• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Alix veya Necacolor yardımcı olur musunuz?

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
arkadaslar benım saclarım acık karamel gıbı ama kızıl ve turunculuk yok colorx 7 ıle 8.1ını karıstırarak boyuyorum ama artık degısıklık ıstıyorum boyamı degıstırmek ıstıyorum alıx ın acık karamelı var mı 8.8 vardı ama bı kac katologa baktım yok bal8.3 vardı galıba alıx ıyımı, ya da nevacolor kullansam olur mu aynı 7 ıle 8.1 ını karıstırayım dıyorum ama nasıl bır boya bılmıyorum karamel saclı olanalr bı yardımcı olabılır mı kızıllık turunculuk olmadan tatlı karamel ıstıyorum resımde ekleyeyım bı bakın

Eklentiler

• $IMG_6749-2.jpg
    $IMG_6749-2.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 326
  • $IMG_6757-1.jpg
    $IMG_6757-1.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 476
  • $IMG_6775-1.jpg
    $IMG_6775-1.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 638
canım yine aynı tonları karıştırmak istiyosunamafarklı markalarda anladığım kadarıyla...sonuç yine yakın çıkacaktır...
palette 7.65 altın parıltılı toffe yada 8.65 kahve köpüğünü hiç düşündünmü

canım yine aynı tonları karıştırmak istiyosunamafarklı markalarda anladığım kadarıyla...sonuç yine yakın çıkacaktır...

canım bugün altın parıltılı toffe aldım saçım kumralın açık hali nasıl bir renk hiç kullanmadım da

coookkk cokk tesekkur eorderım yorumun ıcın:))) palette kullanmak ıstemıyorum nıyeyse sevmıyorum market boyalarını, ben colorx kullanıyordum ama degıstırmek ıstıyorum exıtenn kullanmayı dusunuyorum bununla ılgılı konu acacagım hos gene bı kısı belkı cevap yazar ama sansımı deneyeyım dıyorum:)))))

alix in açık karameli voilanın açık karameliyle aynıdır.ikisi de kopaş kozmetiğin üretimi çünkü.renkler de aynı çıkıyor dolayısıyla hatta numaraları da aynı farkettiysen.ben ikisinden de memnunum ama katalogta göründüğünden bi ton koyusu oluyor alix te saç boyandığında.nevacolor hiç kullanmadım ama burda duyduğum kadarıyla hemen akan bir boyaymış.

alix in açık karameli voilanın açık karameliyle aynıdır.ikisi de kopaş kozmetiğin üretimi çünkü.renkler de aynı çıkıyor dolayısıyla hatta numaraları da aynı farkettiysen.ben ikisinden de memnunum ama katalogta göründüğünden bi ton koyusu oluyor alix te saç boyandığında.nevacolor hiç kullanmadım ama burda duyduğum kadarıyla hemen akan bir boyaymış.
alix in katologla 7.3 sanırım karamel, ben exıtenn markasının 8.7 karamelini buldum onu kullanmayı düşünüyorum ama bu marka hakkında bilgim yok. ne yapsam bilmiyorum kafam çok karıştı kızıl turuncu olmadan tatlı bir karamel istiyorum şimdide, kumrala boyadıgımda karamel gıbı ama sarıya yakınlık daha fazla.

alix te 7.8 olmalı karamel.ben koyu karamel almıştım bi ay önce 6.8 di numarası.kuaför boyalarıyla ilgili pek bişey bilmezler genelde market boyaları kullanılıyor.cesaret edip deniceksin başka yolu yok gibi öğrenmenin.ama sana bi öneride bulunayım.framcolor ın 7w rengini denersen memnun kalırsın.ben annemde boyamıştım bu rengi kuaför tavsiye etmişti.güzel bi karamel oluyor.

