruyusumu de yaptim geldim ohh misssYalniz burada hava iyice serinledi, kis geldi sanki
![]()
Yok artıkBurası hala sıcak ama ağrıya kar yağmış![]()
Kizz tekrar canimi yurume cektirdin yaaaİstanbulda çookk güzel bi sonbahar sabahı tam yürümelik çok isterdim bi ormanda olmayı koşup yürümeyi
Yürüyüşe gidenleri çok kıskanıyorum ben yürümeyi çok severim ama gidicek yer yokKizz tekrar canimi yurume cektirdin yaaa![]()
Ona ben de cok imreniyorum canim ya. Benim de yakinda dogru duzgun yurunebilecek yer yok. Ben de cocugu goturdugum parkin cevresinde yuruyorum cogu zamanYürüyüşe gidenleri çok kıskanıyorum ben yürümeyi çok severim ama gidicek yer yokyakın
Bizim park anca 45-50 metre kareOna ben de cok imreniyorum canim ya. Benim de yakinda dogru duzgun yurunebilecek yer yok. Ben de cocugu goturdugum parkin cevresinde yuruyorum cogu zaman
Don babam don donme dolap gibiBizim park anca 45-50 metre kare![]()