• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama alix avien diva 11.00 ekstra açıcı kullanan var mı? yada evde sarı dip yapan acilll

berchkaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
22
0
36
İzmir
arkadaşlar saçlarım röfleli ama sık röfleli oldugu için düz boya yaparsam olabilir diye düşünüyrum ama sorun şu ki daha önce evde hiç saç boyamadım hiç bir fikrim yok satıcıya sordum bana alix avien 11.00 ile tek ürünle diplerinizi açabilirsiniz başkada bir ürüne ihtiyaç yok dedi ama bana çok da inandırıcı gelmedi bir kaç deneyimli arkdaştan bilgi almadan boyamak istemedim acil önerilerinize ihtiyacım varr..

kesinlikle röfleli saça düz boya yapma hemde kendi kendine!!!
birincisi saç rengini alix gibi çokta iyi olmayan bi marka tam olarak açmaz turuncu kızıl bi renk çıkar ortaya
ikincisi saç diplerin uzamaya devam ettikçe tekrar boya ister sende dip boyası yapmaya devam ettikçe uçları röfleli dipleri turuncu iğrenç bi görüntü çıkar ortaya... bence sen boya va yapmadan bi kaç ay sabret sonra krepe seklinde sadece diplere röfle yaptır
tecrübe konuşuyor:97:

Back