arkadaşlar merhaba, ben diyete 11 gün önce başladım 67,1 kiloydum şuanda 64,6 kiloyum bence çok güzel bir diyet herkese öneririm :)
çok güzel vermişsiniz kiloyu tebrikler.gün içinde nasıl beslendiniz daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz.takipteyim.
merhaba kızlar;
cuma gününden beri alkali su içmeye başladım (damla aldım) 55 kilo idim bakalım ne olacak sadece suyun faydası var mı göreceğiz
Bayanlar şu diyeti tam olarak yapan yok mu? Sonuçları keşke söyleseler bize :) bu arada süt yoğurt ve peynir gibi ürünleri yasaklamış çünkü gül kaynak vejeteryan hayvansal hiçbir ürünü yemiyor vejeteryan olmayanlar için zor olur yememek, cok kaçırmamak şartıyla yenebilir bence :)
Bayanlar şu diyeti tam olarak yapan yok mu? Sonuçları keşke söyleseler bize :) bu arada süt yoğurt ve peynir gibi ürünleri yasaklamış çünkü gül kaynak vejeteryan hayvansal hiçbir ürünü yemiyor vejeteryan olmayanlar için zor olur yememek, cok kaçırmamak şartıyla yenebilir bence :)
alkali su hazırlanırken limon veya elma sirkesi eklenebilir denilmişti sanırım, limon ve elma sirkesi asidik maddeler değil midir? asidik olduğu için alkali suyun alkali özelliğini bozmaz mı? kafamda deli sorular:)
arkadaslar ben 2 sene önce dukan diyetiyle 15 kilo vermistim bu aralar hic dikkat etmedigim icin 6kilo aldimdukan diyetini artik yapamiyorum cünkü bana etten ööö geldi :/ yani basliyorum basliyorum bozuyorum
calistigim icinde is hayatima uygun bir diyet ariyorum... bu diyeti uygun görüyorum ama su alkali suyu hala anlamadim.. Alkali su limonlu sirkelimi oluyor yoksa alkali su karbonatlimi oluyor? Ve su karbonati nerde bulacagim? yurt disinda yasadigim icin burda hic bi yerde bugüne kadar görmedim...
tesekkürler...