- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
sevmek var bağımlı olmak var o bahsettiğim faktörlerle ikisini ayıtr edebiirsinizAzaltmaya gayret ettigi icin cok fazla icmiyor ama beni korkutan kendini cok zor durdurmasi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevmek var bağımlı olmak var o bahsettiğim faktörlerle ikisini ayıtr edebiirsinizAzaltmaya gayret ettigi icin cok fazla icmiyor ama beni korkutan kendini cok zor durdurmasi..
Tek sorun dertleriyse bunları azaltmaya,onu daha çok mutlu etmeye çalışın.Alkol yerine başka bi Uğraş ya da İcecek bulsun.Merhaba arkadaşlar.. İçimi yakan, yiyen bir dert bu.. Sevgilim ne yazık ki alkolik olma yolunda ilerliyor. Kendisi bunun farkında fakat bırakmaya asla yanaşmıyor, azaltmayı istiyor. Söylediği şey evlenince çok daha az içeceği fakat daha önce açılmış benzer bir konuda okudum ki bu sözler evlenince unutuluyormuş. Yani evliliğin iyi geleceğine olan inancımı da kaybettim maalesef. Zor bir hayatı olmuş ve alkole sığınmış Biliyorum ki çoğu kişi ayrıl diyecek.. Fakat ben onu bu sebepten bırakırsam biliyorum ki o daha da beter olacak ve bir enkaza dönüşecek. Bunu ona yapmayı hiç istemiyorum, kıyamıyorum. Bu konuda tartışma çıkarmak onu kesinlikle tersi yönde etkiliyor. Psikolojik yardım alacak durumumuz da yok.. Ne olur arkadaşlar bir yol gösterin. Ben onu çok seviyorum ve gözlerimin önünde bir alkoliğe dönüşmesini izlemek istemiyorum. Bu derdimi kimseye de açamıyorum.. Yapabildiğim tek şey kendi başıma ağlamak.. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum..
Yani evliliğin iyi geleceğine olan inancımı da kaybettim maalesef.
Klişe olacak ama ;sen içersen ben de içerim.bana zarar gelsin ister misin falan gibi yöntemler deneyin :)Onu bu durumla başbaşa bırakıp çekip gitmek öyle zor ki.. Yardım etmek istiyorum onu bundan kurtarmak istiyorum ama elimden pek bir şey de gelmiyor. Evlenince çok daha zor ayrılmak çok haklısınız fakat inanın şu anda çok zor. Nasıl yapabilirim bana bir yol gösterin ne olur..
Aynen dozunda içmeyi bile bilmeyen adam daha neler yapar.kimse bilerek kötü olmuyor.Alkolden başlayıp gidiyor da gdiyorı.boşuna dememişler içki kötülüklerin anasıdır diye.Hiç içmemesi daha iyi ama Dozumda da içebilir.yalnız bırakmak da istemiyorsanız Konuşun.ama arkadaş olarak yardım edeceğinizi söyleyin.sizin için ya bıraksın ya da ayrılın.bakalım ne derece Göze alıcam bu da önemli ve. Ve yapılacak en iyi şey bu sanırımYorumum sadece size degil genel olarak soyluyorum. Su evlenince degisir duzelir dusuncesi ile bi cocuk yapsam kocam kendine gelir adam oluverir dusuncesini hic bir zaman kafam almadi almiyor. Alkol ciddi bir problem. O kendi kurtulmak istemedikce siz ne yapsaniz fayda etmeyecektir.
Benim eşimin de alkol problemi vardı emin ol bırakamıyorlar bu öyle kolay birşey değil. Katlanması çok zor birsey. Ben katlanamadim şahsen evlenince dahada artıyor şimdi seni ikna etmeye çalışıyor evlenince bırakırım diye ama evlendikten snra hiç umursamayacak icmeye devam edecek ve napiyim birakamiyorum diyecek bu arada hayat sana zindan olacak ve pişman olacaksın tecrübeyle sabit. Önce kendini düşün canm sonra kafanı taşlara vurursun benim gibi bir çocukla dönersin. Belki yorumum acımasız gelecek ama yaşadım biliyorumMerhaba arkadaşlar.. İçimi yakan, yiyen bir dert bu.. Sevgilim ne yazık ki alkolik olma yolunda ilerliyor. Kendisi bunun farkında fakat bırakmaya asla yanaşmıyor, azaltmayı istiyor. Söylediği şey evlenince çok daha az içeceği fakat daha önce açılmış benzer bir konuda okudum ki bu sözler evlenince unutuluyormuş. Yani evliliğin iyi geleceğine olan inancımı da kaybettim maalesef. Zor bir hayatı olmuş ve alkole sığınmış Biliyorum ki çoğu kişi ayrıl diyecek.. Fakat ben onu bu sebepten bırakırsam biliyorum ki o daha da beter olacak ve bir enkaza dönüşecek. Bunu ona yapmayı hiç istemiyorum, kıyamıyorum. Bu konuda tartışma çıkarmak onu kesinlikle tersi yönde etkiliyor. Psikolojik yardım alacak durumumuz da yok.. Ne olur arkadaşlar bir yol gösterin. Ben onu çok seviyorum ve gözlerimin önünde bir alkoliğe dönüşmesini izlemek istemiyorum. Bu derdimi kimseye de açamıyorum.. Yapabildiğim tek şey kendi başıma ağlamak.. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum..
