Alkapida sitesinden siparis ??

Zumzum_20

Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek... <3
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
1.057
759
Merhaba canlar :)

Ilk önce çeyiz hazirlayan her genç kizimiza onlari askla kullanmalarini diliyorum insaAllah :nazar:

Benim bir sorum olacakti, daha çok avrupa 'da yasayan türklere yöneliyor sanirim : alkapida.com sitesinden hiç siparis veren oldu mu ? Nasil memnun musunuz? paket istediginiz ürenleri içeriyormuydu ve zamaninda geldi mi?
Ben Fransa'da yasiyorum ve yasadigim sehir'de güzel yemek takimi veya CKB takimi bulmak zor ve türk mali almak istiyorum :21:
Bruksel'de Karaca magzasi var, ona da gidecegim ama CKB takimini Nehir düsünüyorum, onlar da o bahsettigim site'de mevcut. Ama güvenilir bir site mi bilemiyorum iste...

Cevaplariniz için tesekkürler :KK16:

Lütfen bana yardim olacak yok mu ??? :KK43: :2:

merhaba !

ben de fransa da yasiyorum memnuniyetle size yardimci olmak isterim :)

ben gecen sene haziran ayinda evlendim yani bizim de bi ceyiz problemimiz vardi :)

alkapida ya bende cok baktim ama ne istedigim takimlari bulabildim ne de fiyat konusunda ikna olabildim.
en sonunda lyon da akcenter diye bi turk magazasina gittim alisverisimi ordan yaptim aldigim hersey karaca schafer markaydi fiyatlari da gayet uygundu. nerde kaldiginizi belirtirseniz daha fazla yardimci olabilirim

merhaba !

ben de fransa da yasiyorum memnuniyetle size yardimci olmak isterim :)

ben gecen sene haziran ayinda evlendim yani bizim de bi ceyiz problemimiz vardi :)

alkapida ya bende cok baktim ama ne istedigim takimlari bulabildim ne de fiyat konusunda ikna olabildim.
en sonunda lyon da akcenter diye bi turk magazasina gittim alisverisimi ordan yaptim aldigim hersey karaca schafer markaydi fiyatlari da gayet uygundu. nerde kaldiginizi belirtirseniz daha fazla yardimci olabilirim

Selam :KK3:
sagol canim cevabin için. Ben Belçika sinirinin yakinindayim... Yani en "yakinim" Bruksel diyebilirim. Artik ya oraya ya da Paris'e giderim. Lyon 'da olabilir, facebook 'tan buldum onlari :KK9:
Cok cok tesekkür ederim yardimin için canimm :KK16:
Sanada mutluluklar dilerim :nazar::nazar:

Tesekkur ederim canim benim.

eger belcikaya cikarim diyosan anvers antwerpen ya da nasil diyosaniz siz :) orda benim akrabalarim var zuccaciyeci halisiydi perdesiydi kap kacak o tur seyler satiyolar dukkanlari var adreslerini bulabilirim sana

Selam

Belki bir gün bu konuyu arastiran arkadaslarimiz olacak, onun için fikrimi yazmak istedim :KK16:
ALKAPIDA.COM 'dan küçük bir siparis verdim, sonunda cesaret ettim yani : çok istedigim "CAN & CANAN KAHVE KASIGI" ve Nehir'in diger servis için ürünlerini aldim :

$can canan kahve kasigi.PNG :nazar:
$nehir makarna masasi.PNG
$nehir salata masasi.PNG
$nehir servis masasi.PNG

Bu site üzerinden siparis vermek istiyorsaniz eger, öncelikle bunu bilmeniz lazim : ben tam 1,5 ay bekledim ürünlerimin bana ulasmasi için... Ve tabi size bu kadar uzun olacagini söylemiyorlar. Bir kaç mesaj attim müsteri servislerine teslimat nasil ve hangi süre içinde gerçeklesecegine dahir bilgi almak istedim. Ve dogruyu söylemek gerekirse, her mesaj attigimda cevap yazdilar bana !

Simdiiii teslimat gününden 1 gün önceden Kargo sirketi bana haber verecekti, yani bana öyle demislerdi müsteri servisinden. Tabi hiçbir zaman haber gelmedi bana, neyseki evde biri vardi ve teslimat gerçeklesebildi sonunda ! Cok sükür !! :21:
Eve geldigimde paketi açtim ve bütün Can ve Canan kasiklari karton paketin içine dökülmüstü ve haliyle biraz çizilmisti...
Neyse yine'de aldigim ürünlerden memunum, ama yemek takimi veya CKB takimi alacak kadar güven vermediler bana... Belki sans meselesi, kim bilir... Ama bu benim ALKAPIDA.COM 'dan ilk ve son siparisim :KK31:

Yurtdisinda çeyiz kurmak hiç kolay degil !! :KK14:

Saglicakla kalin ! En Büyük TÜRKİYE

Merhaba
Bende alkapida dan sipariş verdim yemek takimi ve çaydanlık. 1 ay bekledim sonunda bugün geldi siparisim. Paketin üzerinde dikkat kırılabilir gibi bişey yazmiyordu! İnşallah paketi ordan oraya atıp içindekileri kirmamislardir dedim kendi kendime ama korktuğum başıma geldi ve tam 4 tane tabak paramparcaydi :KK43:
Hemen aradım durumu anlattım kırik tabaklarin yenisini yollicaz dediler ama bakalım nekadar beklicem 1 ayda bunu beklerim artik. Aslında alkapidadan baya bişeyler almayı planlıyordum ama bu olanlardan sonra bidaha sipariş vermem sanırım :/

Hiç kimseye tavsiye etmiyorum sitelerindeki tabaklar gayet kaliteli ve büyük gorunuyor bi de geldi ki ben bunlarla evcilik mi oynayacağım bu yaştan sora dedim kendi kendime ve yuzeyleri çok puruzluydu pişman oldum

X