Alışverişte Mont,Çanta vs.Taşıma çilesi

Biancaag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
8
0
36
Arkadaşlar arabası olmayanlar iyi bilirler,bir avmye gittiğimizde çantalar,montlar,alışveriş paketlerini hep,elimizde kolumuzda taşırız.Hele bir de çoluk çocuk gittin mi ayy aman!Çocuğun montunu,şapkasını,atkısını,kendi montunu çıkar kolunda tut ,e çanta da bir yandan,montlar bir yandan..vallahi eve geldiğimde kollarım kopuyor,alışverişi falan bırakıp eve koşarak gitmek istiyorum.
Arabam olsa ben de eşyalarımı bırakıp istediğim gibi gezer,dolaşırım..Ama yok işte,malesef.
Hadi arabam oldu diyelim,montları bıraktım,çantayı da bırakıp sadece cüzdan ve telefonu aldım diyelim.Elim kolum da birazdan dolmayacak mı?Bir mağazadan çıkıp diğerine girerken yapacağım alışveriş torbalarını falan arabaya kadar taşımak da çok eziyetli.Özellikle biz anneler bu konularda çok zorlanıyoruz
Geçenlerde rastgele TV de film izlerken gördüğüm birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum.Sanırım yurt dışında,bir alışveriş merkezinde geçen sahne,tekerlekli bir alet gördüm çok güzel geldi bana ..çekerek ilerleyen bir askılık gibi.. herkesin elindeydi walla kadınlar,çocuklar tüm eşyalarını asmışlar ve elleriyle çekerek geziyorlardı.İnanılmaz rahat bişeye benziyo.Pazar arabası gibi ama tam değil,daha gelişmiş ama çok rahat taşınıyor.Çok merak ettim böyle birşey göreniniz oldu mu hiç?Yurt dışında veya burda var mı bunu gören,bilen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…