Anket Alışverişlerinizde pazarlık yapar mısınız?

Alışverişlerinizde pazarlık yapar mısınız?

• Ankete Katılan
    71

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Alışverişlerinizde pazarlık yapar mısınız? ???????????????????????

Ben yapmasına yaparım da,karşı tarafa sökmez:)
Yine satıcının dediği parayı paşa paşa veririm..

Ben alışverişlerde pazarlık payı olduğunu düşünüyorum gerek gördüğüm yerde yapıyorum çokda iyi oluyor mesela geçengün 140 milyon olan kabanı pazarlıkla 100 milyona aldımmmm a.s

ben hiç sevmem pazarlık yapmayı,öyle ısrar edemem ama yine de bazen şansımı denerim en son kaça olur falan diye.ama baktım inmiyo paşa paşa veririm parası neyse..

kendımce yapmaya calışıyorum ama satıcılar işin kurdu olmus her seferınde ben onları deyılde onlar benı ıkna edıyor nasıl oluyor bende anlamadımCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

deli gibi pazarlık yaparım
adam yaka silker en sonunda geliş fiyatına verir bana (ayakkab, kıyafet vs.)lülülülülülü

pazarla pek ilqilenmem ama kendi adıma alışveriş vb şeyler olunca , qereklilik qösterdiqinde de yapmıyor deqilimmmmm :)

hıcbır zaman yapmam cunku bılmıorum nasıl yapılıor bazen denıorum komık oluorum aynı fıyata alıyorum pazarlık kursu acılsa ılk ben gıtcem

Gıda harici diğer alış verişlerde pazarlık yaparım alınan her üründe pazarlık payı vardır eğerki ikna kabiliyetiniz güçlüyse iyi bir pazarlık olur Kayseri'de pazarlıksız alışveriş zor olur.

gerekli görürsem yaparim yoksa 3 liralik seyi 10 liraya kakaliyolar adama birde vallah billah yemin ediyolar

Back