- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.101
Evet cok heyecanliyim ben de sadece kahvalti yapip sivi diyeti yapcam tum gun :)Ben de bugun spora diyete cok dikkat etmeye calisicam cunku yarin sapiticamamerika'nin pek bi sevdigi, tamamen bira icmek uzerine kurulu st. patricks day geliyo:)) A AklinYolu1 butun gun bira icsem sivi diyetinden sayilir mi:))
Ben de bugun spora diyete cok dikkat etmeye calisicam cunku yarin sapiticamamerika'nin pek bi sevdigi, tamamen bira icmek uzerine kurulu st. patricks day geliyo:)) A AklinYolu1 butun gun bira icsem sivi diyetinden sayilir mi:))
Yesil yesil biralarEvet cok heyecanliyim ben de sadece kahvalti yapip sivi diyeti yapcam tum gun :)
Tabiki sayilir demek istedin dimi roxencim:))
yani materyal olarak sıvı sonuçtaTabiki sayilir demek istedin dimi roxencim:))
Neyseki ben light olanlari seviorum , fakir tesellisiYesil yesil biralar
Ne fakiri canim, ustume iyilik saglik. Diyet yapiyoruz ondan dicez verano:)) ay hep gittigimiz bardaki "arkadas" grubumuzun yas ortalamasi 60Neyseki ben light olanlari seviorum , fakir tesellisi
45 dakika eliptik 120 dakika yürüyüş ve 95 dakika fitness yapıldı :)yani materyal olarak sıvı sonuçta
hey maşallah45 dakika eliptik 120 dakika yürüyüş ve 95 dakika fitness yapıldı :)
Neşeniz bol olsun kızlar neyin kafasını yaşıyorsunuz ne içtiniz diyin bakim. Ben sırtımı mı boynumumu biuerimi incittim. Hareket ettikçe bi ağrı yayılıyor sırtıma.
Geldi geldi
Azcik tirstim kilo veremezsem diye
Canlar merhaba.bugün tahlil sonuçlarım belli oldu...halsizliğimin ve sürekli uyku modunda olmamın sebebi belli oldu..B12 diplerde çıktı ve vücudumun demir emilimi son derece zayifmış...o yüzden de vücut kendini savunmaya geçmiş kilo vermem de durmuştu zaten...ilk5 gün hergün iğne 4 hafta boyunca da haftada 1 iğne yiyicem ve kan hapına devam...pazartesi de bu sonuçlarla diyetisyene gidip uygun bir diyet istiycem.
Ben de bugun spora diyete cok dikkat etmeye calisicam cunku yarin sapiticamamerika'nin pek bi sevdigi, tamamen bira icmek uzerine kurulu st. patricks day geliyo:)) A AklinYolu1 butun gun bira icsem sivi diyetinden sayilir mi:))
haftaya regl olucam ve her regl de tartıda fazla cıkıyorum kılo almasam daMusluk suyu iciyoruz.
Gecmis olsun. Plankdan mi acaba. Sicak su iyi geliyor. Ne derlerdi su torbasi.
Kilo alanlari gormek istemiyorum.
Gecmis olsun sana da . Kansizligin ne oldugunu biliyorum. Iki kere damardan ferrritin verdiler ancak kendime geldim.
Badem b12 deposu.
Senden bu cevabi beklemeliydim. Tuh nasil gelmedi aklima. Bira gobegi yapta aklin basina gelsin.
Canım plak yaparken sıkıntı yaşamıyorum hiç hatta tek ağrısız yapabildiğim hareket oturup yatarken bile var ağrımMusluk suyu iciyoruz.
Gecmis olsun. Plankdan mi acaba. Sicak su iyi geliyor. Ne derlerdi su torbasi.
Kilo alanlari gormek istemiyorum.
Gecmis olsun sana da . Kansizligin ne oldugunu biliyorum. Iki kere damardan ferrritin verdiler ancak kendime geldim.
Badem b12 deposu.
Senden bu cevabi beklemeliydim. Tuh nasil gelmedi aklima. Bira gobegi yapta aklin basina gelsin.