• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş yapmak sizin için zevk mi fayda mı?

evvremm89

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
6
0
16
İstanbul
İyi günler,
İTÜ işletme mühendisliği son sınıf öğrencisiyim bu haziranda mezun olmayı umuyorum! Özel alışveriş siteleriyle ilgili bitirme tezi hazırlıyoruz arkadaşımla ve yeterli sayıda kişiye ulaştırmamız gereken bir anketimiz var.
Temelde anketin amacı özel alışveriş sitelerini kullanan kişilerin profillerini analiz etmek. Anketimiz uzun gelebilir ama zevkli olduğu için zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız:D:D Başlıktaki konuyu baya irdeliyoruz başka sorularla
Buradan link veremiyorum ama;

Özel alışveriş siteleri bitirme projesi anketi yazarsanız direk biz çıkıyoruz:))))))))))) (teknikforum; İTÜ öğrencilerinin platformu) bir de başka bir forum sitesinde)

Anketin doğru kişilere ulaşması çok önemli lütfen bizim için birazcık vakit ayırın:'(

Herkese çook teşekkür ederim

ben doldururum hemen...

ama mail toplayıp gönderin canım..

bana gelen tez anketlerini hep dolduruyorum..eminim benim gibi düşünenler çoktur.

ben üzerime düşeni yaptım sanırım:))))

neyse ki çok uzun değilmiş.. bir y.lisans tezi anketinde bayılacak kadar sıkılmıştım. o kadar uzundu yani:)))

Ankette de daha ulaşmamızın gereken kişilerin yarısına ulaşabildik:((

Yardımmmm!! tanıdıklarınıza da yollayabilir misiniz? her türlü yardıma muhtacız:'(

Dolduranlara çooook teşekkür ediyorum:))))))

Link koyamıyorum buraya :S

İTÜ BİTİRME PROJESİ FIRSAT SİTELERİ ANKETİ
yazarsanız google a anketi bir sürü yerde bulabilirsiniz:)) hatta özel alışveriş siteleri anketi yazınca bile çıkıyoruz artık:D Teknikforumda, Facebookta, Twitter da linki var

(evet her yolu deniyorum:D)

Back