Belki isleri cikmistir.Sen bekle bence.Benim icin farketmiyor tulip bekleyebilirim ama bu saatten sonra yuklemezler bence.
En geç saat 14:00 a kadar yüklenmeyecek miydi zaten. Kurallar böyleydi diye hatırliyorum..Benim icin farketmiyor tulip bekleyebilirim ama bu saatten sonra yuklemezler bence.
Bekliyorum o zaman ama saat 9 a kadar ondan sonra sonuclari aciklarim.Belki isleri cikmistir.Sen bekle bence.
En geç saat 14:00 a kadar yüklenmeyecek miydi zaten. Kurallar böyleydi diye hatırliyorum..
Ayyy canim nasil karpuz istiyor bugunnn. Cok sicak burasiMenüm @fatma7454
09.30
1 haşlanmış yumurta ,1 kk peynir, 5 zeytin, 1 dl tb ekmek, domates, salatalık, 1 tutam maydanoz, 1 yk yoğurt, şekersiz çay
13.30
Chia tohumlu naneli 5 yk yoğurt
16.00
1 gün kurusu
17.00
1 yt salata ,1 yt yeşil fasulye, 4 üçgen dl karpuz, 3 yk yoğurt, yarım dl tb ekmek
Günü kapattım su 2 lt artırıcam.
Spor yok bugün dinlenme günü yarın sabah gidicem spora.Artık sıvı zamanıı
Aslında 2 -3 üçgen dl yenebilir galiba. Sen komple mi yiyosun oturuncaAyyy canim nasil karpuz istiyor bugunnn. Cok sicak burasi
Hic bulasmayayim ya yeni duzeldim. Hayaller karpuz , hayatlar lahana
Ben oturunca butun karpuzu bitiririm.Aslında 2 -3 üçgen dl yenebilir galiba. Sen komple mi yiyosun oturuncaiyi gelmiyor mu bazı gıdalar mesela bulgur yeyince şişerim karpuz seni şişiriyor mu
Itici arkadaşım beniimBekliyorum o zaman ama saat 9 a kadar ondan sonra sonuclari aciklarim.
2 haftamiz kaldi diye esneklik yapiyoruz artik, sonra arkamdan itici denilmesin.