ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yazin kullanmasi daha zor oluyor. Dene canim , insallah ise yarar. Bize de soylersin.

Aslinda sen cok yemiyorsun tulip. Butun kiloyu abur cuburlardan aliyorsun.
Aynen o abur cubur beni bitiren zaten.Ay nerden alıştım ya.Millet burda olsun etrafta olsun hiç yemiyor bir ben böyle.

Son düzenleme:
Aynen o abur cubur beni bitiren zaten.Ay nerden alıştım ya.Millet urda olsun etrafta olsun hiç yemiyor bir ben böyle.
Badem de ise yaramadi degil mi?

Ben tatliyi nasil biraktim sana soyledim ama uygulayamiyorsun cunku istesin , streslisin ve uygun degilsin.

Bari evde kes abur cuburlari. Limonlu su iciyor musun + zerdecal.

Kizlar izindeyken cok guzel uyuyorum ya izne bile yeni alıştım.Tabi uyku için birşeyler içiyorum.Yoksa uykum çok bozuk.Bebekler gibi uyuyorum resmen ;güzel rüyalar da gördüm.Ise başlayacak olmak stres ediyor beni.Gece uykusuz kalmak ve bunun sık olmasi da gun asiri nobetlerimiz (24 saat bile var)cok yıpratıcı.

Bu bilgileri buldum netten .Kinoayı hiç denemedim daha önce.Evde chia tohumu var onu da 5 yk yoğurt ile 2 çk chia tohumu ve kuru nane ile karıştırıp yiyorum. Az önce ara öğünümde yedim mesela siz yazınca aklıma düştü. Geçen yıl 400 gr almıştım bitmiyo mübarek Midede şişip tokluk hissi veriyor diye duydum ara öğünde tüketiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20180715-132817.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20180715-132759.png
    134,6 KB · Görüntüleme: 23
Ben de uykusuz kaliyorum gecenin 4-5 inde kalkiyorum ama benimki tamamen aclik ve insulin direncinin verdigi huzursuzluktan.

Guzel bir ogun aslinda ara degil de tam ogun yerine de gecebilir.

Ben tatliyi nasil biraktim sana soyledim ama uygulayamiyorsun cunku istesin , streslisin ve uygun degilsin.

Evde zerdecal karanfil tarcin cubuklari atiyorum hep.Ama onu da çok icemiyorum çok icsem ise yarar bence.Limonlu su tadı hiç bana göre değil yaa.Denedim çok faydalı eminim ama oyle içemeyecem.Mevcut aromali suyumu daha çok içeceğim.Aklima da gelmiyor unutuyorum çoğu zaman.

Limonlu suyu her gun gun icmesen de faydasini gorursun.

O hazir aromali sular katkili ama sen bilirsin.

Tarcin suyu da icebilirsin o da faydali. Bana cok yaramadi neden bilmiyorum.

Limonlu suyu her gun gun icmesen de faydasini gorursun.

O hazir aromali sular katkili ama sen bilirsin.

Tarcin suyu da icebilirsin o da faydali. Bana cok yaramadi neden bilmiyorum.
Hazır değil ya zerdeçal tarçın karanfil çubukları atıyorum onu diyorum kısa olsun diye öyle yazdim

B

Badem öyle bir avuç yiyemiyorum ve frenlemedi beni diğer atistirmaliklar konusunda. Yine de arada yiyeceğim

Hazır değil ya zerdeçal tarçın karanfil çubukları atıyorum onu diyorum kısa olsun diye öyle yazdim
Tarcini severim aslinda salep ve asureden dolayi.

B

Badem öyle bir avuç yiyemiyorum ve frenlemedi beni diğer atistirmaliklar konusunda. Yine de arada yiyeceğim
O abur cuburlari birakacaksin ya da azaltacaksin . Ben latte yi baya baya azalttim. Arada kriz geliyor o baska ama eve almiyorum lennn seni dedim.

15 Temmuz 2018 Menusu @fatma7454

Sabah : Hindibaaa

Kahvalti : Badem sutlu yulaf ezmesi + 1 avuc badem + 1 avuc kabak cekirdegi

Oglen : 1 tabak lahana ve avakado salatasi

Aksam : 1 tabak kasarli kabak + patates + 2 bardak ayran

Aralar da sadece hindibaa , limonlu su , bitki caylari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…