Alışveriş (yapamama) çılgınlığı!

aylakmadame

Öf!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
961
950
Merhaba arkadaşlar; belki de okuyunca "hay allah derdin bu mu?" diyeceksiniz ama yazmadan duramadım:

Yaklaşık 5 aydır evliyim ve evliliğim güzel devam ediyor. Haziran ayında gebe olduğum öğrendim. Sanırım buraya kadar her şey normal.

Anormal olansa, önceden ilk atandığım zamanlarda saç saç saç paraları paraları modunda hafif bi makyajsız şöyle bi bakımsız dışarı adım atmayan ben, bi tuhaf oldum. Alışverişe çıkıyoruz eşim yalvarıyor hadi sana da bişeyler beğenelim diye yok... Fiyatını görünce hemen atıyorum elimden fiyat dediğimse işte malzemesine göre 50 - 100 filan en fazla.

Alışveriş sitelerine bakıyorum, güzel giyinenlere bakıp üzülüyorum ama mağazalara giriyorum inanın bana hiçbir şey almadan çıkıyorum. Dolabımda benimsediğim bikaç kıyafet dışında hiç ilişmiyorum geri kalanına.

Çok bunaldım arkadaşlar. Kendime bakmam gerek, en azından kendim için; bunu biliyorum. Daha önce böyle dönemleriniz oldu mu? Ne yapmamı önerirsiniz?

benim hala devam ediyor ama ilk evlendiğimde böyle değildim. çalışıyorum şimdi çok üşengecim çıkıyorum mağazada bişey de beğenemiyorum kendimi eski kıyafetlerimle paspal hissediyorum. bir de en önemlisi rahat giyinmeye alıştım hem rahat hem şık ikisini bir arada bulamıyorum

aynen benim hamileliğim de böyleydi.kafa bebeğe odaklanmış.kendime hiç bir şey almadım ama kızıma aldığım şeylerin hatti hesabı yoktu aradan kaç yıl geçti ver ver bitmedi.bu normal mi değil.guzel 1-2 hamilelik kıyafeti ve bunlarla çekilmiş bol bol hamilelik fotoları inanın çok gerekli.ben şimdi üzülüyorum.

Hamilelikten olabiliyor

Yakında eski kıyafetlere sığamaz mecburen alırsın

O zaman da az giyeceğim deyip az alıyorsun

Iki elbisem 3 tuniğim 2 pantolonum vardı 37. Haftaya kadar da çalıştım dışarda idim

7. Aya kadar üst grupta eskiler idare ediyor sonra almak zorunlu oluyor ben yaz hamilesi olduğum için ayakkabı sorun olmadı ama doğumu kışa gelenler büyük numara Bot almıştı

Teşekkürler yorumlar için, henüz karnım şişmedi :) ama dediğiniz gibi aldığım kıyafeti nasılsa giyemem ki şişerim düşüncesi mevcut... Henüz daha bebeğe bişey bakmadım hatta hamilelik biraz damdan düşer gibi oldu alışmaya çalışıyorum evde bebek fikrine :) Benim derdim bi türlü elimin yeni kıyafetlere gitmemesi ve giyinip süslenenleri görünce içimden gelen orta yerinde çatlama hissi

Çalışıyor musunuz? Belki boşuna masraf yapmak istemiyosunuzdur hem bebiş gelecekmiş o kadar güzel kıyafetler bebek odaları için süsler varki ben bile hevesleniyorum sonra cinsiyeti belli olunca bebek için kıyafetler falan alırsınız kendinize o zaman fırsat bulamayabilirsiniz şimdi alın çok masrafınız çıkmadan sonra zaten bebeğin bezi maması size sıra gelmez

Bende aynı durumdayım param olmayınca herşeyi almak isteyen ben şimdi param var bişey beğenmiyorum.:-(
Ama sizin ki hamilelikten sanırım

bazen banada olur hamileliğim boyunca doğru düzgün bişi alamadım sebep mi kendim sanki para gidince bebeğime para kalmıycak diye düşünüodum yavrum rıskıyla doğdu...

ben eskiden beri bu durumdayım ve eşim bıktı artık etiketi görünce hemen atıyorum elimden
milleti güzel giyimli görünce de haliyle kıskanıyorum
şuan da hamileyim pek bir şey almıyorum kendime 3 tunik 3 pantalonum var
aynı şeyleri giydiğim için de eşim iyice sıkıldı bu durumdan
ama eşim doğumdan sonra senin alışverişini ben yapacağım sen bir şey almayı bilmiyorsun,pintisin diyor ya

yanlış anlamayın ama siz böyle özensiz davranmaya devam ettikçe eşinizin gözü daha şık daha bakımlı daha süslü kadınlara kayıverir.kendiniz de güzel giyimli bayanları görünce üzülüyorum diyorsunuz. sonra da işte hata bende mi aldatmak insanın beyninde biter falan filan. üstelik de hamileymişsiniz. aldatılan kadınların yüzde 65 i hamileyken aldatılmış diyor bilim adamları. aklınıza kurt düşürmek istemem ama bir kadın önce kendi sonra da eşi için bakımlı olmalı.anlayacağınız kefenın cebi yok.alın giyinin süslenin gezin.sonra hayatınız keşkelerle dolar.yaşınız kaç bilmiyorum ama zaten belli bi yaştan sonra isteseniz de yapamazsınız bazı şeyleri.Bu arada ALLAH bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

konuyu okuyunca acaba ilerde bende yaşar mıyım böyle bir sorunu dedim
eşim hadi sana bişiler alalım dicek bende yok istemiyorum dicem öyle mi
hamilelikten kaynaklanıyor bence. Geçici birşey olduğunu düşünüyorum.

hamilelik oncesi gebelikler bakip ic geciriyordum sonra hamile oldugumu ogrendim gozum dondu bebise zibin,papuc,tokalar,tulumlar....
kendime hiiicccc bisey almadim. onceki gebelikten kalan kiyafetlerimi giyip durdm.
daha sonra gecti sukur

bu konuda yanlız değilsin bende hiçbirşey beğenemem alamam ..konuyu takip edeceğim

Canim bu gebelikten kaynaklanio. Aynisino yasadim ki ben alışveriş canavariyimdr. Esim şoka girdi aylardir. Ama ihtiyacin yoksa cok da ii oluo. Bebis icin birikim yap. Yalniz alisveris yapmiosun tamam ama bakim larını ihmal etme cunku belli bi sura sonra bakimsizim bem diye depresyona girersin

Haha bende dusunemiyorum bunu bende hamileyim diye suan almıyorum ama gobegimin buyumesini bekliyorum şimdilik 2 pantolon aldım. Kıyafet almasamda beni mutlu edecek baska seyler alıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…