Alkol Bağımlısı Sevgili

evlenince asla düzelmeyecek, asla bırakmayacak bu sadece kendinide senide kandırdığı koca bir "yalan" . Evlendin diyelim sen içme diye sürekli telkinde bulunacaksın bu kezde ne olacak alkolun vermiş olduğu etkiyle Sen karışamazsın benim hayatıma diyp şiddet uygulayacak .Bu böyle kısır döngüye dönüşecek ve acı son "ayrılık" .. Zararın neresinden dönülürse kardır. Kimse ayrılık acısından ölmemiş şimdiye kadar.

Böyle dusunmemelisin. yoklugunu anlasin. ancak dusman ayrilma. arkadaş kalabileceğini soyle. ama ondan sana hayir yok. onun kendine hayri yok yasayan biri olarak soyluyrm. sadece uzuntu gerginlik. uzaklas . bbelki iyi bir insan bilemem ama olmaz. E="ssnnaabb, post: 40321620, member: 671648"]Peki diyelim ayrıldım.. Ben eminim kendini tamamen içkiye verecek.. Bu durumda bunda benim de vebalim olmaz mı? Öyle bir çıkmazdayım ki.. Salak demeyin ne olur ama sevmek insanı gerçekten salak yapıyor. Her şey apaçık ortadayken bile görmek istemiyor insan, bir çözüm olduğuna inanmak istiyor..[/QUOTE]
Boylr

Onu seviyomusun?
Ona yardimdami bulunmak istiyosun?

Ilk once ne kadr degerdir buna kendisi bunu test et. Sana ardi ardina 2 secenek yazicam.
Ona tedavi teklifinde bulun.
Eger beni seviyosan tedavi olursun de.
1inci test olaraj bakalm ne kdr seviyo sahiden seni, bi sans tani ona.
Olmuyormu?
Uzatmadan ayril.
Ardinada ekle: ne zaman tedavi olmayi kabul edersin o zmn ben senin yanindayim.
2inci bi sans daha vermis ol ona herseye ragmen.

Bu iki sansida mahvettiyse aglamayi birak ve anlaki bu adam seni yeterince sevmiyor.
Hos birinci sans zaten yeterdi biseyleri gormek icin ama sana birakmak kolay olmuycak gibi. O yuzden ikisinide uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…