Saç Rengi ve Saç Boyama Alix Saç Boyası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızıl boya 3 kere falan boyattım,sonra 4 kere kahve boyatmama rağmen tamamen kurtulamadım,tabi dediğin gibi ton olarak kaldı yani görsen koyu kumral dersin ama güneşte ışıkta falan kızıl yansımalar oluyo,bi arkadaşım siliciyle yaptırdı ii bi kuaförde oryalden farkı yok diyo yıprattı dedi..bilmiyorumm artkk nolucak bu saç,dediğin de doru ama öle soğuk bi sarı istemediğim için çok ta abest durmasa gerek..sen de röfle için zemin renk mi arıyosun?

daha öncden 2 yıl kullandım röfleyi kendi saçımın üstüne yaptırırdım yani kumrala biraz koyu ama siyah gibi de bir renk değil kendi saçım,çok güzel olurdu röfleden sonra bi şey sürerdi kendi rengi de azıcık kırılırdı saçımın herkes beğenirdi.bigün gaza geldim kızıla boyattım yakıştı da ama sarıdan vazgeçemiyorumm,bide her 20 günde bi boyayla uraşmak yerine 3 ayda bir röfleyi tercih ederimm saçlarımın sağlığı için

anladım canım,yani hafif kızıl yansıma senin istediğin röfle tonu için bir sorun olmayabilir kuaför olmaz mı dedi ,evet ben de bayağı açık tenliyim ama kaşlarım,gözlerim siyah gibi çok koyu kahverengi,röfle yaptırmıştm yani hoş olmuştu yüzüm aydınlanmıştı,şu an çikolata kahve gibi bir renk saçım ve en azından yüzüme daha renk verir die bu tonu kullanıorm kendi saçım koyu kahverengi siyah gibi ,şimdi röfle düşünüorm ama bana cildim açık ve soluk olduğu için altın sarısı filan yakışmaz die düşünüp soğuk tonlarda röfle istiorm en açık platin ya da bakacgm hangi tonlar daha ii gidior die ,ama platin için çikolata kahve zemin olmaz die okudum ama saçımı koyu kumral da yapmak istemiorm çünkü daha uyumlu olsa da yüzümde iice renk olmuor onun kararsızlığındayım,platin olmayadabilir ama işte bilmiorm:sm_confused:
canım bence sen başka bir kuaföre daha sor

bnmde yüzüm beyaz solgun görünüyo baya,solgun sarı yaptırmıştım yani açık sarı iice soluk gösterdi,dore sarı daha ii gösteriyo.kuaförüm sahtekarın teki bitkisel boya yaptım diye kandırıp 2 milyonluk boya kullanıyo başka kuaföre gidicem zaten Kötü Kazen koyu karamel diye bi renk gördüm kızılık olmasaydı saçımda onu boyucaktım sana önerebilirim ama çok güzel röfle için süper bi zemin olucak gibi geldi banaa koyu karamelşutarafagitti

canım karamelde de kızıllık yok mu?zaten koyu karamel in de biraz koyusu şu an saçım yer yer daha koyu,oleyy o zaman ama dore fln bana gitmio peka.s dore sanki bronzlara daha ii gidior?sen tabi deiştir kuaförünü bence a.s bir de benim çıtçıtlarm var onlar da karamel rengi onları da röfle yaptırırsam battım

karamelde kızıllık diil de bakırlık var gibi,bakıra röfle yakışıyo da kızılda cok basit duruyoo bncee ben şöle bişiler istiorumm

