- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Şahane çok sağol erken yazdığın için :)) değişiklik olursa yaz mutlaka16TEMMUZ PAZARTES
SABAH
.....
Yok
ARA
....
5-6 badem
ÖĞLE
.....
Mercimek çorbası
ARA
1 kase yoğurt
Yulaf ezmesi
AKŞAM
....
Henüz bi fikrim yokkMuttapa7555
Akifinannesi resmini yolladı akşam yüklerim. Onun menu işini ne yapalım fatma.Pazar ilk gün olduğu için kabul ediyorum canım diğer günler gece yatmadan yazarsan sevinirim. Diğerlerine de halsizlik olmamış olur
Ya normalde kahvaltı yapmadan yazıyorumda dün nişan grubu vardı saat 6 da onlar çıktı aradada makyajdı kaş tı vs alınca ben pert oldum eve gidincede koltuğa gaşıştım sast 10 da uyudum ondan yaamadımŞahane çok sağol erken yazdığın için :)) değişiklik olursa yaz mutlaka
Sagol pg sana da. Bi migren ki öyle böyle değil. :)Benim gözler bozuk aşırı miyop'um gözlük numaram değişti kontrole gittimsende migren var çok zor geçmiş olsun
Dün yazsaydı şahane olacaktı ama ben sana bırakıyorum canımAkifinannesi resmini yolladı akşam yüklerim. Onun menu işini ne yapalım fatma.
Bendede var bide kılcal damarlarımda da tıkanıklık var mahfediyo ikisi beniSagol pg sana da. Bi migren ki öyle böyle değil. :)
Dediğim gibi olağan dışı durumlarda tolerans gösteririz ki sen zaten bu konuda istikrarlısın :))Ya normalde kahvaltı yapmadan yazıyorumda dün nişan grubu vardı saat 6 da onlar çıktı aradada makyajdı kaş tı vs alınca ben pert oldum eve gidincede koltuğa gaşıştım sast 10 da uyudum ondan yaamadım
Menu işleri bakanı sensin fatma :) ben sana bıraktım.Dün yazsaydı şahane olacaktı ama ben sana bırakıyorum canım
Ilac alıyor musun.Bendede var bide kılcal damarlarımda da tıkanıklık var mahfediyo ikisi beni
Dün niye paylaşamamış acaba öğrenebilir miyimMenu işleri bakanı sensin fatma :) ben sana bıraktım.
Ilac alıyor musun.
Yok almıyorum önce emziriyodum yazdırmadım sonrada kontrolü aksattım gitmem lazım aslındaMenu işleri bakanı sensin fatma :) ben sana bıraktım.
Ilac alıyor musun.
Dediğim gibi olağan dışı durumlarda tolerans gösteririz ki sen zaten bu konuda istikrarlısın :))
Obama mı kaldı kız tramp'tır oObama ile bulusmus:)akifinannesi
Obama Obama Trump olsa duramazdi:)Obama mı kaldı kız tramp'tır o
Obamaysa tamam kabul edilir :))Obama ile bulusmus:)akifinannesi
Ben gidiyorum kızlar 4 saate dönmezsem bilin ki kundakçılıktan karakollardayım
Ziyaretime gelin gelirken temiz çamaşır ve tesbih getirmeyi unutmayın
Ben 200 gram vermisim dünden beri. Sabret goreceksin.