• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkalin reflu gastirit onerileriniz onemli

Melancolik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
76
8
38
Merhaba 2018de baslayan bogaz agrim sebebiyle endrskopi yapilip alkalim reflu gastiriy teshisi kondu zaman zaman azalsada suan ictigim.ilaclarda fayda etmez oldu tekrar her sene oldugu gibi endeskopi olcam fakat bu hastaligi atlatan bitkisel tedavi ile yarat goreniniz veya onerisi olaniniz varsa yazarsanizsevinirim geceleri.bile uyuyamaz hale geldim.agrilardan

Tam olarak taniminizi bilmiyorum bende pangastrit var. Endoskopide de h.pylori pozitif cikti. Antibiyotik tedavisi alicam ama sanirim o da gastrtiri kokten cozmeyebilir. Patoloji sonucu öncesi araştırmalarımla günlük yağına baslamistim ben 21 gun kullaniliyor ama sanirim reflu icin olmayabilir. Gastrit uzerineydi benim arastirmalarim. Bir de diyafram nefesi calismasina basladim. Sabah aksam ben 60 65 kere almaya dayanabiliyorum o kadar yapiyorum. Mide hastalıklarında stres çok onemli faktor olduğu için iyi geleceğine de inaniyorum. Nefesle terapi, nefesle hastaliklardan kurtulma diye aratabilirsiniz. Kanseri bu sekilde yendiğini anlatan birinin videosu çıkıyor onu izleyin nasil nefes alacaginizi anlatiyor.
Muhtemelen doktorunuz diyetten de bahsetmistir. Eksi yağli baharatli ürünler yok. Ben kahvalti disinda ekmekte cok tüketmiyorum daha rahat ediyorum. Bu sekilde doktorun verdiği ppi ve antiasiti kullanmıyorum 9 gündür.

Bir de bu vesileyle araştırmalarımdan olumlamayi gördüm deniyorum kendi uzerimde. Mide rahatsizliklari hayati kontrol etmekten stres sıkıntıdan olurmus. Sabah her yer sessizken gozlerimi kapatıp, hayati kontrol etmiyorum akisina birakiyorum. Bir insan olarak ben değerliyim. Kendimi seviyorum gibi olumlama cumleleri söylüyorum. Mideyi 3.cakra yönettiği için 3.cakrayi arastirmistim. Rengi sariymis bu sebeple sari olan seyler iyi gelirmis. Sari armut muz yiyorum. Gunes varsa mutlaka cikip güneşlenin. Bol su icin ve yapabiliyosaniz midenizde sari bi top ya da gunes hayal edin, ve yavasca vucudunuza yayılıp sorunu çözdüğünü düşünün.
Belki kimisine ilkel gelebilir ama yasayan anlar. Doktor karsinda "Ne olacak hayat boyu ppi iceren ilaclar icersin" dediğinde ilaclarin tedavi etmediğini anladığınızda kadim öğretiler neden iyi gelmesin diyor insan.

Back