Alkollü Sürücü Otobüs Durağına Daldı, 1 Ölü 3 Yaralı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Alkollü Sürücü Otobüs Durağına Daldı, 1 Ölü 3 Yaralı

Bursa'da sürücüsü aşırı alkollü olan bir araç otobüs durağına girdi.
Bursa'da sürücüsü aşırı alkollü olan bir araç otobüs durağına girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Mudanya Yolu Merkez istikametinde 150 promil alkollü sürücü Ercüment T. (42) kontrolündeki 16 MCB 85 plakalı otomobil aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Uzun bir mesafe savrulan araç o sırada otobüs durağında işe gitmek üzere servis bekleyen Karahan çiftine çarptı. Kazanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Serdar Karahan ve eşi ağır yaralanırken otomobil sürücüsü Ercüment T. ve eşi de yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Serdar Karahan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 kişi Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayrıca olay yerine gelen mahalle sakinleri Mudanya yolundaki kazalarla ilgili onlarca kişinin hayatını kaybetmesinden yakındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:
http://www.olay53.com/haber/alkollu-surucu-otobus-duragina-daldi-1-olu-3-yarali-259169.htm

Allahim o yolcu öleceğine bu adam ölseydi ya.
Bu insanlar neden ar tutmuyor?
Ahh kisasa kisas olsaydi böyle seyler yasaniyor muydu bakalim ...?

bence alkollü araç kullandığı için ölüme sebebiyet verenler cinayetle yargılanmalı, ama öyle olmayacak bi kaç sene yatıp çıkcak

Allahim o yolcu öleceğine bu adam ölseydi ya.
Gercekten bu sorunu her zaman bende soruyorum. Ve bir cevabini bulamiyorum. Sen biliyormusun ?
Allah neden sucsuz, insanlari öldürüyorda gercekten ölmesi gerekeni yasatiyor ?
Ama herhalde, cehalet, cahillik, egitimsizlik, bu insanlari bu duruma düsürüyor. Yani söfürü kastediyorum burada, buda nerfeden geliyor biliyormusunuz, gücsüz bir ülkeden ?
Halkini bu cehaletlerden koruyamayan Devlet, iste böyle canlar aliyor. Koyun agir cezalari, bakayim kim sarhos haliyle araba kullaniyor ?
Avrupa bunu yapiyor ama neden müslüman ülkeleri bunu yapmiyor, anlamis degilim ?

Gercekten bu sorunu her zaman bende soruyorum. Ve bir cevabini bulamiyorum. Sen biliyormusun ?

Tek bildigim eceli gelen ölüyor. Bunlar sadece sebep oluyor. Tabiki kötü bir ölüm burda bütün suç surucunundur.
Evet agir yasalar kesinlikle getirilmeli ama yok. Bizde insan caninin hicbir zaman onemi yok maalesef..

Canim, bunlar önelenebilecek kazalar, bunun eceliyle alakasi yok.
Devlet öyle agir cezalar getirecekki, herkes korkacak icmeye ve bu kazalar önlenebilirdi.
Acaba orada cok sevdigin bir yakinin ölse, böyle rahat eceli gelmis dermiydin, cok merak ediyorum, yoksa isyanmi ederdin ?
Devlet senin, cocuklarinin ve tüm halkinin emniyeti icin sorumludur.
Ihmalkarlikla gelen ölümler benim icin eceliyle degil iste ! Sizler böyle ne yapalim fitratinda vardi, eceliyle öldü dedikce bu kazalar hic bitmeyecek !!!

Allah neden sucsuz, insanlari öldürüyorda gercekten ölmesi gerekeni yasatiyor ?
dini yorum olmasın diye kısıtlı cevap vericem.
dünyayı sadece bu taraftan ibaret görmezsek, birde iman edersek, bu sorunun cevabını buluyoruz olivia.

Devletin ihmalkarligindan ölümler oluyorsa, ben bunu kabul etmekte zorlanirim. Cok basit ve kolay, yapacaklari agir cezalar, baska hic bir sey yapmaya gerek yok. Insanlarin bosu bosuna ölmesinede gerek yok.
Yapacaklari önlem almak
Yapacaklari dikkat etmek
Yapacaklari iyi hesaplamak
Bu isler eeeee ne yapalim yahuuuuu, fitratinda varmis degil, eceli gelen ölüyor degil !!! Ihmalkarliktan bu insanlar ölüyor !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…