- Konu Sahibi Hazal zamani
Arkadaşlar birşeyi test edelim sizlerle;sadece geneleleme yapıyorum.başımdan geçmiş bişey değil olan şeylerle alakalıdır.
Önce kişileri tanıyalım;(kişileri aklıma şimdi gelip yazdım özeliklerini)
ALİ İyi bir işi var.Görüntüsü hoş..Ailesiyle büyümüş.Okumuş.Kibar bazende maço.
Klasik bizim erkeklerden
AYŞE Esmer 25-26 yaşında iyi bir mesleği var.sempatik ve güzel..Atıyorum TErazi burcu..
FATMA kUMRAL 26-27 yaşında oda çalışan.Sempatik ve güzel..GEne atıyorum BAlık burcu..
Şimdi gelelim konuya Ali Ayşeyle evleniyor.çok iyi anlaşıyorlar uyumlu bir çift.1 ay 6 ay 1 sene öle gidiyor.Ve adam kadını Viktorya ile aldatır.(türk ismi verip kızlarımızı hakaret etmeyelim)KAdın 1-2-3 aldatıldı derken çakıyor mevzuyu..Ve yıklıyor üzülüyor ahlar ediyor.falan filan.sonuçta bizim ALİ yaptı yapacağını...
ŞimdiAli Ayşeyi hiç tanımadı.yada tanıdı kısmet olmadı Ayşeyle evlenmek..
Ali Fatma ile evlendi..Aynı şekilde anlaştılar bazen kavgalar oldu..ufak ayrılıklar..maddisıkıntılar girdi..1 ay 3 ay 1 yıl derkennn..bu Viktorya Alinin karşısına çıktı..BEnnn geldim diyee..YAdi yık su yuvanı Ali...
Ali ne yaptı..es geçti Viktoryayı .yani FAtmayı aldatmadı..
BElki arkadaşlar kimizniz ne demek istediğimi anladı yada nedemek istiyor bu diceksiniz.. ben bişeyi araştıyorum...
ALİ
FAtmanın kaşı gözüayşeden dahamı güzeldide Ayşe aldatıldı
Yoksa Ayşe çok mu dırdırcıydı Fatmadan
Oysa cinselikte Ayşe çok iyiydi Fatmadan..
Oysa Ayşe daha güzel yemek yapar daha titizdi.
FAtma yoksa Alinin ailesine kocasına dahamı saygılıydı??
Viktorya kadın ara bozan söleee Ali senle niçin oldu? yada niye fatma için seni görmedi...
Bu aldatmaları hep erkeğin kişiliksizliğine zayıflıgına veriyoruz..Ama ya başka şeyse ya aldatılmak bir kaderse..HAyırrr değil diceniz.çoğu kadın.BEnim kocam yapmaz diceyecek tamam yapmadı kocanız belki yapmıcak hiç.Peki kocanız sizi değilde liseden aşkı Zeyneple evlenseydi..Peki ya onu aldatsaydı..o zaman keramet siz mi kadermi??
Örnek yok dedim ama bir örnek geldi aklıma..Adı ali değil VEli bu kişi..ilk eşini aldattı sürekli yabancılarla sekreteriyle..ve kadın bu adamı bıraktı..bırakmalıda..peki bu adam 1 sene sonra başkasıyla evlendi..gene o yabancı kadın ve gene o sekreter var..adam kaşını kaldırıp bakmadı..Bir arkadaşı sordu bu eşini çok seviyorsn ki gözün görmüyor kimseyi..Adam hayır sevgiyle alakalı değil yapmamam benimki bağlılıık o beni tamamlıyor.gerek bile duymuyorum..içimden gelmiyor...o yabancılar meğerse gördüğüm bir et parçasıymış demiş....
KIZLAR yorumlarınızı bekliyorum..şimdi kafamdan yazdım.çevremde gördüklerimin etkisiyle...