Yok canım bdv diyetine girdim artık salatalık yicem
İşallah kaptanımKızzz yapacaksın sen bu işi
Bu koşturmada yediğine dikkat etmen yeterli
Günaydın kızlarrr@_LA_PATYA_ ooo canım hoş geldin vallahi yokluğun çok belli oldu burda. Bu sabah baya güzel uyandım çünkü evden vize çıktı bugün spora yazılıyorum korkun bendenn
Tatlım hepimizin hayatında oluyor düzensizlikler elbetteİşallah kaptanımkoşuşturunca açıkıyorum önüme ne gelse silip süpürüyorum ;( ben de dün Osmani fıstığı aldım yanındada dut kuru dut aldım çok acıkırsa onla idare ederim haftaya daha yoğun olcam benim Ortancı 1 ci sınıfa başlıyor onların erken okulları açılıyor ve servis yok 3 ders yapıyorlar hem götürecem hemde okulda bekliycem 3 kadar bakalım haftaya diyet Nolcak ;(
neeeeeeeeeeee dersunnnnnnnnnBu arada ben süper eksiye gidiyorum haber veriyim yaniii
Teşekkür ederim Cnm iyi dileklerin için güzel bi heyecan ben oğlumdan daha heyecanlıyımTatlım hepimizin hayatında oluyor düzensizlikler elbette
Ama sen diyetteyim sağlıklı besleniyorum diyerek kendini buna alıştırıp beyne mesaj yollarsan beynin sana diyecek ki şunu ye ama bunu yeme...
Bunu alışkanlık yapacaksın ve bence başarabilirsin...
Elbette acıkıyorsun önemli olan doğru olanı sağlıklı olanı yemek...
3 beyaz yasak ve bol su bu kadar
kuzularıma da çok çok başarılar tatlı yeni heyecanlar darısı bize inşallah vaktiyle sağlıcakla
neeeeeeeeeeee dersunnnnnnnnn
60 ı gördün mü yoksa ben daha göremedim sen banlı iken görürüm belki diyordumçabuk geldin yav
Ne dusunceli arkadaslar var utandimDur şimdi sende ban yersin falan
Gidenin halinden gidenler anlarAman kimse biyere gitmesin
C cizen_bayan cok tatliydi yorumun yaa. Hala guluyorum aklima geldikce, hem senin yoruma, hem de benim saka yapiyorsun zannetmeme
Akilli kadinin hali baskaYok canım bdv diyetine girdim artık salatalık yicem
Ben de bu sabah 68.1 ciktim gobek atiyorum resmenBu arada ben süper eksiye gidiyorum haber veriyim yaniii
Ben de koptum o konuda ya
no bdv yes salatalık... ama dün ben bir konuya girmişim koptummm sölim mi
Ne dusunceli arkadaslar var utandimBen ne yaptimm hemen nasil bakacagini tarif ettim
Gidenin halinden gidenler anlar
C cizen_bayan cok tatliydi yorumun yaa. Hala guluyorum aklima geldikce, hem senin yoruma, hem de benim saka yapiyorsun zannetmeme
Akilli kadinin hali baskaHemen dersini aldi
Ben de bu sabah 68.1 ciktim gobek atiyorum resmen
Ben de koptum o konuda yaDehset yorumlar var, ama kimse girip bakmasin ban yerseniz ben karismam
Yok ama her an görebiliriimmmmneeeeeeeeeeee dersunnnnnnnnn
60 ı gördün mü yoksa ben daha göremedim sen banlı iken görürüm belki diyordumçabuk geldin yav
Yok söyleme ban yicek bişey bulurum ben yine
no bdv yes salatalık... ama dün ben bir konuya girmişim koptummm sölim mi
KesinlikleeeI IRMAKK70 @_LA_PATYA_
Aktif durumu artınca kilolarda nasıl güzel gidiyor
A AklinYolu1 tatlım boşa demiyor sayfayı boş bırakmayın diye
Olacakkkkkk çok az kaldıŞaka şaka okadar değil henüzForever07
Wwuuu süper ozamanOlacakkkkkk çok az kaldı
ya ben 70 im ama kendimi böyle 65 falan hissediyorum
Hoşgeldin canımBurda olmak güzel allahtan dün çok yoğundumda sabredebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?