alışveriş siteleriiiii

markafoni, vipdukkan, trendyol, daybuyday, modadurumu, 1v1y, evim.net , limango, hımmmmm sımdılık bunlar gelıoo aklıma bebemmm....

Kapıda kredi karti ile ve nakit seceneklerı olanları rıca etsem bende ayıp etmıs olur muyum konuya dalarak :17:

Bu sıteler guvenılır sıteler ama kredı kartı kullanmıyorum. Bankamatık kartı ıle de alısverıs yapılmıyor onlıne sıtelerden ne yazık kı :(

Bu sıteler guvenılır sıteler ama kredı kartı kullanmıyorum. Bankamatık kartı ıle de alısverıs yapılmıyor onlıne sıtelerden ne yazık kı :(

bı kac sıtede gormustum banka kartıyla alısverıs ama ınankı hatırlamıyorumm hangısı oldugunu

Gittigidiyor'da gerçekten inanılmaz güzel şeyler var. Ayrıca satış da yapıyorum ordan. Baya aktif kullanıyorum.
GG de bulamadığın şeyler genelde sahibinden.com'da oluyor.Mesela ugg.

Bugüne kadar alışveriş yaptığım sitelerin içinde en güvensiz olan site 1V1Y..sloganlarınızdan biri de %100 güvenlik,ilgisi yok..yazık..zaten sikayetvar.com da arattığımızda her şey ortada..http://www.sikayetvar.com/firma/detay/1v1ycom

Tam 25 gündür tedarik sürecinde olan siparişim için müşteri hizmetlerini aradığımda tatmin edici hiçbir cevap alamıyorum. üstelik siparişimin cumartesi kargolanacağını söyleyen temsilci bugün "pardon, tedarik süreci bitmemiş" diyebiliyor..nasıl bir düzenbazlıktır çözemedim..kartımdan para çekildi ama ortada mal yok..lütfen 407320 siparişim iptal edilsin..gelse de iade edilecektir..

Bugüne kadar alışveriş yaptığım sitelerin içinde en güvensiz olan site 1V1Y..sloganlarınızdan biri de %100 güvenlik,ilgisi yok..yazık..zaten sikayetvar.com da arattığımızda her şey ortada..1v1y.com Şikayetleri - Şikayetvar

Tam 25 gündür tedarik sürecinde olan siparişim için müşteri hizmetlerini aradığımda tatmin edici hiçbir cevap alamıyorum. üstelik siparişimin cumartesi kargolanacağını söyleyen temsilci bugün "pardon, tedarik süreci bitmemiş" diyebiliyor..nasıl bir düzenbazlıktır çözemedim..kartımdan para çekildi ama ortada mal yok..lütfen 407320 siparişim iptal edilsin..gelse de iade edilecektir..

aynı siteden 3 kere alışveriş yaptım..ilkinin tutarı 600 küsürdü 2 adet deri ceket aldım, ceketlerden birini beğenmedik iade ettik..2.alışverişimde deri cüzdan aldım 2 adet..üçüncü alışverişimi de dün yaptım yine 2 adet deri ceket aldım 600küsür tlye..ben hiç problem yaşamadım, çok memnun kaldım, ürünler de gayet orjinal..hatta alışveriş siteleri içinde en çok sevdiğim site diyebilirim..umarım son siparişimde de sorun yaşamam..benim için tek problem hediye çeki vermemeleri diğer siteler gibi..
o dediğin olayı ben markafoni ,limango,trendyol gibi sitelerde hep yaşıyorum ne yazık ki, ürün stokta kalmamasına rağmen tükendi göstermiyorlar....tabii ürün tutarı kartımdan çekilmiş oluyor,ödemesini yapmış oluyorum,geri dönüşleri de geç oluyor..ilk başlarda trendyolu çok severdim ama o da sonradan çok bozdu ve diğer sitelere göre çok daha pahalı gibi geliyor bana..

Son düzenleme:
bu arada mizu nasıl bir site sizce parfümleri orjinal mi?
orjinal parfüm almak istiyorum nereden almalıyım sizce?
yurtdışı sitelerinden de getirtemiyoruz artık :((

Back