- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Fatmanin da morali bozuk bugunlerde. Elbise dugun birbirine karisti.@fatma7454 menü değişti canım.
Annemin telefonuyla akşam yemeği menüsünü bir anda değiştirdim.
Şöyle ki akşam;
Patates salatası,
4-5 adet yaprak sarma
Yumurtalı fasulye kavurma
Çay
Bahçeye hazırlamışlar, gelin çay içelim diye arayınca oraya gittik. Saat 5 buçuk altı gibiydi. Tekrar yemek yemem artık zaten.
Benim etli türlü yemeği yarına kaldı.
Bende bekliyorum da atak gelmiyoo
Çok sevindim 2. OlmuşumHaftalik siralama ve yuzdeleri. Tebrikler arkadaslar.
1 . A AklinYolu1
2.01ebruli
3. @Sarellam
Eki Görüntüle 2169116
Oyy fatmoşum ooyy, stres tavan deseneFatmanin da morali bozuk bugunlerde. Elbise dugun birbirine karisti.
Limonlu su iciyor musun kiz doverim bak seni. Ben 2 litre yaptim iciyorum.
Oyy fatmoşum ooyy, stres tavan desene
Sabret arkadaşım hepsi geçecek
Elbisen geldi mi kıız temizlenmiştir inşaallah @fatma7454
Bende korkuyorum hee, kendi düğünümde de bi sinir bi stres vardı. Şimdi de aynısını yaşamayaydım.
Taam itiraf ediyorum vurma luckyFatmanin da morali bozuk bugunlerde. Elbise dugun birbirine karisti.
Taam itiraf ediyorum vurma lucky
Bugün içmedim
Sabah işlerim vardı
Sonra da anneme geçtim.
Şimdi de saat geç oldu.
Yarına artık kısmetse..
Aynen canım bağımlılık yaptı burasıSen de öylesin başkan caannasıl da ilk ben yazdım çünkü bugün buraya yatak yorgan getirip sabahlıycam elim telefonda hep buraya gidiyor ne yazmışlar ne konuşmuşlar hep merak anacığım
Kız siz komşusunuz da bizim mi haberimiz yokYarin gelecekmis daha gelmedi. Ben de sanki yaninda oturuyorum fatmanin
Ben evlenirsem dugun yapmayacagim.
Ben aslinda Londra'da degilim , itiraf ediyorum Fas'tayim.Kız siz komşusunuz da bizim mi haberimiz yok
İtiraf et bakiim
İwiiiit konuştuk kendisiyle, kankim o benimNiye limonlu su aksam beni icmeyin mi diyor.
Benim de islerim var kalkmam gerek useniyorum.İwiiiit konuştuk kendisiyle, kankim o benim
Taam onuda itiraf ediyorum çok üşendim şuan mutfağa gidip suya limon sıkmaya
Ayağa kalksam yapılacak çok iş var da çaktırmıyomoyüzden oturuyom ööyle
Düğün yaklaştıkça telaş tan işler arap saçına döner yaFatmanin da morali bozuk bugunlerde. Elbise dugun birbirine karisti.
O da guzel ebrar benim midemi cok agritiyor o yuzden limonlu suyla idare ediyorum.Düğün yaklaştıkça telaş tan işler arap saçına döner ya
Limonlu su değildi sabah aç karnına sirkeli su içiyorum bazen kaptan ben
Kız ben denedim de içemedim sirkeli. Elma sirkesiydi benimki. 1 su brd 2 çk atıyodum burnumu sıkıp içiyodum şimdi limonlu suya devam.Düğün yaklaştıkça telaş tan işler arap saçına döner ya
Tamam tamam psikolojik baskı yapmaBenim de islerim var kalkmam gerek useniyorum.
Yatmadan once iceydin eyiydi.
Filmleri izledin mi?
Yaa sorma bende çok tırsıyorum bu işlerden, hayırlısıyla Fatma'nında benimde iyi geçer inşaallah.Düğün yaklaştıkça telaş tan işler arap saçına döner ya
Cok pisss psikolojik baski yaparim.Tamam tamam psikolojik baskı yapmayatarken içecem söz
Ne filmi la
fırsat mı veriyolar filme falan
Not ettim ama izliyiciiiim birara
Tamam o zaman limonlu su içiyorumCok pisss psikolojik baski yaparim.
Wc ye bizim sab. limonlu suyunu icmiyor ortmenim yazarim.
Ivettt cocuklar tekrar ediyoruzzz. Liii monnn luuu suuuuTamam o zaman limonlu su içiyorum
Neymiiiiiş
Limonlu su içilecekmiiiiş
Tekrar edeliiim
Limonlu suuuu
İçiyorumIvettt cocuklar tekrar ediyoruzzz. Liii monnn luuu suuuu
Ic pazar gunu konusalim seninle .