ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Survivor a katil o zaman.

2 sevilmez mi ya . Cok sirin.

Yok canııım, 2.lik ile ilgili bir sorunum yok.
Yıllar önce bir seminere katılmıştım bir konu hakkında eğitim almıştık, seminer sonunda sınav yapıldı orda da 2. Olmuştum da o aklıma geldi
Ikincilik beniim kaderiiim

Kafadan uc kupan oldu demek. Hayirli olsun .

Patatesi akladim mutluyum gururluyum.

Gecen haftaki hedefim 58.3 du hep gecen haftaninkini tutturuyorum ama bu hafta yine salliycam bakalim.

Kupalar için teşekkür ederim..
Hedef kilo için bu kez büyük oynamak istiyorum

Hedefim 100 gram gitti gittiiiii
bari burdan aladyım kupayı

Menuden aldin ama bir kupa. Mesaj sayisini da biraz zorlasaydin alirdin. Papatya ile sadece 30 kusur mesaj vardi.

Kupalar için teşekkür ederim..
Hedef kilo için bu kez büyük oynamak istiyorum
Hadi bakalim ben de buyuk oynayip 56 demek istiyorum. Son yazdiklarim kayda gecmesin lutfen.

Patatesi akladim mutluyum gururluyum.

Gecen haftaki hedefim 58.3 du hep gecen haftaninkini tutturuyorum ama bu hafta yine salliycam bakalim.
Patatesle ilgili benim bir sorunum yok. Fırın yemeklerinde ve salatada haşlanmış olarak yiyorum zaten. Kızartma yemiyorum sadece..

Patatesle ilgili benim bir sorunum yok. Fırın yemeklerinde ve salatada haşlanmış olarak yiyorum zaten. Kızartma yemiyorum sadece..
Sorunu olanlar dusunsun sekerim. Soyleye soyleye dilimde tuy bitti, zaten tuysuzdu.

Kizartmayi yagli ben de yemiyorum, o yag cok zararli bir kere. Ha eskiden onu da yerdim.

Menuden aldin ama bir kupa. Mesaj sayisini da biraz zorlasaydin alirdin. Papatya ile sadece 30 kusur mesaj vardi.

Hadi bakalim ben de buyuk oynayip 56 demek istiyorum. Son yazdiklarim kayda gecmesin lutfen.

Bende 71.6 demek istiyorum (çok cesaretli gördüm kendimi şu an )
Senin tutanağa işleyene kadar bir resmiyeti yok nasılsa

Sorunu olanlar dusunsun sekerim. Soyleye soyleye dilimde tuy bitti, zaten tuysuzdu.

Kizartmayi yagli ben de yemiyorum, o yag cok zararli bir kere. Ha eskiden onu da yerdim.
Bende bu sabah yaptım, kocacım ısrar etti az kizartma yesene diye, kızartma mı? O ne? Tanışmiyoruz biz dedim
"Ayrıca çok sağlıksız sanada zarar veriyo ıııiiiiyy yağlı yağlııı" dedim
Adam tabağını yarım bırakıp gittiii

Iyi yapmissin , ben 2 . olucam ayoll deseydin.

Kinoa yi hic denedin mi sab. Chia ya cok isinamadim.

Iyi yapmissin , ben 2 . olucam ayoll deseydin.

Kinoa yi hic denedin mi sab. Chia ya cok isinamadim.
Kinoa ile chia kardeşim ve yengem kullanıyor ama ben denemedim. 01ebruli dedi ya az önce, değişik tatlara alışamıyorum bende, bu kilo sorunu hep ondan zaten. Ağır kokulu bitki çaylarını da içemiyorum mesela.

Iyi de denemen gerek . Mesela ben kisir cok severim. Bulgurla aram cok yok. Kinoali kisir cok guzeldi.

Kinoaya alismak istiyorum koruma doneminde de hep patatiz yemem herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…