ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızzz yapacaksın sen bu işi
Bu koşturmada yediğine dikkat etmen yeterli
İşallah kaptanım koşuşturunca açıkıyorum önüme ne gelse silip süpürüyorum ;( ben de dün Osmani fıstığı aldım yanındada dut kuru dut aldım çok acıkırsa onla idare ederim haftaya daha yoğun olcam benim Ortancı 1 ci sınıfa başlıyor onların erken okulları açılıyor ve servis yok 3 ders yapıyorlar hem götürecem hemde okulda bekliycem 3 kadar bakalım haftaya diyet Nolcak ;(

Tatlım hepimizin hayatında oluyor düzensizlikler elbette
Ama sen diyetteyim sağlıklı besleniyorum diyerek kendini buna alıştırıp beyne mesaj yollarsan beynin sana diyecek ki şunu ye ama bunu yeme...
Bunu alışkanlık yapacaksın ve bence başarabilirsin...
Elbette acıkıyorsun önemli olan doğru olanı sağlıklı olanı yemek...
3 beyaz yasak ve bol su bu kadar
kuzularıma da çok çok başarılar tatlı yeni heyecanlar darısı bize inşallah vaktiyle sağlıcakla

Teşekkür ederim Cnm iyi dileklerin için güzel bi heyecan ben oğlumdan daha heyecanlıyım darısı sizlerinde başında cnm

Dur şimdi sende ban yersin falan
Ne dusunceli arkadaslar var utandim Ben ne yaptimm hemen nasil bakacagini tarif ettim
Aman kimse biyere gitmesin
Gidenin halinden gidenler anlar
Kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşş
Sana bdv yasak artık onun yerine salatalık ye
I IRMAKK70 C cizen_bayan
C cizen_bayan cok tatliydi yorumun yaa. Hala guluyorum aklima geldikce, hem senin yoruma, hem de benim saka yapiyorsun zannetmeme
Yok canım bdv diyetine girdim artık salatalık yicem
Akilli kadinin hali baska Hemen dersini aldi
Bu arada ben süper eksiye gidiyorum haber veriyim yaniii
Ben de bu sabah 68.1 ciktim gobek atiyorum resmen

no bdv yes salatalık... ama dün ben bir konuya girmişim koptummm sölim mi
Ben de koptum o konuda yaDehset yorumlar var, ama kimse girip bakmasin ban yerseniz ben karismam

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…