- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Bulgur bendede kiloda artı çıkartıyor2 gundur mercimek koftesi kacamagı olmasaydı 57 olabilirdim belki
Bulgur yerine kinoa kullanabilirsiniz. Ben disarida kisir seklinde yedim cok guzeldi. Evde de yapmayi dusunuyorum.Bulgur bendede kiloda artı çıkartıyor
Bende terslik olacak işte çok seviyorum çiğköfte kısır bayılırım
Rengli döneminde normal canım sıkma canını
Sen de 600 gram vermissin tebrik ederim.Kilo verenleri ben de tebrik ediyorum canı gönülden. Az verenler ya da veremeyen arkadaşlar yola devam ediyoruz elbet direnç bir noktada kırılacak .Nacizane tavsiyem direnci kırmak için suyu az içiyorsak artıralım, sporla destekleyelim, vee akşamı hafif şekilde kapatalım çok bilmiş senadan minik tavsiyeler bunlar sizi seviyorum canlarım
Katılıyorum imzamıKilo verenleri ben de tebrik ediyorum canı gönülden. Az verenler ya da veremeyen arkadaşlar yola devam ediyoruz elbet direnç bir noktada kırılacak .Nacizane tavsiyem direnci kırmak için suyu az içiyorsak artıralım, sporla destekleyelim, vee akşamı hafif şekilde kapatalım çok bilmiş senadan minik tavsiyeler bunlar sizi seviyorum canlarım
Kaptan Tebrikler sende çok iyi gidiyosunGunaydin kizlar iyi pazarlar,
Gecen hafta 59.7
Bu hafta 58.2
Aslında denemekte fayda varBulgur yerine kinoa kullanabilirsiniz. Ben disarida kisir seklinde yedim cok guzeldi. Evde de yapmayi dusunuyorum.
Sagol ebrarcim.Kaptan Tebrikler sende çok iyi gidiyosun
Ben biraz seciciyim bilirsiniz ama begendim.Aslında denemekte fayda var
Tebrikler
Bende değişik tadlara kapalıyımdır damak tadıma uygun değilse yiyememSagol ebrarcim.
100 gram versem 200 gram alsam ben moralimi hic bozmuyorum. O yuzden bazen boyle kilo olarak gidebiliyor. Kilo veren diger arkadaslara seviniyorum.
Kilit nokta pes etmemek ve yapilan yanlislardan ders almak.
Onun bir tartisi var guzel mi guzel , kilosu da var ozel mi ozelll.
Ben biraz seciciyim bilirsiniz ama begendim.
Denemeden karar verme ebrar. Bizim hoca da onermisti o ara, ben denerim diyordum. Zaten bulgur pirinc eve almiyorum bi tek patatiz iste.Bende değişik tadlara kapalıyımdır damak tadıma uygun değilse yiyemem
Ayyynı beenBende değişik tadlara kapalıyımdır damak tadıma uygun değilse yiyemem
Fatmadan gelen rapora gore tam bildirim menu kupalari .O kadar kosusturmanin icinde ugrastigi icin emegine saglik .
@fatma7454
A AklinYolu1
kokulusabun
tulipa
01ebruli
@Papatya gelini
Bu ikincilikte üstüme zimmetli herhaldeHaftalik mesaj sayilari ve tek kupalar sahiplerini buluyor:
1: A AklinYolu1 : 476
2:kokulusabun : 149
3: @Papatya gelini: 120
4:01ebruli : 89
5: @fatma7454 : 88
Oteki arkadaslari saymadim cunku mesajlarin cogunlugu bu arkadaslardan olusuyor. Gorunen koy klavuz istemez.
Yarin
Ilk uce giren arkadaslar
Ben kac olurum tahmini
Takim ortalama tahmini
Eksiksiz menu bildiriminden
Kupalar var. Bizi izlediginiz icin tesekkurler .
Hedef kacti onu da tutturduysan uc kupan oldu.
Hedef 73.0Hedef kacti onu da tutturduysan uc kupan oldu.
Benim hedef 300 gramla kacti.