Alizade Göğüs Bakım Ürünü

guvastanema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
841
2
96
40
İstanbul
Merhabalar,

bu ürünü daha önce duyan kullanan var mı? Bugün aktardan hayıt aldığımda gördüm sordum, bu güne kadar muhatap olduğum en dürüst aktardı diyebilirim. Sattığı müşterilere özellikle soruyormuş, bir faydası olduğunda bize de söyleyin ki müşterilerimize biz de kesin dille konuşabilelim diye.. neyse, bikaç müşterisinin dönmediğini, iki müşterisinin bir beden büyüdüğünü söyledi, bir kadın da etki etttiğini söylemiş, toptan almış yurtdışında satacakmış...

hayıtı adet ağrılarım için aldım, bir de burdan okuduğum kadarıyla işe yarıyor diyenler var, düzenli kullanmaya çalışacağım.
hayıtın alizade ürünüyle alakası yok, içindekiler ingilizce yazdığı için ne içeriyo bilmiyorum açıkçası, günde 2 kere sürülen bir yağ.
her yeni ürünü kullanmanızı tavsiye etmem arkadaşlar, araştırın, soruşturun. bilgisi olan var mı diye sordum. benim bu tür işlerden fazla umudum yok ama kadının içtenliğine güvendiğimden merak ettim. işe yarıyor dediği alizade ürünü.

merhaba bende yeni katıldım aranıza uzun süredir takip ediyorum büyütmek istiyorum bacılarım nasıl büyür ne kadar zamanda ve ne tavsiye edersiniz bu dediğiniz ilaç kaç para nerede satılır

fiyat 60 dedi aktar, ben bu ürünü kullanmıyorum arkadaşlar...
kullanan var mı diye sordum yalnızca, duyan bilen yok, dolayısıyla almıyorum..
çevrenizde kullanıp da fayda gören yoksa siz de almayın. hergün yeni bir ürün çıkıyor, hepsini alıp kullanmaya kalkarsak bi 10 yıl sonra göğüs kanseri olan kadın sayısı kaç kat artar artık bilmiyorum...

arkadaşlar ben alizade göğüs bakım losyonunu bugün aldım ve satıcıya güvendiğim için aldım açıkçası.aktar gibi bi yerdi.longdayıda gördüm ve onu sordum.ama satıcı bayan onu tavsiye etmediğini ve sadece talep olduğu için getirttiğini ve daha yeni satmaya başladığını söledi.bana alizadeyi önerdi.gelişme olursa yazarım bugün kullanmaya başlıcamm...

ne kadara aldın peki... gelişmelerini bekliyorum.. bir ay dolmadan bence birşey yazma kendini aman işe yaramıyor diye ümitsizliğe sokma..

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…