- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.941
Haydaaa ne menem biseymis o da yaGecen bi denedim sokolacim ellerim gene uyustu bileklerimde sorun var. Doktora gitmem lazim. Karpal tunel olabilir umarim gecici biseydir cunku ben de yogi olmak istiorum :) yogada da bilek cok onemli o haraketleri atliim desem. Pilatese baslicam bugun
Hadi beraber yapalım 30 gün boyuncaSekil 1 i yapayim ya guzel fikir.
ben bazı gecelerde saat 8 de yatar altın vuruş yaparım o kadar iyi oluyor ki tavsiye ederimGünaydın kızlar bana gün aymıyor hiç ya uykum var gece yine 3ü buldu saat sabah 7de sürünerek kalktım. Perişanım bu çocuk neden uyumuyor. O uyusa eşim iiten gece yarısı geliyor. 1güncük 10 da yatmak istiyorum yaaaa
ben bazı gecelerde saat 8 de yatar altın vuruş yaparım o kadar iyi oluyor ki tavsiye ederim
Sekil 1 i yapayim ya guzel fikir.
cok memnunum bana daha kolay gelıyor nedense :)
spor sütyeni kullanıyorsundurKızlar ben galiba zayıfladıktan sonra meme problemi yaşayacağım. Üstten kilo alan birisiyim. Ayıptır demesi vücudumda en beğendiğim yerim memintolardı ama 18 kg verdiğim dönemde sporla beraber feci sarktı. Yine aynı kader beni bekliyor galiba. Ben zıpladıkca sert bir şekilde çarpıyor. Zayıfladıkça da çökme oluyor((
spor sütyeni kullanıyorsundur
Bize trambolin üstünde 1 saat aerobik haraketleri yaptırıyorlar. Dayanamıyorum en fazla yarım saatcok memnunum bana daha kolay gelıyor nedense :)
yerde zıplamak dızlerı karına dogru ıcerı cekıp bacak calıstırmak daha yorucu gelıyor
zıplarken sankı trampolın benı hafıfletıyor agırlıgımı aldıgı ıcın daha rahat yapıyorum
durana kadar sıkıntı yok durunca bırdaha devam edemıyorum pert oluyorumbugun belım kol arkası bacak arkası ayak bılegım cok agrıyor mesela. ıp atlar gıbı ustunde hopladım bazen lesie ustunde yapıyorum ekstra oluyor
bende şikayetçiyim bu durumdan boyutunda gözle görülür küçülme oluyor kilo verdikten sonra hatta dikkat edilmezse sarkmada oluyor fazlaca yani ben spor sütyeni kullanıyorum ama vaziyette memnun değilim ve şuda bir gerçek kadınların göğüsü sporla toparlaması imkansız çünkü tamamen yağ dokusundan oluşuyor ve kilo verdikçe de küçülüyorSpor sütyeni ile daha çok çarpıyor. Normal sütyen kullanıyorum.