alkali diyet, 30 günlük, 10 kilo verin:)

arkadaşlar merhaba, ben diyete 11 gün önce başladım 67,1 kiloydum şuanda 64,6 kiloyum bence çok güzel bir diyet herkese öneririm :)

çok güzel vermişsiniz kiloyu tebrikler.gün içinde nasıl beslendiniz daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz.takipteyim.

çok güzel vermişsiniz kiloyu tebrikler.gün içinde nasıl beslendiniz daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz.takipteyim.

çalıştığım için erken kalkıyorum, sabahları 45 dakika egzersiz yapıyorum sonra 3 bardak karbonatlı su içiyorum yarım saat sonra kahvaltı ediyorum. Kahvaltıda yeşil ve siyah zeytin (zeytinyağlı), badem veya ceviz, 1 meyve portakal veya muz veya 3 adet günkurusu kayısı ve bol bol yeşillik
Öğle yemeği; yasaklar dışındaki herşey
Akşam yemeği; sebze veya mercimek çorbası 1 saat sonra 1 bardak himalaya tuzlu su.

Merhaba ben bu diyete bugün başladım meyve çayları marketten aldığımız form çayları olabilir mi? öğle yemeğinde kırmızı et tüketilebilir mi? patiks bu sürede kaç kilo verdiniz? gün içinde cevap verirseniz çok mutlu olurum.

merhaba. tavuk süt yumurta neden dıyette yok acaba merak ettım. kilo verdiren besinler aslında? cevap için teşekkürler şimdiden

Uzuuun araştırmalarımdan sonra (nerden baksanız bu alkali dıyetını 2 haftadır araşltırıyorum) başlamaya karar verdım bende. suphelımıyım elbettekı her dıyette oldugu gıbı bununda eksı artı yonlerı mutlaka vardır ve bu da kısıden kısıye degısır dıye dusumekteyım. yarın sabah ıtıbarı ıle baslıorum bakalım. su ankı mevcut kılom 67,700 umarım verebılıırm hedefım ne yazıkkii 50 ama elbettekı bır anda olmayacak bu

bır de su kılo cetvelı nasıl olusuturol bı yardımcı olun kızlar.
ve hergun olmasada ara ara gırıp gelısmelerı yazacagım
:18::18::18::18:

merhaba kızlar;
cuma gününden beri alkali su içmeye başladım (damla aldım) 55 kilo idim bakalım ne olacak sadece suyun faydası var mı göreceğiz

merhaba kızlar bende bugun dikkatimi çekti öyle baktım ama mantıklı geldi bana bende başlamak istiyorum inceliklerini anlatırsanız sevinirim benimde 16 kilo fazlam var 170 boyurnayım dogumdan sonra böyle oldum sporla 17 kilo vermiştim ama çok iştahlı oldugumdan dolayı gerialdım bende başlıyorum hedef 64

karbonatım yok şuan elma sirkesi koydum ama ne kadar koymamız gerekiyor bilen varmı

şu eczaneden alınan karbonat nasıl bılgısı olan ıcen varsa bı yazıversın kızlar :)

ben salı gunu basladım alkalı dıyetıne ama acıkcası pek uymuyorum yanı uymuyoum derken sabahları galeta cubuklarla dıyet peynır yıyorum bır dılım o kadar sonraısnda suyu sureklı ıcıyorum kı ben su ıcmeyen ve dıyet yapmayan bırıydım bu sabah tartıldım ılk defa 64,55 gorunce sok oldum anlamıs degılım ama su sekılde acıkladım kendıme hıc dıyet yapmadım ve su ıcmedıgım ıcın sanırım bu ılk dıyetımde vucudumdakı suyu bır anda attım dıye dusunuyorum sısklıngı umarım takılı kalmam bu kıloda hayırlısı yazmaya devam edıcem yıne sızlerde yazın :)

Bayanlar şu diyeti tam olarak yapan yok mu? Sonuçları keşke söyleseler bize :) bu arada süt yoğurt ve peynir gibi ürünleri yasaklamış çünkü gül kaynak vejeteryan hayvansal hiçbir ürünü yemiyor vejeteryan olmayanlar için zor olur yememek, cok kaçırmamak şartıyla yenebilir bence :)

alkali su hazırlanırken limon veya elma sirkesi eklenebilir denilmişti sanırım, limon ve elma sirkesi asidik maddeler değil midir? asidik olduğu için alkali suyun alkali özelliğini bozmaz mı? kafamda deli sorular:)

bir diyetisyen adayı olarak diyetin kişiye özel olması gerektiğini belirtmek isterim.et ürünlerini tüketmemek B12 , demir ve kalsiyum eksikliğine yol açabilir.bu tarz diyetler herkes için uygun olmayabilir lütfen sizde sağlığınız için hekim ve diyetisyen kontrolünde kilo verin.

Merhaba, alkali beslenme de et ve peynir yememek diye bir şey yok, yiyebilirsiniz. Temel prensip %20 asidik-%80 alkali oranlaması yapmak. Kabaca; bir tabak et yediyseniz (yağda kızartma hariç) yanında 3 katı kadar da salata ya da çiğ (veya buharda hazırlanmış) sebze yemek gerekir. Süt ,peynir,kefir ve yoğurt olarak da keçi ve koyun sütünden yapılmış mamüller önerilir, akşam öğünü dışında kalan saatlerde.

Son düzenleme:
alkali su hazırlanırken limon veya elma sirkesi eklenebilir denilmişti sanırım, limon ve elma sirkesi asidik maddeler değil midir? asidik olduğu için alkali suyun alkali özelliğini bozmaz mı? kafamda deli sorular:)

Dışarda asidik, sindirildikten sonra alkaliye dönüşüyorlar.

ben çok anlamadım bu diyeti ya,et süt yumurta yok dneiyo,var deniyoo tam olarak nasıl besllenileceğini anlamadımm.o kdaar sayfa okudumm((8

arkadaslar ben 2 sene önce dukan diyetiyle 15 kilo vermistim bu aralar hic dikkat etmedigim icin 6kilo aldim dukan diyetini artik yapamiyorum cünkü bana etten ööö geldi :/ yani basliyorum basliyorum bozuyorum

calistigim icinde is hayatima uygun bir diyet ariyorum... bu diyeti uygun görüyorum ama su alkali suyu hala anlamadim.. Alkali su limonlu sirkelimi oluyor yoksa alkali su karbonatlimi oluyor? Ve su karbonati nerde bulacagim? yurt disinda yasadigim icin burda hic bi yerde bugüne kadar görmedim...

tesekkürler...

Merhaba, alkali su ph derecesi yüksek su anlamındadır. Suyun ph'ını yükseltmenin birden çok yolu vardır. Kendinden ph ı yüksek suları(7,5 - 8 üzeri) tercihe edebileceğiniz gibi, bir büyük bardak suya 1 yemek kaşığı taze sıkım limon suyu ya da organik elma sirkesi ekleyerek veya 1 Lt suya yarım çay kaşığı sodyum bikarbonat ekleyerek elde edebilirsiniz. Bunun yanında bazı özellikli arıtma cihazları da suyu alkaliye çevirebilmektedir.
Eczaneye gidip formülü ; NaHCO3 formüllü saf soydum bikarbonat isteyin ya da diğer seçenekleri kullanın.
Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…