• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alkolik baba

KeremBeyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
1
0
1
34
Selamün aleyküm ablalarım teyzelerim benim yaşım 15 ve ben bir erkeğim buraya dertimi paylasmaya geldim niye diger sayfalara gitmedin derseniz orada seni insan yerine koymuyorlar birde dalhga geclyorlar

Benim babam bir alkolik ve biz 5 kişilik bir aileiz ama babam alkolik babam iki kişilik birisi
1alkollu iken
2 alkolsuz iken

Alkolsuz iken cok iyi birisi inanilmaz derce cok kafa adam herseyimizi yapar bizim icin elinden geleni yapar

Alkollu iken tam bir canavar bize agza alinmaycak dercede kufurler hakaretler sapikliklar ve cok güçlü sekilde siddet uyguluyor bize ve benim servis parami vermiyor son 1 aydır bizi dovuyor ne yapcam bilmiyorum icimide tam olarak dokemedim

Babanız durumdan şikayetçi ise ve kurtulmak istiyorsa Amatem'e götürebilirsiniz.
İçmediği zamanki kişiliğe büründüğü zaman onunla konuşabilirsiniz.
Babacığım, seni çok seviyoruz ve tedavi olmanı istiyoruz deyin.

Selamün aleyküm ablalarım teyzelerim benim yaşım 15 ve ben bir erkeğim buraya dertimi paylasmaya geldim niye diger sayfalara gitmedin derseniz orada seni insan yerine koymuyorlar birde dalhga geclyorlar

Benim babam bir alkolik ve biz 5 kişilik bir aileiz ama babam alkolik babam iki kişilik birisi
1alkollu iken
2 alkolsuz iken

Alkolsuz iken cok iyi birisi inanilmaz derce cok kafa adam herseyimizi yapar bizim icin elinden geleni yapar

Alkollu iken tam bir canavar bize agza alinmaycak dercede kufurler hakaretler sapikliklar ve cok güçlü sekilde siddet uyguluyor bize ve benim servis parami vermiyor son 1 aydır bizi dovuyor ne yapcam bilmiyorum icimide tam olarak dokemedim

Babanız ayıkken konuşmalısınız ve tedavi olması için ikna etmeniz gerekiyor. 15 yaşında ki bir çocuk için ciddi travmaya sebep olacak bir durum ile karşı karşıyasınız. Ailecek karar almalısınız anneniz ile birlikte düzelmez ise evden ayrılıp sıfırdan bir hayat kuracağınızı söylemeniz gerekiyor. Ayrıca şikayette edebilirsiniz. Devlet şiddetten dolayı uzaklaştırma veriyor.

Alkolik bir babayı geçmişte gördüğüm için tüylerim diken diken olarak okudum bizimki kendiliğinden bıraktı inşallah senin baban da bırakır diycem ama kendi başına yapamayabilir tedavi olması lazım

eger ayikken iyi ise, ona sarhos halini anlatin ailecek. belki tedavi olmaya ikna edersiniz
insallah edersiniz

Allah yardımcınız olsun canım benim çok üzüldüm okuyunca,
Çok iyi anlıyorum seni, ayıkken güzelce anlatmaya çalışın, inşallah az biraz vicdanı vardır da hatasını anlar...

Çok üzüldüm ...
Baban tedavi olabilir ikna edin
Ailede sözü geçen bir büyüğünüz varsa ondan tedaviye ikna konusunda yardım alın
Annen nasıl bir kadın ? Güçlü mü ? Yaptırımı var mı
Neden senin servis paranı ödemiyorlar
Diğer aile büyüklerin şiddet gördüğünüzü biliyor mu ?
Kimse yardım edemez mi size

gizlice kameraya çekin ayıldığında gösterin ne hale geldiğini tedavi için ikna edin.
yok ikna olmazsa şikayet edin darp raporu alın hepinizi mi dövüyor?

Sapıklar ne şekilde ? İstismar varsa polise gidin mutlaka. Ayıkken iyi olmasının hiçbir önemi yok.
Aslında bir öneri daha yazardım ama banlanabilirim.
Ve derslerinize iyi çalışın.

Babaanne/anneanne, dedeler durumu biliyor mu? Ya da size destek olabilecek, babanla konusabilecek aile buyukleri var mi?
Durumun cok zor, cok uzuldum ama bu sikintilar motivasyonun olsun icinde bulundugun bu zor durumdan kurtulmak, annene ve kardeslerine de yardimci olabilmek icin. Derslerine asil, oku, kurtar kendini.

Back