Bence o bile çare olmaz baksana adam içkiden içmekten zevk alıyor.. Yazık bu kızcağızda çırpınıyor, inşallah allahın sevgili kuludurda bu adamdan soğurda kurtulurBu iş doktorsuz olmaz. Paranız yoksa alın bir devlet hastanesine götürün alkolizm tedavisi yapsınlar.
Kendisi bırakmaya yanaşmadığı için hastaneye gideceğini sanmıyorum. Maalesef ailesinden gelen bir alışkanlık bu.. Yanlış olduğunun farkında fakat sadece farkında bir şey yapmıyor bunun için. İnanın çok kötüyüm uzun zamandır bununla yaşıyorum çok çok üzülüyorum ama ne yapabilirim hiç bilimiyorum.
ayrıll cnmmmmmm hemde hemen ayrıl kaç kurtar kendini sana yalvarıyorum bak gercekten hayatını maf etme ne tedaviler fayda ediyor ne bişi alkolden evliliğim bitiyor elendkten snra daha beter oluyor sevgiliyken ne var kendi evinde uyuyorsun yarın öbürgün nefes almandan bile mana cıkarıcak içtiğin zaman vurucak sonra hatrlamıcak cünkü tek bahanesi var alkolluydm hatrlamıyorum..NLUR aklını kullan ve bu adamdan uzak dur nlur diyorum snr cok pişman olup buraya yazarsın bu kadında dediydi dersinnn..Merhaba arkadaşlar.. İçimi yakan, yiyen bir dert bu.. Sevgilim ne yazık ki alkolik olma yolunda ilerliyor. Kendisi bunun farkında fakat bırakmaya asla yanaşmıyor, azaltmayı istiyor. Söylediği şey evlenince çok daha az içeceği fakat daha önce açılmış benzer bir konuda okudum ki bu sözler evlenince unutuluyormuş. Yani evliliğin iyi geleceğine olan inancımı da kaybettim maalesef. Zor bir hayatı olmuş ve alkole sığınmışBiliyorum ki çoğu kişi ayrıl diyecek.. Fakat ben onu bu sebepten bırakırsam biliyorum ki o daha da beter olacak ve bir enkaza dönüşecek. Bunu ona yapmayı hiç istemiyorum, kıyamıyorum. Bu konuda tartışma çıkarmak onu kesinlikle tersi yönde etkiliyor. Psikolojik yardım alacak durumumuz da yok.. Ne olur arkadaşlar bir yol gösterin. Ben onu çok seviyorum ve gözlerimin önünde bir alkoliğe dönüşmesini izlemek istemiyorum. Bu derdimi kimseye de açamıyorum.. Yapabildiğim tek şey kendi başıma ağlamak.. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum..
eger sen onu şimdi bırakıp giitmezsen yarın o seni kimbilir ne halde bırakıcak ayn seklde bnde öyleydim kıyamıyordum ayyy bilerek yapmıo ada istemiyor bukdr içmek elinde değil işte bi kez basladımıı devamı geliyor tedavi olsun diye neler yaptım ne fedakarlıklar olduda ama sonra daha beter basladı eger sn onnu bırakmazsan o seniii en zor anında yapayalnız bırakıcak ve o içki şişesi her zamn ilk tercihi olucakOnu bu durumla başbaşa bırakıp çekip gitmek öyle zor ki.. Yardım etmek istiyorum onu bundan kurtarmak istiyorum ama elimden pek bir şey de gelmiyor. Evlenince çok daha zor ayrılmak çok haklısınız fakat inanın şu anda çok zor. Nasıl yapabilirim bana bir yol gösterin ne olur..
öyle bir kıyıyolar ki hemde arkadasım allh yarattı demiyorlar belkide kendinle beraber yarın öbür gün minicik masum bebeğinide bu iğrenç hayata süreklersindiyorsun ya canım kıyamıyorum bırakmaya daha kötü olur evlenince o sana öyle bir kıyarkiiçip içip eve gelince ne sevgi kalır ne saygı üstelik bırakmayıda düşünmüyor diyorsun bir an önce kurtar kendini