- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Allah kurtarsın aplaaBen gidiyorum kızlar 4 saate dönmezsem bilin ki kundakçılıktan karakollardayım
Ziyaretime gelin gelirken temiz çamaşır ve tesbih getirmeyi unutmayın
Kiz yeni mahpusdan çıktın. Bosver bize yaramıyor oralar. Bi elbise için kendini yakma:)Ben gidiyorum kızlar 4 saate dönmezsem bilin ki kundakçılıktan karakollardayım
Ziyaretime gelin gelirken temiz çamaşır ve tesbih getirmeyi unutmayın
Oo super. Üşenmedin içtin dimi. :)Slm kızlaaar
Benden de 600 gr gitmiş dünden bu yana
Kolay gelsin ben hiç baslamiyorum 1 ayda ancak biter:) simdi gidip cam takılarımi alicam.Bende temizliğe başliyorum bugün..
1 haftada anca biter herhalde
Hee he üşenmedim bu kez, içtim :)Kiz yeni mahpusdan çıktın. Bosver bize yaramıyor oralar. Bi elbise için kendini yakma:)
Oo super. Üşenmedin içtin dimi. :)
Iyi yaptın 600 gram olarak geri döndü sana. Her gün tekrarla sab. :)Hee he üşenmedim bu kez, içtim :)
Kolaysa başına gelsinKolay gelsin ben hiç baslamiyorum 1 ayda ancak biter:) simdi gidip cam takılarımi alicam.
Evet öyle yapıciiimIyi yaptın 600 gram olarak geri döndü sana. Her gün tekrarla sab. :)
Bitsin gondericigim. Kolye ucu almam gerek. Müşteri filan çıkarsa burdan:))Kolaysa başına gelsin
Takilarinın fotosunu gönder de bakalim
Biz şaka yapmıştık maksadımız dalga geçmek olsa seni etiketlemezdik alınganlık yapıcak bi durum yok bize katılıp sende sohpet edersin diye ummuştum ama neyseOĞLUMUN SIKINTISINDAN BURAYA YAZMAK AKLIMIN UCUNA GELMEDİ DALGA KONUSU YAPMANIZ ÇOK ÜZÜCÜ.BURAYA DAVET EDEN SİZSİNİZ.BELLİ Kİ UYAMIYCAM BEN SİZİN KURALLARINIZA.SİZE BOL EKSİLİ KİLO VERMELER DİLİYORUM.HAYIRLI GÜNLER :)
Bir kitaba mı kaldım diyosuunBitsin gondericigim. Kolye ucu almam gerek. Müşteri filan çıkarsa burdan:))
Her gün devam et şekerim bi sey biliyorum da konuşuyorum. Bir kitap okuduktan sonra bilinclenmedim ben:)
Yok artık yaa siz napıyosunuz böyleSlm kızlaaar
Benden de 600 gr gitmiş dünden bu yana
Çocuklarımı birde sizi düşünüp yapmadım şeytana uymadım...
Hayat utansın.... kendime +18 çamaşır aldım eve gidiyorum hahaha moral olsun :)))
Kefir şahanedir lucy bilir benim kefir aşkımı evde kendim yapıyorum ama çocuklardan bana kalmıyorBir bardak kefir veee bitki çayım art arda gelsin liffenn sonrada çorba içiciyiimm............ bi ara
Ben alışmaya çalışıyorum şimdilik hazır alıyorum ıımmm şeyyyy bide meyvelisiniKefir şahanedir lucy bilir benim kefir aşkımı evde kendim yapıyorum ama çocuklardan bana kalmıyor