• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Alix Saç Boyası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar bugun gaza gelerek alix marka saç boyası aldımm,alix avien:roflol:ck güzel renkleri vardı,kestane diye bi renk hoşuma gitti kutudaki görüntü,nolucak yaa diyip aldm..bugunlerde boyucamm,bakalım memnun kalıcak mıyım 2 kutu boyayı 8 ytl ye aldm:roflol:sonucu yazıcam kel kalmazsam iidirtatlicadiarzu:roflol:

canım Allah korusun ,alix i arkadaşımın annesi kullanıor ama alix avien değil sadece alix die çok memnun renkler çok kalıcıymış biz kızlar saçlarımızla çok uğraşıorz yaa ben kestaneyi seviorm aslında,senin isediğin gibi kızıl kahve canlı bir kahve yani,ama tabi rengi koyu inşallah istediğin gibi olura.s

ben alixin romantik kızılı ile sacımın bir tutamını boyamıstım acaba nasıl olacak diye.. kına gibi olmustu.. hiç begenmedim.. ve sacım suan röfleli o bi tutam yer hala kızıl kaldı... bence hem kendin evde hemde alixle yapma derim.. yapacaksanda daha duyulmusş iyi bi markanın boyasını al...

bende çikolata kahvesini kullanıyordum ben memmnun kalmıştım umarım sende kalırsın kel de kalmazsın merak etme:)

ama senin saçın çok koyuymuş ya kızıl da kına gibi bir etki olabilir,dediğim gibi alix avien i bilmiorm ama alix e ii diolar,ya alakasız ama koleston un yeni serisinde boyaların rengi çok hoş ben de çikolata kahve yi beğendm ama kolestonda renkler daha önce de burda yazılmıştı daha koyu çıkıor ve renk gitmior bir türlü o yuzden kolestondan yana şüphem var selective e ii diolar bunlar tanınmamış gibi ama aslında bazı kuaförler kullanıo ve kaliteli diolar pek bilgim yok ama:sm_confused: yurtdışındaki boyalar süper loreal in fln burdaki lorealin renk seçenekleri onlara göre daha kısıtlı,bir de iyi bir kuaförde loreal in çok güzel kuaförlere özel bir serisi vardı renk seçenekleri çok fazlaydı onlar acaba kuaför boyaları satan yerlerde var mıdır ki?Ben de inşallah yakın zamanda boyaları araştıracağımma.s

bende çikolata kahvesini kullanıyordum ben memmnun kalmıştım umarım sende kalırsın kel de kalmazsın merak etme:)

canım alix avien in mi alix in mi çikolata kahvesini kullandın,numarasını hatırllıormusun çünkü bazı markalarda çok koyu oluor da mesela igora da 3 numara gibi koyu ama kolestonda 6 küsür:sm_confused:

yaa saçlarım kızıll onu kapamak için uğraşıyorumm.bu renk te koyu bide içinde kızıllık yok gibi görünüyo diye aldım,koleston kullandım daha önce hiç memnun kalmadım kumral boyuyosun siyah oluyo,loreal de ii ama akıyo,palette en memnun kaldığımdı şimdiye kadr..bu boyayı görünce gaza geldim aldım kutudaki renk çok hoşuma gitti eğer kızllar kapanırsa saçıma röfle yaptırıcam,yrn boyucaz saçımıı buraya yazıcam sonuçlarıı..bu arada kızlar boya öncesi saçın yıpranmaması kurumaması için bakım yapılıyomuş bilen var mı?a.s.

dsc08017ma9.jpg

renk bu kızlarrr,saçım kahverengi ama kzıll parıltılar var güneşte,kapar mı sizce

fisfisfisfisfisfisfisfisfis

canım emin değilim ama kestanede de kızıllık yok mu biraz renk koyu kapatır mı kızıllığı azaltır mı bilemem?sen canlı istediğin için düz renk almadın di mi?düz renk alsan kızıllık kapanabilirdi mesela kahverengi 4 no

numarası 4.0 bunun zaten cnm..duyduguma göre küsüratlar kızllık derecesini belirliyomuş o yüzden düz aldm zaten kızllık içermesin diye,ama kestane deyince evet haklısın kestane küllü bi renk değil kumral küllüdür,ama bu alix avien de tm tersi kumrallarda kızllık vardı ya yanlış isimlendirmişler yada kutudaki görüntü yanıltıyo ama numarası 4 hadi bakalım hayırlısı artk saçlarım allaha emanet :D

kolestonda 4 numara kahve,palette de kahve ama nedense alix avien kestane diye adlandırmş 4 numarayıCADIARZU

canım çikolata kahvesinde kızıllık vardır ve yogundur kızıllık benden demesi
çok sık saç rengi değişytiren biri olarak sölüyorum bende kızıllarımı kapamak için yapmışım daha kızıllı oldu benden demesi

evet çikolata kahvesinde kesinlikle kızllık var kahverengide bile var bence o tatlı rengi verebilmek için çoğu renkte var ama benimki kestane 4 numara,kızıllık yok gibi görünüyo kutuda ama bakalım yrn denicem:sm_confused:

canım kutudaki renge bakma katalogdaki renge bak,kestane koyu kızıl-kahvedir,4-0 evet nötr numara ama kestane ise tam kızıllığı kapatır mı bilemiorm ,yani amacın kızıllığı kapatmaksa düz renkleri seçsen,mesela 5 numara açık kahverengi ya da kahverengi ama kestane daha canlı bir renk tabi ben de onun ikilemindeym zaten :( ama kızıllığı kesiin olarak kapatmak zorundaysan kestaneyi tekrar sor derim ama sıcak tonlarda balyaj yapptıracaksan mesela dore ya da altın sarı tonlarında kestane çok ii seçim jennifer lopez in saçının zemin rengi de kestaney miş bir ara üzerine bal sarısı röfle mesela ama bilmiorm :sm_confused:

