Alışveriş yaptığımız internet siteleri

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
Kendim için binlerce kez internetten alışveriş yaptım fakat konu bebeğim olunca öyle gözü kapalı alışveriş yapamıyorum. Illa görmem ve dokunmam lazım. Şimdilik sadece trendyol dan mothercare tulum aldım. Memnun kaldım. Unnado yu biliyorum. Markafoni de baya uygun bebek kıyafetleri oluyor ancak güvenip de birsey alamadım. Biraz önce site reklamında vipbebek.com u gördüm. Sizin gönül rahatlığıyla alışveriş yaptığınız internet siteleri hangileri? Tavsiye edebileceginiz memnun kaldığınız? Müşteri Hizmetleri de iyi olan tabi ki..

Benim takip ettiğim ve memnun olduğum siteleri yazayım belki beğendikleriniz olabilir aralarında:anneadayı:

1) www.kidspoint.com.tr
2) shop.stylishkidszone.com
3) www.bebegiminlistesi.com
4) www.cartersoshkosh.com.tr

Bunların dışında aynı zamanda marka olan ve internet alışverişi olan JokerBaby ve e-Bebek'te çok iyi sayfalar. Bütçe kişiye göre değişir elbette fakat indirimleri takio edin mutlaka çok güzel indirimler oluyor çok tatlış ürünler var her sayfada valla gözüm sürekli başka şeylere kayıyor:KK71::KK73::KK33:

www.aliexpress.com bu vazgeçilmezim. sağlık gayesi gütmediğim ürünlerde özellikle fazlasıyla alışveriş yapıyorum. telefon kılıfı, kolye, saat, flash bellek, taşınabilir ayna ve çanta bu siteden aldıklarımdan sadece birkaçı. en son ruj sipariş ettim. rengi çok kötü gelmez umarım.

www.ceybebe.com wollex marka bebek arabası, chicco marka bebek botu, bebelac nutrikonfor bebek sütünü buradan aldım. şimdilik memnunum. gayet güven vericiydiler. müşteri hizmetleri çok ilgili yaklaşıyor. güzel indirimleri oluyor ama beni tatmin edebilecek bir indirimi henüz bu site de dahil, hiçbir sitede göremedim :KK70:

www.n11.com bu siteden avon ürünlerinden tutun da tırnak makasına kadar aldım. eşim bisikletini bu siteden aldı.

şimdilik bu kadar yeni siteler deneyimledikçe tekrardan yazacağım.

Normalde bildiğimiz sitelerden alışveriş yapıyordum canlar ben. güzel bebeğime organik ürün arama telaşına girmiştim.

Çok kezde organik diye kandırıldım içeriklerini okuyunca şoke oldum resmen.kimyasallara para akıttık çok.

sonra lanubebe.com'dan alışveriş yaptım yine şüpheyle. ama devamlı müşterileriyim bir kere bile memnuniyetsizlik yaşamadım.organik bebek alışveriş sitemdir herkese de öneririrm içrahatlığıyla :anne:

X