Saç Rengi ve Saç Boyama Alix avien diva 7,0 kumral

GreenGreenEyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
242
1
46
İzmir
selam arkadaşlar.. benim saclarımında sık röfle vardır ama saclrım cok yandıgı icin diplerden boyamadım ve saclarım uzadı suan kulaklarımın altına kadar kendi saclarım uzadı hiç boyamıcam demistim cünkü sacım cok yandı. fakat iki farklı renk oluştu sacımda hiç hos durmuyordu ben de gittim kendi sac rengime yakın bi boya aldım ALİX AVİEN DİVA 7,0 KUMRAL . hiç kullanmadııgım bi marka saclarıma zarar verir mi kullanan var mı aranızda fikirlerinize ihtiyacım var arkadaslar...
aldıgım boyayı satıcı kız cok övdü bilindik degil ama digerlerinden bi farkı yok tanıtım icin bu fiyata falan dedi ben de aldım ama kararsızım saclarım tekrar yansın istemiyorum tek amacım sacım kendi rengine dönsün ve yeniden canlansın

ben bildiğim kadarıyla ALİX AVİEN kötü bir marka değil ama saçlarını yanmış çok iyi bilirim çünkü benimkide yandı kestirdim bende belima kadar olan saçları ama üzülme uzuyo yağ bakımları falan yap seçtiğin renk kumral iyi ama kumralların içindede açıcı var o nedenle biraz tehlikeli olabilir koyu renklerde yanma olmaz çünkü açıcı yok tur onlarda bilmiyorumki sana ne önersem ama iyi güvenilir bi kuafere danışmadan kendin boyama derim :))

ya okuldan arkdsım aldı kulanmıs o begendi normal bi boya gibi dedi daha koyusuna da boyarsam bu kez diplerden acık sac cıkınca kötü duruccak :)

kuaför bu hale getirdi zaten saclarımı ben de sürekli kesiyorum ve sacbakım yagları da kulanıyorum kendi diplerden çıkan saclarım ii ama uclardaki sarılar acayip yanık psilojim bozuldu. persembe günü de erkek arkadsımın dogum günü kutlucaz saclarımı boyatark ona küçük bi süpriz gibi birsey olsun istyrm :)

şurdaki yorumlara bir bakın isterseniz belki sizin kullanacağınız markadanda kullanan olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/40344-hangi-marka-sac-boyasini-onerirsiniz.html
gerçi birine iyi gelen marka başka kişiye iyi gelmiyor bazen... sanırım birazda saçın yapısıyla ilgili mesela ben kolestondan çok memnunum ama başkalarıda hiç memnun kalmaya biliyor benim tavsiyem önce bir tutam saçınızda boyayı denemeniz hem rengi görür hemde saçınızın durumuna bakarsınız çünkü zaten yıprandı diyorsunuz kötü bir sonuçla karşılaşmamış olursunuz gerçi hangi boya saça zarar vermiyoki sonuçta hepsi kimyasal işlem yapıyor saçta malesef

haklsınız daha önce voila nın 7,0 numarasını kullanmıstım hrika bi sonuç vermisti ama kısa süre de aktı boya

kızlar saçlarımı boyadım ve renk çok hosuma gitti tam istedigim gibi oldu üstler biraz kızıl gibi oldu ama ama genel olarak hosuma gitti kumral oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…