Saç Rengi ve Saç Boyama "alix" saç boyası hakkında bilgisi olan, bu boyayı kullanan var mı?

karemelaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
21
0
36
Çanakkale
kaç yıldır hep palette boyuyordum bu defa değişiklik yapıp boyayı aldığım yerdeki çalışanın da tavsiyesiyle alix aldım kuaförlerde de tercih edildiğini daha kalıcı olduğunu duymuştum umarım öyledir..duyan bilen ya da kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi? rengi olduğundan daha koyu mu tutuyor merak ediyorum. 6.3 ve 6.35 karıştırıcam. koleston gibi, olduğundan bi ton koyu tutmaz umarım..

Son düzenleme:

Vallaha canım ben sadece küçük kuaforlerde gördüm bu alix saç boyasını.

Hiç boyattınmı dersen hayır ama annem boyattı, güzel gibiydi, sadce kuruttu biraz, internetten araştır ister..

Vallaha canım ben sadece küçük kuaforlerde gördüm bu alix saç boyasını.

Hiç boyattınmı dersen hayır ama annem boyattı, güzel gibiydi, sadce kuruttu biraz, internetten araştır ister..

internette de araştırdım ama malesef pek bişey yok..aldığım boyalar kahve tonlarında,şuan ki saçım ise bakır tonlarında. bir kereye mahsus almışken boyayayım diyorum artık ya umarım pişman olmam bu arada annenin boyasının tonunu hatırlıyomusun benim tereddüttüm katalogda gördüğümden koyu tutma ihtimali de..

Üniversitedeyken fiyatı uygun diye hep alırdım.Ben memnundum.Diğerlerinden bir farkı yok hatta daha kalıcı...Koyu tutup tutmadığını bilmiyorum çünkü ben hep siyahını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…