jervez1 Guru Kayıtlı Üye 19 Kasım 2010 428 15 27 Aralık 2010 Konu Sahibi jervez1 #1 Kızlar yağlı ve karma bir cilde sahibim..Alkollü tonik tavsiyelerinizi bekliyorum..
aliye_88 oğlum ve kızımla:)) Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 611 1 4 Ocak 2011 Konu Sahibi jervez1 #2 jervez1 .!.: Kızlar yağlı ve karma bir cilde sahibim..Alkollü tonik tavsiyelerinizi bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... bence alkollü tonik kullanma cildin mahvolur gözeneklerin açılır.alkolsüz bişeyler bak.shiseido pureness mesela
jervez1 .!.: Kızlar yağlı ve karma bir cilde sahibim..Alkollü tonik tavsiyelerinizi bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... bence alkollü tonik kullanma cildin mahvolur gözeneklerin açılır.alkolsüz bişeyler bak.shiseido pureness mesela
princess7 ✌ Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2008 1.258 39 7 Kasım 2011 Konu Sahibi jervez1 #3 alkollü bi tonik istiyorsan canım şunu deneyebilirsin..2. şişemi bitirmek üzereyim memnunum karma cilt citip var yağlıya dönük.. deep clean
alkollü bi tonik istiyorsan canım şunu deneyebilirsin..2. şişemi bitirmek üzereyim memnunum karma cilt citip var yağlıya dönük.. deep clean