Alkol kabusu, bitmeyen kavgalar, yalnızlık...

benim eşimde içerdi oda tam tersi içince bal gibi olurdu içmeyince şeytan. bende ilçeye gitmiştim onun için ordada erkekler genelde içerdi. aynı yer mi acaba

Hatasini kabul etmeyip suç bastirmasi, "benle mutlu olamadin bla bla" diyerek demagoji yapması, hem suclu hem güçlü olmasi hususu da alkol gibi kotu..
Evet o huyu gerçekten çok kötü... Kabga ettiğimizde bahaneleri, bana karşı söyleyecekleri bellidir hep beni suçlar kendi melekmiş gibi, şuan hala konuşmuyoruz ve tam tersi o daha çok trip atıyor, hiç anlamıyorum gerçekten...

Böyle bir babayla ömrüm geçti çok iyi bilirim ki değişmez,annemin neler çektiğini duymak istemezsin bile , birde çocuk yapma kısmı varki hiç o işlere girme ,çocuk yıllarım anne ve babamın kavgaları arasında geçti inan bana çok yıpratıcı oluyor, 3 senedir evliyim huzurluyum ve ailemin yanındayken sitres yüzünden kazandığım hastalıklarımın bazıları geçmeye başladı , şimdi bana ne yaptıklarını daha iyi anlıyabiliyorum,kendine eziyet etme bu hayatı çekme o adamdan kocada babada olmaz....

En çok da böyle babası alkol içen kişilerin yazılarını okuyunca gözyaşlarına boğuluyorum, tahmin ediyorum çok zordur... Ben bile bazen eşim içip eve gelince yemek yemesine, yerlere dökmesine dayanamıyorum, ayakta duramayınca kendimi tutamayıp ağlıyorum. Ben öyle bir ailede büyümedim ama şuan anlıyorum... Eğer çocuğum olursa böyle bir ortamda ya babası eve gelmesin diye dua eden nefret eden ya da babası gibi eve sarhoş gelen bir çocuğum olacak sanırım... İnanamıyorum şuan böyle bir pozisyonda olduğuma...

Sen o adamı bırakıp gitsen hatandan dönsen ailen ne diyecekki sana ,kaldıki birşey deseler bile 3-5 gün sonra geçer hepsi unutulur, ama bu adamla senin gençliğin geçer ...

akli melekeleriniz de problem yoksa bu adamı sevmeniz imkansız çocuk yap içmem yalanına inanacak kadar saf olacağınızı düşünmek bile istemiyorum

Sen o adamı bırakıp gitsen hatandan dönsen ailen ne diyecekki sana ,kaldıki birşey deseler bile 3-5 gün sonra geçer hepsi unutulur, ama bu adamla senin gençliğin geçer ...
Ailem zaten arkamda, yani bana her zaman destek olurlar ama ben herşeyi kendim yaptığım ailemi dinlemediğim için nedense hep onlara karşı vicdan azabı çekiyorum... Ama tabiki tedavi olmazsa yapacak başka bir şey görünmüyor şuan

Bundan sonrası senin vereceğin kararlarla sonuçlanacak,bunca insan sana aynı cevabı verdi ama senin kafanda farklı şeyler olduğunu hissedebiliyorum,elimizden daha fazlası gelmez,sen bilirsin ...

benim esimde ayni 2 yillik evliyiz

"içmeyince bal gibi bir adam" Çok tanıdık geldi içmeyince son derece sevgi dolu eğlenceli yardımcı bir adam içince içinden bir canavar çıkıyor ağzından nefret ve küfürler çıkıyor sonra sabah oluyor binbir özür. Bu bitmiyor 15 yıl geçti bitmeyecek yol yakınken çek git.

Bu illeti yasayan bilir. çocuğun yokken lutfen ailenin yanina git. Doktor tedavisi oldum demeden de inanmaa... Yillarin gecer gider sen tukenip sinir hastasi olursun. kendini suclama hepimiz insaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…