ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Selam kızlar kilo verenleri tahmin menüden kupa alanları tebrik ediyorum. Gerçekten zor zamanlar geçiriyorum. Topiğe çok uğrayamıyorum.

Ama menü takibi bende o konuda sıkıntı yok. Sohbet konusunda kusuruma bakmayın. Sabahtan beri 1 dakika oturmadan uğraşıyorum.

Elbise ayrı dert ev ayrı dert kv ayrı dert alerji ayrı dert dokunsan ağlayacak mordayım...

Ama yine de çok şükür halime diyorum.. bitecek inşallah

İçiyorum
Konuşuyoruz
Anlaşıldı tamam..
Hedef kilonu soyledin mi kacirdim mi.

Bu hafta biraz rahatlarsin fatma cim seni biliyoruz. Icin rahat olsun.

Üzülme arkadaşım, hayırlı işte şeytanın vesvesesi çok olur. Sen içini ferah tut, Rabbim yardımcın olsun.herşey gönlünce olur inşaallah..

Hedef kilonu soyledin mi kacirdim mi.

Bu hafta biraz rahatlarsin fatma cim seni biliyoruz. Icin rahat olsun.

Sorumluluğumu yerine getirmiyormuş gibi hissediyorum. Ama elimden de bişey gelmiyor sağolun anlayışınız için

Üzülme arkadaşım, hayırlı işte şeytanın vesvesesi çok olur. Sen içini ferah tut, Rabbim yardımcın olsun.herşey gönlünce olur inşaallah..

Amin canım Allah razı olsun.... Bitse de kurtulsam....

Birde tüm arkadaşlardan bişey rica edeceğim. Menüleri mümkün olduğunca erken yazarsanız sevinirim. Akşam dokuza kadar zaten yeme içme işi bitmiş olmalı yoksa diyetlik bi durum olmaz.

Gerçekten zor durumda kalmadıkça akşam dokuza kadar yazarsanız benim işimi çok çok kolaylaştırmış olursunuz...

Hedef kilo; 71.6
Grup yüzdesi; 0.6543
A AklinYolu1
Kendimi çok gayretli gördüm bu kez
Benim tanidigim sab. boyle olmali.

Artik yazanlar belli herkesi takip etmeye gerek yok bence fatmacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…