benım kardesımde aynı senın esın gıbıydı hergun ıcerdı ewlendı hergunıcemeye başladı karısıyla doğal olarak sorunlar yasadı ben cok kavga etım kardesımle hastaneye yatması gerektıgını tedavısı olması gerektıgını soyledım ama kabullenmedı zaten alkolızm hastaları alkolik olduklarını asla kabul etmezler bana sonra esıhamılekaldı cocugumundoğdugu gun bıraıcam dedı sonra cocugu oldu ve dedıgını yaptı cocgun doğduğu günden berı 1 damla dahı ıcmedı ve sanırım bırakalı 1 sene oluyorMerhaba arkadaşlar.. İçimi yakan, yiyen bir dert bu.. Sevgilim ne yazık ki alkolik olma yolunda ilerliyor. Kendisi bunun farkında fakat bırakmaya asla yanaşmıyor, azaltmayı istiyor. Söylediği şey evlenince çok daha az içeceği fakat daha önce açılmış benzer bir konuda okudum ki bu sözler evlenince unutuluyormuş. Yani evliliğin iyi geleceğine olan inancımı da kaybettim maalesef. Zor bir hayatı olmuş ve alkole sığınmış Biliyorum ki çoğu kişi ayrıl diyecek.. Fakat ben onu bu sebepten bırakırsam biliyorum ki o daha da beter olacak ve bir enkaza dönüşecek. Bunu ona yapmayı hiç istemiyorum, kıyamıyorum. Bu konuda tartışma çıkarmak onu kesinlikle tersi yönde etkiliyor. Psikolojik yardım alacak durumumuz da yok.. Ne olur arkadaşlar bir yol gösterin. Ben onu çok seviyorum ve gözlerimin önünde bir alkoliğe dönüşmesini izlemek istemiyorum. Bu derdimi kimseye de açamıyorum.. Yapabildiğim tek şey kendi başıma ağlamak.. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum..
ben bunu bizzat yaşadım yaşıyorum 2buçuk seneleik evliyim içioduu az diyordum tm diyodu gece içiodu evlenmeden şart koştum asla içilmeyecek kabul edersen evlenirim yoksa asla sen yoluna ben yoluma senin çin herşeyden vazgeçerim söz asla bir yudum bile oooo bu söz nikahtan 10gün sonrası alkolden işinden kovulmakla bozuldu sakın inanma yol yakınken dön kötü olur demişssinya kendini unutmussunMerhaba arkadaşlar.. İçimi yakan, yiyen bir dert bu.. Sevgilim ne yazık ki alkolik olma yolunda ilerliyor. Kendisi bunun farkında fakat bırakmaya asla yanaşmıyor, azaltmayı istiyor. Söylediği şey evlenince çok daha az içeceği fakat daha önce açılmış benzer bir konuda okudum ki bu sözler evlenince unutuluyormuş. Yani evliliğin iyi geleceğine olan inancımı da kaybettim maalesef. Zor bir hayatı olmuş ve alkole sığınmış Biliyorum ki çoğu kişi ayrıl diyecek.. Fakat ben onu bu sebepten bırakırsam biliyorum ki o daha da beter olacak ve bir enkaza dönüşecek. Bunu ona yapmayı hiç istemiyorum, kıyamıyorum. Bu konuda tartışma çıkarmak onu kesinlikle tersi yönde etkiliyor. Psikolojik yardım alacak durumumuz da yok.. Ne olur arkadaşlar bir yol gösterin. Ben onu çok seviyorum ve gözlerimin önünde bir alkoliğe dönüşmesini izlemek istemiyorum. Bu derdimi kimseye de açamıyorum.. Yapabildiğim tek şey kendi başıma ağlamak.. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum..