- 2 Mart 2017
- 332
- 496
- 30
Geçmiş olsun oğluna canım. Koşuşturmacadan diyete sıra gelmemiştir bile. Akşam yemeğini yedikten hemen sonra toplu menü yazabilirsin kolaylık olur ben öyle yapıyorum. Tabi akşam yemeği geç saatlere sarkmasın olur mu.günaydın kızlar cumadan beri yokum buralarda oğlumu sünnet ettirdim o yüzden giremedim ve evde dikkatte edemedim açıkcası.sabah tartıldım 80.100 gr
16.07 menüsü
beyaz peynir kaşar haşlanmış yumurta bir havuç bir domates yeşilçay ile
öğlen taze fasulye kavurması yoğurt
ikindi ara öğünü bahçemizde toplanılan erik
akşam karnıyarık yapmıştım onu yerim bol salata ile
Allah razı olsun canım akşamları girmek aklıma gelmiyor ya bi şekilde hallederim artık :) iştn 7 de çıkıyorum çocugu alıp eve gitmem 8 8 bucugu buluyor.ister istemez geç kalıyorum yaGeçmiş olsun oğluna canım. Koşuşturmacadan diyete sıra gelmemiştir bile. Akşam yemeğini yedikten hemen sonra toplu menü yazabilirsin kolaylık olur ben öyle yapıyorum. Tabi akşam yemeği geç saatlere sarkmasın olur mu.
Katil kapıcı :)Muhabbete gelin sizi bekliyoruuum bu arada mutlu bi haber vereyim1 haftadır elimde sürünen gazap üzümlerinin bitmesine son 6 sayfa kaldı, gece 1 saat okudum.
Kaptın sen bu işi :)
Ben 200 gram vermisim dünden beri. Sabret goreceksin.İnşallah kg yada yansır
Yoldayım ben hastaneye gidiyorum.Kimsecikler yokken şu harika ellerime oje süriyim bari
Hadi canımBen 200 gram vermisim dünden beri. Sabret goreceksin.
Bende yeni geldim sen niye gidiyosunYoldayım ben hastaneye gidiyorum.
Hastaneden mi neyin var. Ben migren için gidiyorum.Bende yeni geldim sen niye gidiyosun
Pazar ilk gün olduğu için kabul ediyorum canım diğer günler gece yatmadan yazarsan sevinirim. Diğerlerine de haksızlık olmamış olurben çoktoğundum menümü yazamadım hiç fırsatım olmadıama tam gaz devam kabul edersen
15 TEMMUZ PAZAR
SABAH
.....
1 fincan bitki çayı
1 domates
Peynir
1 yumurta
ARA
.....
Yok
ÖĞLE
.....
yok
ARA
yulaf ezmesi (yoğurtlu)
AKŞAM
....
Yayla çorbası
Muttapa7555 gördüğün gibi yemek bile yiyemedim türban nişan grubum vardı
Benim gözler bozuk aşırı miyop'um gözlük numaram değişti kontrole gittimHastaneden mi neyin var. Ben migren için gidiyorum.
Çok çok çok saol canımmmmPazar ilk gün olduğu için kabul ediyorum canım diğer günler gece yatmadan yazarsan sevinirim. Diğerlerine de halsizlik olmamış olur