Burnumuzu sıkıp içicez artık:)bende onu hiç içemiyorum çok içtim zamanında pek faydası olmadı nefret ettim :120::120::120:
geçenlerde ivana sert de bahsetti bundan, karbonatlı su içemiyormuş da limonlu su içiyormuş
gün içinde 4 litre taze limon sıkılmış su içiyorum detoks niyetine alkali olsun vs dedi
haftada 3, ayda 10 kilo verin
kısaca;
günde en az 3lt alkali su (karbonat, limon, elma sirkesi olabilir)
taşıması kolay olduğu için karbonatlı su içiyorum ben, 1 lt ye 1 çay kaşığı
sabahları 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1lt alkali su içilecek, meyve çayları da içilebilir ama 1lt ye dahil değil unutmayın
su içimi yemekten yarım saat önce bırakılmalı, 1 saat sonra başlanmalıdır
11.00-16.00 arası yemek serbest belli bir miktar yok
tavuk, sut, peynir, yumurta YOK
çay, kutu meyve suları, kahve, kola gibi asitli içecekler YOK
saat 16.00 dan sonra sadece çorba gibi çiğnenmeyecek şeyler yenilecek, meyve çayları içilebilir özellikle tarçınlı elma kabuklu çay dedi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum :)
30 gün sonunda vucudunuzdaki değişimleri farkedeceksiniz, selülit denen şey kaybolacak
aklıma gelenler bunlar
benim 2. günüm gayet ii gidiyor acıkmıyorum oyle aman da aman
selülit deyince bittim ben zaten :))))
yapmak istiyorum fakat anlamadığım sadece sabahmı alkalılı su içilecek yoksa gün içinde 3 litre içilecek suyun hepsi alkalili sumu bunu anlamadım yapanlar açıklarsanız sevirim
gün gün yazacağım bu diyeti zayıflamak dışında selülitlerimde işe yararsa diye düşünüyorum
fakat anlamadıgım bişey var bağırsaklarım felaket sanki sinemaki içmişim gibi tuvalete çıkıyorum tek fark sancı yok agrısız sancısız gidiyor kilom 51 bir haftada ne olacak acaba ,
umarım bende de bu türden bir etki yaratır zira ben de bağırsak sistemi yönünden sıkıntılıyım. sürekli kayısı yiyip form çayı içmek istemiyorum artık :) seni takip edicem arkadaşım lütfen bilgilendirmeye devam et :)
bu sabah itibariyle şekeri hiç kullanmadım çayı kahveyi şekersiz içtim sabah haşlanmış yumurta yedim domatesle arada ağzıma leblebi attım bir tane salatalık şu an saat akşam yemeği için salata ve sebze yemeği var pilav yemicem eşime pişirdim ama kokusu buram buram geliyor karbonatlı suya devam bol bol tuvalete gidiyorum aslında bu kadar çıkmam beni korkutuyor yarın içmicem sabah aç karnına su bile içmeden tartıldım 49.700 çıktım hayırlısı bakalım .bu kadar az yemekte sağlıklı değil ama miğdem karbonatlı sudan sonra hiçbişe istemiyor
çok hızlı kilo vermişsin sanki? süper tebrik ederim. ben de bugün 1.5 lt'ye 1 çay kaşığı karbonat ekleyerek içmeye başladım. bünye ve ağzımın tadı biraz alışsın diye ama pek içilesi değil, acı geldi bana sanki. daha da 1 litresini içebildim sadece. bağırsaklarda bir numara yok henüz ama heralde az içtiğim içindir....
içme yaw karbonatı tiksindirdi beni