:sm_confused:

tinyminy ne renk oldu canım saçın bu boyayı da yapıca???
saçın o kadar koyu değildi kestane koytultmadı mı saçını?:uhm::uhm::uhm:

tinyminy ne renk oldu canım saçın bu boyayı da yapıca???
saçın o kadar koyu değildi kestane koytultmadı mı saçını?:uhm::uhm::uhm:

koyulttu baya ama akıyo halaa,4 numara düşün baya koyudur 1 ler siyah 3 ler siyahımsı kahve 4 de oldukça koyu,buna rağmen kızıllarım kapanmadı diyebilirim saçlarım hala kızıl yansıyo,ki aktıkça daha da belirginleşiceni düşünüorum kızılların..siyaha bile boyasam kızıl parlıcak bu saç anladımm.bana artk oryalden başka çözüm gözükmüyo:1no2:yavaş yavaş açtırıcam ama birden bire sarıya kadar diil de ton ton napiyimmbenneyaptımkiseninkiler ne alemde röfleni attırdın mı?

bu arada watsons un bira mayalı saç kremini aldımm 15 gün oldu çok memnun kaldım baya büyükçe bi kutu 500 gram var 8 ytldi..bugunde bitkisel bi şampuanını aldım kayısılı bademli ballı,kısaca saçımla bozmuş durumdayım şu aralar yapmadığım bakım kalmadı ama işe yarıyo:sm_cool::sm_cool:

:dance: çok sevindim cnm işe yarıosa yaptığın bakımlar ,tinyminy cim sen jojonun saçlarına baksana google dan görselde ara tam senin beğeneceğin türden bakır röfleli saçları var bira mayası hacim mi veriodu saç dökülmesini mi önlüodu saçı mı koyulaştırıodu öyle ii bi şey yani tebrikler:hooray:

yok canım nerdeeee bende kapanmadı kapanmıyo kızıllar...
aynı senin gibi içerde normal güneşte kızıll:1shok::1shok:
daha bi süre daha bekliycem gibi gözüküyo....
boyaya boyaya da yıprandı benimkiler de senin gibi...
bende gliss'in saç maskesini aldım onu kullanıyorum bakalım umarım işe yarar...
bira mayalı'nın özelliği nedir canım bi uğradığımda ben de bi bakim dediğine işe yarıyosa?a.s.a.s.a.s.

yaa kapatmak içn o kadar boyadık,bilsem hiç boyamaz direk oryali sürdürürdüm koyuyu sürünce kapanır sandım yok bana mısın demedi:1closedeyes:
bira mayası saçı yumuşatıp kırık onarımında çok yararlıymış,saçlarımı en son 4 ay önce kestirdimm kırıksız uzasın diye uğraşıyorum işte,krem ii ama ii durulanması lazım biraz sert bi krem..bide şu lacivert dove terapiyi denicem herkes çok memnunum diyo:sm_confused:

kızlar alix karamel kahve ile çikolata kahve yi karıştırmayı düşünüyorum :) renkler koyu mu çıkıor yoksa normalmi boya kaliteli mi ?

cnm:)çok teşekkürler bu alix avien ile alix aynı mı?:) röfleni güle güle kullan cnm evet renk oturur bence sana yakışmıştır hoşçakal

büyük ihtimal son kararım alix çikolata kahve:)
merak ettiğim şu koleston gibi saçı kurutuor mu?
renk daha koyu çıkmıor dedin sanırım cnm
bir de benim beyaz saçlarım var arada onların kapanmasını istiorum senin beyaz saçın yok sanırım ,acaba beyaz saçları kapatması nasıl?
:)

arkadaşım ben alx sin açıkkahve karemelini aldım boyadım koyu oldu uçlardada röfle vardı kapandı ama koyu geldi gözüme bi kaç hafta sonra iki ton açığına boyucam onuda bildirim

kızlar merhaba bende alix saç boyası aldım 5.3 nolu toprak kahve ilk kez boya yapıcam daha önce kına uygulamıştım sadece uçlarında kına var azda olsa onun dışında saçım siyah renktir çok siyah kömür kadar değil ama siyah yani nasıl olur deneyeyeniz varmı yardımınızı bekliyorum

alix avien kullanıyor annem yıllardır ve çok güzel beyazları çok güzel kapatıyor.... kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…