E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bnmde yüzüm beyaz solgun görünüyo baya,solgun sarı yaptırmıştım yani açık sarı iice soluk gösterdi,dore sarı daha ii gösteriyo.kuaförüm sahtekarın teki bitkisel boya yaptım diye kandırıp 2 milyonluk boya kullanıyo başka kuaföre gidicem zaten Kötü Kazen koyu karamel diye bi renk gördüm kızılık olmasaydı saçımda onu boyucaktım sana önerebilirim ama çok güzel röfle için süper bi zemin olucak gibi geldi banaa koyu karamelşutarafagitti
tinyminy ne renk oldu canım saçın bu boyayı da yapıca???
saçın o kadar koyu değildi kestane koytultmadı mı saçını?:uhm::uhm::uhm:
bu arada watsons un bira mayalı saç kremini aldımm 15 gün oldu çok memnun kaldım baya büyükçe bi kutu 500 gram var 8 ytldi..bugunde bitkisel bi şampuanını aldım kayısılı bademli ballı,kısaca saçımla bozmuş durumdayım şu aralar yapmadığım bakım kalmadı ama işe yarıyo:sm_cool::sm_cool:
koyulttu baya ama akıyo halaa,4 numara düşün baya koyudur 1 ler siyah 3 ler siyahımsı kahve 4 de oldukça koyu,buna rağmen kızıllarım kapanmadı diyebilirim saçlarım hala kızıl yansıyo,ki aktıkça daha da belirginleşiceni düşünüorum kızılların..siyaha bile boyasam kızıl parlıcak bu saç anladımm.bana artk oryalden başka çözüm gözükmüyo:1no2:yavaş yavaş açtırıcam ama birden bire sarıya kadar diil de ton ton napiyimmbenneyaptımkiseninkiler ne alemde röfleni attırdın mı?
karamelde kızıllık diil de bakırlık var gibi,bakıra röfle yakışıyo da kızılda cok basit duruyoo bncee ben şöle bişiler istiorumm
:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?