Doğuma Hazırlık Alışverişimi; markaları; maliyetleri ..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
4
40
[/IMG]slm kızlar ŞÜKÜRLER OLSUN Dün alışverişimin büyük bi kısmını bitirdim.. işte size eksik listem.. aldıklarım.. fiyatları markaları...
MASKO BEBEK ODASI 2.400,00 TL
MASKO BEŞıK 550,00 TL
AVCILAR OTO KOLTUĞU CARRY COMF. 70,00 TL
AVCILAR SIRT DESTEK MıNDERı 22,00 TL
EMıNÖNÜ ıLK TEKSTıL ALIŞVERıŞı 50,00 TL(altaçma tulum zıbınn battaniye vs)
MASKO DR.BROWNS 3 BAŞLIKLI BıBERON 24,00 TL
HAVUZLUHAN bebefox yan yatma yastığı 14,00 TL
HAVUZLUHAN ALEZ ÇARŞAF 18,50 TL
HAVUZLUHAN 5 Lı HASTANE ÇIKIŞI 11,00 TL
HAVUZLUHAN MAŞRAPA KOVA KÜVET 17,00 TL
HAVUZLUHAN BEBEDOR TARAK FIRÇA 7,00 TL
HAVUZLUHAN BANYO FıLESı 3,50 TL
HAVUZLUHAN BEBEDOR TIRNAK MAKASI 3,50 TL
HAVUZLUHAN ÇAMAŞIR YIKAMA TORBASI 2,50 TL
HAVUZLUHAN DOĞAL BANYO SÜNGERı NUK 4,50 TL
HAVUZLUHAN UNı BABY ISLAK MEND. 3LÜ 11,00 TL
HAVUZLUHAN BEBEDOR EMZıK KUTUSU 4,50 TL
HAVUZLUHAN NUK KULAK ÇUBUĞU 56LI 3,75 TL
HAVUZLUHAN NUK YENıDOĞAN EMZıK 6,00 TL
HAVUZLUHAN ÇORAP 2,00 TL
HAVUZLUHAN SEBAMED BAKIM SETı 58,00 TL
HAVUZLUHAN BEBEDOR GÖĞÜS PEDı 36 LI 6,50 TL
HAVUZLUHAN NUK BURUN ASPıRATÖRÜ 9,50 TL
HAVUZLUHAN DIŞ KAPI ÇELENGı 13,00 TL
EMıNÖNÜ BEBEK ODA KAPI SÜSÜ 30,00 TL
HÜRRıYET ÇARŞISI SATEN PıJAMA TAKIMI 20,00 TL
HÜRRıYET ÇARŞISI 3 PARÇA LOĞUSA PıJAMASI 60,00 TL
EMıNÖNÜ ANNE ıÇıN 4 ÇORAP 5,00 TL
TAHTAKALE HASTANE ıÇıN 50 ŞEKER 30,00 TL
hepsi toplam :3,500 TL TUTTU ARKADAŞLAR ...

KALAN EKSıKLER ateş ölçer- mevlüt için 150 şeker- göğüs koruyucu terlik termometre vs) tahmini olarak 300 tl felan daha lazım ...

bazı eksiklerimizide mevlüt kıyafeti bornoz tk. vs anneanne ve babaanne hallediyorlar :KK66:

rabbim herkese gönlünce eksiklerini tamamlamayı nasip etsin arkadaşlar ....

bebek oda kapı süsümüz
dsc02203s.jpg

hastane için bademli şeker ikramımız
dsc02204k.jpg

dış kapı süsümüz
dsc02205n.jpg

loğusa pijamam benimkisi lila rengi
tusee.jpg

carry conf. oto koltuğumuz
comfycaryanakucaveoto.jpg

avvivo (loock) çanta

loocksannebeb49b121026e.jpg

Son düzenleme:
canım maşallah çok güzeller,darısı başıma.bende liste çıkardım çoğunu bu haftasonu alıcam inşallah.
sağlıklı günlerde kullanmak nasib olur inşallah..

hayırlı olsun... bebeğinle mutlu sağlıklı güzel günlerin olsun... :)
benimde yavaş yavaş başlamam lazım sanırım... özendim sana şimdi :)

cok tesekkurler usenmeyip yazmişsiniz, benim henuz 16 haftalık daha cok var ama sizin gibi paylaasanlar sayesinde fikir sahibi oluyoruz.
sağlıkla bebeğinize kavuşup iyi günlerde kullanın....
inşallah hepiimiz ve tabi tüm istiyenler yaşarız bu güzel heyecanları..

gözün aydın canım şimdi tüm bunları yerleştirmesi kaldı birde kızının cicilerini yıkayıp ütülemek

minnacık oldukları için daha zor oluyo ama (ilk sefere mahsus olsa gerek :)) ) çokda keyifli

hayırlı olsun... bebeğinle mutlu sağlıklı güzel günlerin olsun... :)
benimde yavaş yavaş başlamam lazım sanırım... özendim sana şimdi :)

cok tesekkurler usenmeyip yazmişsiniz, benim henuz 16 haftalık daha cok var ama sizin gibi paylaasanlar sayesinde fikir sahibi oluyoruz.
sağlıkla bebeğinize kavuşup iyi günlerde kullanın....
inşallah hepiimiz ve tabi tüm istiyenler yaşarız bu güzel heyecanları..

