• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIYOR?????

ceysel

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
214
6
316
İstanbul
Merhaba arkadaşlar satış yapıldığında nasıl oluyor kargo ve kapıda ödeme mi yapıuorsunuz bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim enazından yeni arkadaşların hepsi de faydalanmış olur herkese iyi satışlar

Merhabalar..
Genel olarak urunu alan arkadas satan arkadasa urun odemesini yapiyor. Satici da urunu kargoya veriyor. Karsilikli anlasmaya guvene bagli olarak, odeme yapilmadan urun gonderimi de olabiliyor nadiren de olsa. PTT kargo fiyat bakimindan en uygunu oldugu icin PTT kargo tercih ediliyor. Kapida odeme olmadigi icin odeme bilgileri (iban no - ad soyad vs..) verilip bankaya havale eft yapilarak odeme yapiliyor..

Merhaba arkadaşlar satış yapıldığında nasıl oluyor kargo ve kapıda ödeme mi yapıuorsunuz bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim enazından yeni arkadaşların hepsi de faydalanmış olur herkese iyi satışlar
Siz ozelden bana yazdiniz ya hani
Oradan banka hesap no bilgilerinizi yazin ben de adres ve telefon yazacağım
Ben havalenizi yapacağım siz de kargomu ptt kargo ile verdigim adrese göndereceksiniz

Peki bir ara ptt hesabı açılıyordu kargo için mi gerekli

Satış yaptığınızda alacağınız ödeme ıcın banka hesabınız var ıse PTT hesabı actırmanıza gerek yok...PTT hesabının kargoyla ılgısı yok
Alan ksi ücreti gonderıyor..satıcıda ucretı hesabında gördükten sonra kargo yapıyor...
Ben cok alım satım yaptım hep bu şeklide oldu
Iyı alısverısler

Hımmm anladım galiba kapıda ödeme için ptt hesabı gerekiyor bunda da işlem ücreti falan oluyormuş
Arkadaslar cevap vermisler.
PTT de hesap actirmaniza gerek yok.
Onceden PTT kargonun kapida odemesi varmis sonradan kaldirilmis diye biliyorum. Yani suan PTT Kargonun kapida odemesi yok.

Hımmm anladım galiba kapıda ödeme için ptt hesabı gerekiyor bunda da işlem ücreti falan oluyormuş

Ptt hesabi banka hesabnz yoksa paranin yatmasi icin kullaniliyor ben cok úrun sattim ptt hesabim var ücreti oraya yatriyolar bankann kesim ücreti 5 tl falan pttnn 2 tl .
Ptt hesabnz olmazda adiniza yatirlirsa 5 tl daha kesiyor o yuzden hesap olmasi daha kârli.

Back