Sen de mi kızıllardan kurtulmaya çalışıyosun? orealsiz kurtulamıcaz gibime geliyo artk yrn da kapanmazsa:çok üzgünüm:çünkü bu benim kızıldan sonraki 4.boyamam evde tamam kumral dışarı çıktım mıı resmen kızıl kafamçokkarıştı

Sen de mi kızıllardan kurtulmaya çalışıyosun? orealsiz kurtulamıcaz gibime geliyo artk yrn da kapanmazsa:çok üzgünüm:çünkü bu benim kızıldan sonraki 4.boyamam evde tamam kumral dışarı çıktım mıı resmen kızıl kafamçokkarıştı

yok canım ben kızıl değilim,ben sadece röfle düşündüğüm için saçımı açık kahve ya da koyu kumral a mı boyatmalıyım a takılmıştım normalde çikolata kahve gibi saçım sen de canlı kahve seviorsun ya ben de o ikilemi yaşadm diorm a.s sonuçta koyu kumral nötr doğal bir renk ve saç rengi biraz sönük oluor çikolata kahveye göre,sen kızıllı kapatacaksan direk kahverengi 4 numara alsan olur hatta koleston alsan bir kapanır bir daha da zor açılıra.s saçında kızıl çok yoksa normal bir kahverengi 4 no ile sorun hallolur gibi :sm_confused: sen ne tonlarda röfle düşünüosn

Ah şu saçlardaki kızıllığı kapatmak çok zordur,bende geçen aylar çikolata kahvesine boyatmıştım kızıllık yapmış saçlarımda üstüne iki kere küllü kumral kullandım ama banamısın demedi,küllü saç boyaları saçın kızıllığını alır diyolar ama boyuyorum hala kızılımsıtatlicadiarzu

saçımmı boyadıkk bugunn..tahminim gibi olmadı,saçlarıma zararını hiç görmedim şaşırdımm açıkçası,ama anladım ki olmucak yine,şuan baya koyu bi renk rengin içinde hiç kızıllık yok ama daha önceden kızıl oldugu için yine kızıl parlıyo,sarı röfle yapılıcak bir renk değil,ki bu benim 4.boyayışım kızıldan dönmek için..kızıldan tek dönüş orealmişş anladım bugun.tam saçım kendine gelmişti yine oreali yicek,ben canlı sarı röfle istiyorum platin kadar açık değil,dore sarı yada altın sarısı diyolar öyle istiyorumm.yavaş yavaş açtırıcam napiyim çaresizim.daha akmamış hali bile ışıkta fotograflardaki flaşlarda kızıl parlıyo bide aktıgını düşününce..ne kadar zormuş kızıl yaaa siyah bile bu kadar zor değil:çok üzgünüm:

saçımmı boyadıkk bugunn..tahminim gibi olmadı,saçlarıma zararını hiç görmedim şaşırdımm açıkçası,ama anladım ki olmucak yine,şuan baya koyu bi renk rengin içinde hiç kızıllık yok ama daha önceden kızıl oldugu için yine kızıl parlıyo,sarı röfle yapılıcak bir renk değil,ki bu benim 4.boyayışım kızıldan dönmek için..kızıldan tek dönüş orealmişş anladım bugun.tam saçım kendine gelmişti yine oreali yicek,ben canlı sarı röfle istiyorum platin kadar açık değil,dore sarı yada altın sarısı diyolar öyle istiyorumm.yavaş yavaş açtırıcam napiyim çaresizim.daha akmamış hali bile ışıkta fotograflardaki flaşlarda kızıl parlıyo bide aktıgını düşününce..ne kadar zormuş kızıl yaaa siyah bile bu kadar zor değil:çok üzgünüm:

sen hangi kızıla boyatmıştın ki ya da uzun süre mi kızıl kullandın bir de bir şey anlamıorm saçında şua n kızıl ton olarak kalmıştır di mi yani neden sarı röfle yapılmasın hele de dore sarı ve altın sarı?bence sendeki kızıllık direk kızıl bir renk olarak değil de ne bileyim kızıl kahve gibi kalmıştır?sıcak tonlarda röfle yaptıracağın için neden sorun olsun ki zaten altın sarısı ya da dore röflenin zemini eğer doğal düz bir renk olursa daha uyumsuz olmaz mı???

ayrıca saç silicisi ile saçındaki kızıllık silinebilir ama sanırım yüksek bir fiyat o,oryal i tekrar deneme bence hazır saçın düzelmişse sakınn başka bir yol bul araştır inşallah istediğin gibi olur.

Back