amin kızlar sizinde gönlünüze göre almayı kullanmayı nasip etsin rabbim :) teşekkür ederim

gözün aydın canım şimdi tüm bunları yerleştirmesi kaldı birde kızının cicilerini yıkayıp ütülemek

minnacık oldukları için daha zor oluyo ama (ilk sefere mahsus olsa gerek :)) ) çokda keyifli

walla sezencim benimde gözümde büyüo bu işler alması çok keyiflide ütüsü yıkaması zor gelio malum havalalar kendimi taşıyamıom artık :) ee bu hafta ablam gelio ee teyze olarak onun elinden öper artık ütüsü :))

unibaby ıslak mendil ve kapı süslerini çok ucuza almışsın canım. mendilin marketlerde tanesi 5 tl. Hepsi yerinde alışverişler güle güle kullanın bebeğin ve sen

gule gule gıysın bebısın

bır nefeste kucagına alırsın ınsanlahhh

amin cnm saol

unibaby ıslak mendil ve kapı süslerini çok ucuza almışsın canım. mendilin marketlerde tanesi 5 tl. Hepsi yerinde alışverişler güle güle kullanın bebeğin ve sen

kapısüsleri eminönünden aldık canım aşşağı yukarı 10 ile 40 arası değişio fiyatlar. mendillerde havuzluhandan hatta eve gelince mendilden az aldığım için bende üzüldüm tekrar yolum düşerse istiflemeyi planlıyorum nasılsa bolca kullanılacak bi malzeme :)

bebeğin hepsini güle güle giysin.....kulak çubuğuda almışsın benim 5 aylık bebeğim war daha hiç kullanmadım kulağındaki pislik kendisi çıkıyor doktorumuzda kulağına kesinlikle birşey sokmamamızı söyledi...bence doktorunla konuş öyle kullan bunu....hayırlı doğumlar allah bi avazda kurtarsın inşallah seni bebeğini....

canım benım çok güsel alışveriş yapmışsın.güle güle giysin bebeişin.kolay doğumlar diliyorum.hayırlısıyla tez elden kavuşun yavrunuzaaaopuyorumnanaktan

bebeğin hepsini güle güle giysin.....kulak çubuğuda almışsın benim 5 aylık bebeğim war daha hiç kullanmadım kulağındaki pislik kendisi çıkıyor doktorumuzda kulağına kesinlikle birşey sokmamamızı söyledi...bence doktorunla konuş öyle kullan bunu....hayırlı doğumlar allah bi avazda kurtarsın inşallah seni bebeğini....

canım benım çok güsel alışveriş yapmışsın.güle güle giysin bebeişin.kolay doğumlar diliyorum.hayırlısıyla tez elden kavuşun yavrunuzaaaopuyorumnanaktan

amin kızlar teşekkür ederim :))

HÜRRİYET ÇARŞISI neresi oluyor lohusa pijaması arıyormda bendeşutarafagitti

canım eminönü mahmutpaşada bi rampa var ya hani abiyeciler kürkçühan felan genelde orada. rampadan doğru çıkarken kürkçühanı geçtikten sonra sağ tarafta kalıo kolay yerde sorsan bilir herkes çarşının nerdeyse tamamı gecelik sabahlık pijama vs satıo. eğer gidersen sıkı pazarlık yap alıcı görürlerse güzel indirim yapıyorlar.. eğer benim aldığımı beğendiysen ki diğer modelleri de çok güsel web sitesinden modellere ve bayilerine bakablirsin tuğse tekstil markası ..
hayırlı doğumlar..

canım eminönü mahmutpaşada bi rampa var ya hani abiyeciler kürkçühan felan genelde orada. rampadan doğru çıkarken kürkçühanı geçtikten sonra sağ tarafta kalıo kolay yerde sorsan bilir herkes çarşının nerdeyse tamamı gecelik sabahlık pijama vs satıo. eğer gidersen sıkı pazarlık yap alıcı görürlerse güzel indirim yapıyorlar.. eğer benim aldığımı beğendiysen ki diğer modelleri de çok güsel web sitesinden modellere ve bayilerine bakablirsin tuğse tekstil markası ..
hayırlı doğumlar..

Allah bebeğini kucağına alıp giymeyi nasip etsin geceliğin çok hoş hepsimi var içinde markası ve fiyatını da yazar mısın canım

Allah bebeğini kucağına alıp giymeyi nasip etsin geceliğin çok hoş hepsimi var içinde markası ve fiyatını da yazar mısın canım

canım markası tuğse tekstil web sitesinden satış yerlerine bakabilirsin.. pijama takımını gerçekten bende çok beğendim penyesi felan çok güsel ve modeli üste güsel duruo.

canım piima takımım 3 parça istersen sabahlığını almayablirsin ben 3 parçasını 60tl ye aldım. ama sanki nette daha uyguna satıyorlar gibi geldi :))

diğerleri :KK66:)

odamız vs herşeyimiz bitti şükür onlarıda vakit buldukça yüklicem umarım fikir verebliyorumdur size ..

EV ıÇıN ANAKUCAĞI
dsc02234dlt.jpg

YEDEK LOĞUSA PıJAMAMIZ
dsc02236.jpg

2 ADET HASTANE ÇIKIŞIMIZ
ImageShack Gallery
dsc02243j.jpg

dsc02240.jpg

MEVLÜT ELBıSEMıZ
dsc02238c.jpg

BADY TULUM GECELıK VS..
dsc02246a.jpg

dsc02247l.jpg

dsc02248p.jpg

Son düzenleme:
bizimde herşeyimiz tammm ama bir şey hariç mevlüt takımı çok kokoş yapmışlar yaa benmi bulamıyorum yada begenemiyomuyum anlamadım. cumartesi tuzlaya giderken idil baby nin fabrika satış mazasında durduk bi tane begendim 57 tl dedi onunda fiyatı çok geldi offffff offffff

X