alix te 7.8 olmalı karamel.ben koyu karamel almıştım bi ay önce 6.8 di numarası.kuaför boyalarıyla ilgili pek bişey bilmezler genelde market boyaları kullanılıyor.cesaret edip deniceksin başka yolu yok gibi öğrenmenin.ama sana bi öneride bulunayım.framcolor ın 7w rengini denersen memnun kalırsın.ben annemde boyamıştım bu rengi kuaför tavsiye etmişti.güzel bi karamel oluyor.
framcolor burada bulamam ki, ama genede bır bakayım, sadece 7 numaraya boyamam ılla baska renkle karıstırmam lazım, 8 ya da 8.1 varsa onunla karıstırabılırım zaten oyle yapıyodum colorx kullanırken

yok canım karıştırmana hiç gerek kalmıyo.bi dünya saç rengi var bu boyanın.karamel elde etmek için iki rengi karıştırıyodum eskiden şimdi hiç gerek kalmıyo direkt bu renkle boyuyorum demişti kuaför bana.hakikaten de öyleymiş.ben avcılardaki kuaför malzemesi satılan yerden alıyodum bunu ama son kullanma tarihi geçmiş ellerindeki framcolor boyanın o yüzden vazgeçtim bunu kullanmaktan.senin gittiğin yerde yeni tarihlisi varsa gerçekten çok işine yarar.tarihi geçmiş olmasına rağmen renginde falan hiçbi sorun olmadı.ben de 6w olan rengini kullanmıştım o da katalogta göründüğü gibi olmuştu.zaten kataloğunu bulursan görüceksin sen de hiçbişeyle karıştırmana gerek olmadığını.karamel tonları isteyenlerin w serisiyle boyaması lazım.düz 7 rengi de vardı ama normal bildiğimiz kumral oluyo hiçbi özelliği yok gibi geldi bana.

yok canım karıştırmana hiç gerek kalmıyo.bi dünya saç rengi var bu boyanın.karamel elde etmek için iki rengi karıştırıyodum eskiden şimdi hiç gerek kalmıyo direkt bu renkle boyuyorum demişti kuaför bana.hakikaten de öyleymiş.ben avcılardaki kuaför malzemesi satılan yerden alıyodum bunu ama son kullanma tarihi geçmiş ellerindeki framcolor boyanın o yüzden vazgeçtim bunu kullanmaktan.senin gittiğin yerde yeni tarihlisi varsa gerçekten çok işine yarar.tarihi geçmiş olmasına rağmen renginde falan hiçbi sorun olmadı.ben de 6w olan rengini kullanmıştım o da katalogta göründüğü gibi olmuştu.zaten kataloğunu bulursan görüceksin sen de hiçbişeyle karıştırmana gerek olmadığını.karamel tonları isteyenlerin w serisiyle boyaması lazım.düz 7 rengi de vardı ama normal bildiğimiz kumral oluyo hiçbi özelliği yok gibi geldi bana.

arastıracagım framcolor u, 7w rengımıydı senın kullandıgın, nasıl bı karameldı ben bıraz acık tatlı bı karamel ıstıyorum

ben 6w kullanmıştım ama annemin saçında 7w kullandım.üzerinde de kumral karamel altın gibi bişey yazıyodu 7w için.saçların karamel zaten istediğin gibi açık renk olur.kataloğunu bulursun boyayı bulursan zaten.orda nasıl görünüyosa boyandıktan sonra çıkan renk de öyle oluyor.katalogta beğenirsen rengi tereddüt etme derim.sadece ilk hafta biraz koyu duruyor boya tamamen temizlenmiş olmuyor saçtan çünkü.3-4 yıkamada esas rengine geliyor.

ben 6w kullanmıştım ama annemin saçında 7w kullandım.üzerinde de kumral karamel altın gibi bişey yazıyodu 7w için.saçların karamel zaten istediğin gibi açık renk olur.kataloğunu bulursun boyayı bulursan zaten.orda nasıl görünüyosa boyandıktan sonra çıkan renk de öyle oluyor.katalogta beğenirsen rengi tereddüt etme derim.sadece ilk hafta biraz koyu duruyor boya tamamen temizlenmiş olmuyor saçtan çünkü.3-4 yıkamada esas rengine geliyor.

yarın bakacagım bu markaya bulamazsan exıtenn 8.7 karamel ıle 9.7 ya da 7.7 sını karıstıracagım nasıl bır boya bılmıyorum, sıvasta okurken orada ıyı bır kozmetıkcım avrdı ayrın sabah onu arayıp soracagım exıtenn nasıl bır boya dıye

7.8 alix koyu karamel kullanan oldumu lütfen yazarmısınız nasıl bi sonuç oluyor.benim zemin rengi açok kahve nasıl olur acaba..

Back